Ma fizettem ki a dajcse eladónak, azt írta holnap küldi, ha meg jön jelentkezem. Küld egy proba emailt a címemre,hogy meglegyen a tied is és jelentkezem.Adatlapomon megtalálod az enyémet.
Nagyon rendes vagy hogy felajánlod, élek vele.Mivel a fesszabájzó teljesen gajra ment ezért a lámpa használata közben mindig lemerül az aksi. Világításnélkül meg nem ajánlatos közlekedni.
Még annyit hozzá,
senkiről nem feltételezünk rosszhiszemű, vagy ártó, felelőtlen tanácsadást.
A fórumlap nyitott volta biztosítja mindenkinek a szabad saját vélemény közzétételét!
Az, hogy megmutatod magad, gesztus a a többiek felé, hogy felelősséggel vállalod a nézeteidet.
Senki sem tévedhetetlen, se a régiek, sem az újak. nincs közöttünk olyan májer, aki mindíg okosabb mindenkinél, de néhányan már bizonyították a hozzáértésüket, az ő véleményének, írásának már súlya van, ők azért régóta nem úgy szerepelnek, hogy: nem töltött fel adatokat...
Egyszer beállítottam az eby-on a posta címet, nem vagyok penge se németből se angolból, fordító programot használok nem szeretném átírni vagy másodlagos címet megadni az eladónak, én megkapom és tudom,hogy nem volt gond a külföldi partnerrel. Amúgy is csak kisebb dolgokat rendelek és az kevés magyar postaköltség úgy gondolom mindkettőnk nyugalmának megéri.
Üdv. A moci műszaki vizsgája megvolt. A töltéssel kapcsolatos dolgokat átnézte a szerelő és megállapította hogy a fesszabályzó kipurcant. Épp most láttam hogy már a koléga megrendelte nálad amit felraktál. Az a kérésem ha valami ehhez hasonlót látsz rendelj nekem egyet légyszives. Az anyagiakat pedig rendezzük.
a tőled kapott rajz alapján a Keweey supershadow fesszab, az enyémen most is az van.