Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy bolt ami bontott cuccokat árul az Ebay-on. Probáld meg magánemberektől vásárolni akik 1 euro-ról indítják a licitet. Itt minden kis mütyürnek 19 euro a posta díja, ez is sok.
Ezt találtam eddig: 1 pár hátsó rúgót, deklit és első kereket + posta 50eft ért. Még két villa kell :)

Nem tudom ismeritek-e de ahogy néztem 535-hőz is van pár bontott alkatrész. http://stores.ebay.de/moteile-...
20kg-ig 32 Euro a posta azt hiszem.
Hali!

Szerinted mennyi lenne németből ebayen rendelni két hátsó rugót meg 2 villát? esetleg egy felnit? Posta ára érdekelne elsősorban.
Köszi megtaláltam.
Aug 16 délelőtti hsz-nél adtam egy linket, ha az kell, de szerintem az is carbtune oldal volt...
@kispest30. Jó nagy falu a miénk,de én szeretem. Volt lakásom a főfalu VII. kerületében is de nem szerettem ott lakni,meg aztán motortárolás problémás.
Szia Rayder: Megnéztem a vasaidat, nem csodálom az ejnye bejnyét. Azért vigyázz ha visszamész az időben a 60-as évek végére,Texas és Louisiana útjain nem csípik a csillagos sávos lobogót a tankon. Te aztán adod a chopper feeling-et. Még nem nagyon láttam 750-es virgácsot élőben de jelentősen más a kiállása. Ha bárkinek is soká válaszolok az nem bunkóság,hanem a munka néha több napra elszólít.
Na ezeket csak azért teszem fel. hogy lássátok,, amire azt mondom,hogy megéri az valóban megéri.
ebay.de/itm/Polrad-Rotor-Anlasserfreilauf-Anlasser-Freilauf-X
V-535-Virago-Yamaha-XV535-/261098489417?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=
item3ccaaec649

http://www.ebay.de/itm/Polrad-...
Nekem az kell ami itt volt a forúmon ... brühühüüü.
Azt már kitanultam hogyan kell rendelni.
állandóan elugrál a kurzor...
Ez akkor lesz valós kép ha meghajtod rendesen, és utána alapjáraton hazapöfögés nélkül leállítod , és "azonnal megnézed". Ha már alapjáraton röfögsz csak vele már nem lesz valós képed. A koromlerakódást mechanikusan le lehet kaparni.
Az elektródák környéke tiszta, annyira nagy baj nincs a keverékkel, viszont lehet eszi az olajat...
Én megtakarítanám a gyertyákat, aztán megnézném, hogy újra kialakul -e a lerakódás.
Ez akkor lesz valós kép ha meghajtod rendesen, és utána alapjáraton hazapöfögés nélkül leállítod , és "azonnal megnézed" kikormolni" hengergőzöl rendes használattal. Mechanikusan le lehet kaparni. Az elektródák környéke tiszta, annyira nagy baj nincs a keverékkel, viszont lehet eszi az olajat...
Én megtakarítanám a gyertyákat, aztán megnézném, hogy újra kialakul -e a lerakódás.
Üvegtestü gyertya
Colourtune néven találod meg. De ebay-en is néha le lehet rá csapni, bár szerintem jobb nem szórakozni vele. Ha valakinek sok vacak van a ház körül, érdemes választani az "A" verziós szettet, abban van 10-12-14 méretű gyertya, így háti permetezőtől az legtöbb belső égésű motorig , meg van a teszter.
Na ezt viszont kár volt kicseréljem, szerintem még a gyári volt benne 3 mm betéttel (15 éves 40 000 Km )
De ha már megvettem...
Kép a régi és az új conti CM2 hátsógumimról:
4 éve tettem fel, 20 000 Km-t futott.
(megcsúszás csak esőben, durva gyorsításkor fordult elő, már ilyen kopottan)
Hátha valakinek segít a választásban...
Viccctor!
Van ötleted, hogy hol tudnék venni, vagy csináltatni a 750-hez előretolt lábtartót? Brúnó.
Igen BP7 jelű gyertya kell bele tudom, de én valahogy nem bízom már az NGK-ban...rengetegszer megszivatott, főleg a francia verzió. Én inkább Denso-t használnék majd, ha minden beállítás faszentosan összeállt!
R - nélküli 7-es gyertya kell bele...
Valaki felrakott ide egy linket egy üveggyertya linkről 12 font + 1 font posta, elmentettem de eltünt az új windows pakolásnál. Felrakná megint? Köszi
Igen, ez azt mutatja mármint a Tied,hogy sok benzint kap ezért kormos.
Ebben igazad van, de azért a gyertya képéből, színéből lehet következtetni az égés milyenségére...
H a minden rendben van akkor a gyertya tipusa nem igazán zavaró rövidtávon, csak több száz vagy ezer km után. De ez már csak a finomítás kérdése. Az állandó és komoly gondot nem ez okozza,ez csak akkor következik ha már minden más rendben van.
Amugy a gyertyáim sem stimmelnek, mert van két bpr6 és két bpr7 gyertyám, de ezek zavarszűrősek mind, ami nem feltétlenül oké. Lefotóztam a két gyertyámat is. Fura de sehol sem barna, ahogy kéne lennie.... A karima fekete kormos, az elektróda íves része és a belső része meg fémszínű. Lefotóztam a pipát is.