Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt már én is szerettem volna megkérdezni: Hol van ZZ?
Rutinos játékosok szerint úgy a legegyszerűbb.
Vissza szerelni sem egy sétagalopp. Szereléskor légy óvatos mert ha megsérül a csonk elég drága a beszerzése !
Szia Guseau !

tel:_20/5933 664
E-mail: spechtgabor@gmail.com
Hol? Sóbányában ,ott nincs net?
Sziasztok! kedden vizsgázom rutinból, aztán forgalom. Remélem, két héten belül már legálisan is mehetek a Virágommal.

ZZ-is eltűnt... de ha jól tudom Lori nyárimunkán van...
Azt pontosan nem tudom mert még olyat nem kellet csinálnom.
Tudja valaki,hogy Lori007 hol van? Már régóta nem jelentkezett.
Thanks!

Kérdeznék még! Mikor próbáltam kiszedni a karbikat, nekem csak a szívócsonkok előzetes eltávolítása után sikerült. Van arra módszer, hogy a szívócsonkok leszerelése nélkül kivehető legyen a karbi?
Csak az akkumlátor tartó dobozt akkustól, habár én a múlthéten úgy állítottam be,hogy nem szedtem ki ,de ha kiszedem hamarabb végzek mert eléggé kicsi volt a hely.
A hátsó henger kipufogószelep hézagának állításához mit kell leszerelni? Ki kell szedni a lenti tankot, vagy kipufogót vagy ilyesmi? A többi 3 ablakhoz hozzá lehet férni...
Szia!
Hogy van a ciripelő hangod? Írtad a láncfeszítő mechanika csavarjának a félfordulattal történő kicsavarását, bevált a módszer hosszútávon is?
Sziasztok!
Olyasvalakitől kérnék segítséget aki már cserélt vagy cseréltetett vezérműláncot.Konkrétan a hiba behatárolása érdekelne, zajok zörejek meg minden amit tudni kell a dologról.

Mintha valami ciripelés szerű hangot hallnék a hátsó henger felől de mióta megvettem 4 éve ,azóta hallom.Most lehet erősödött vagy csak én érzem úgy de a télen a végére akarok járni a dolognak. a szelephézagot beállítottam a múlt héten de változás nincs.
Szia!

A kormányvégtükröt a SHOX-ban vettem. Most akcióban van 6900/db áron. Az eredeti ára 12000/db.
Ha láttad honnan rendeli akkor megtudnád szerezni a címét ,szeretnék én is szétnézni azon a honlapon mert amcsiból a posta is benne van 3-4 ezerbe még ilyen kis cuccoknál is.
Ha meg valós a cég akkor meg pláne jó lenne a weblap címe.
Mivel nem utángyártott felújítókészletről van szó , minden alkatrészt külön meg lehet rendelni . Persze ez az elmélet ,lehet hogy át vagyok verve . Láttam honnan rendeli ,de elfelejtettem ... Valami dollár elszámolású cégtől . A többi része már sokkal húzósabb .
Ja láttam megvan a videó is!A visszapillantókat honnan vetted?Nagyon jól mutatnak a gépen!
Ja nekem azt mondta egy szerelö, hogy megveszi az x-y méretű csapágyat összetöri a házat a görgőkből le kell egy pár tizedet esztergáltatni és kész van a szab. futó felújítása. Ezek képesek rá!
Ez nagyon olcsó , csak ott a szépséghiba,hogy mint látszik is több linken a német és az angol Ebay-on a gyárinak mondott cucc görgök rúgok és hüvelyek együtt kapható csak, a gyár így csomagolja. Na most itt csak a görgök és a rugók ennyire olcsón több mint gyanús.
Terheletlenül 13,8 és 14,2 a legfaszább terhelten egy picit csökkenhet de akkor sem mehet 13,2-13,4 alá.
Mindegyik egyforma.
Ma bementem újra a kedvenc szerelőmhöz ,aki 100 000-re taksálta a komplett szabadonfutócserét . Rákérdeztem , a felújítókészlet mennyi lenne .Azt mondta csak gyári alkatrészeket tud rendelni , elég a három görgő ,és a rugók . A hüvelyeket fölösleges megvenni ,amibe a rugó egyik vége illeszkedik . Mindez 6500 ft . Menten meg is rendeltem . Az eredeti japán teleszkóp szimmeringeket 2500 ér hozatta .
Fekete festék : A hűtőbordákat nem véletlenül festik feketére . Jobb a hőleadása .
Tisztelt Zsoccca
Ami miatt komoly aggodalmaim vannak vizes úton, az nem a te vezetési stílusod, hanem az, hogy esős úton még fokozottabban a többi járműveket vezető kezében van a motoros /és utasa/ élete.
reggel óta esik nálunk, a rádióban szinte mást sem hallani, mint egyik karambol éri a másikat, érted már?
Köszi az infot!
Tisztelt kispest30
A pontosság kedvéért: castrol 20w50 ásványi 4T , a legnagyobb hőségben is nem ment feljebb, mint 77 celsius. Az érzékelő a leeresztő csavarba van építve.
A hengerfej hőmérő a hátsó henger szélárnyékos hátsó hűtőbordákba van belefúrva, azt sem láttam még 80 fölé menni. Hosszabb sorompóknál le szoktam állítani, nem járatom helyben, hűtés nélkül.
normál időjárásnál átlagosan 50-65 fokos az olajom városban.