Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Utánanézek! Valahol megvan! Adj egy telefonszámot és azon kereslek!
Szia kalmi 79!
Korábban már Zsoccca írta az olajhőfokot ,hogy 80-90 fok max. csak megerősiteni tudom ,nekem van olajhőmérő.
Szerintem a hengerfej az többszöröse,a festék meg szigetel is a fekete meg vonza a hőt.Meggondolandó.
Üdv.
Sziasztok Motorosok !

Régebben valamelyik hozzászólásban valaki ajánlott komplett lábtartó csövet. Lehet hogy Guseau62 volt ? Érdeklődnék hogy megvan-e még.
Szia Katana 750!
Bizony már 15-éve nagyok vagyunk,bár kevésbé látszik sajna.
Majd egyszer személyesn is összefutunk ,pl.mikulás,húsvéti,Bartók Iskola guruláson.
Üdv.Neked.
Sziasztok
Másfél hétig nem leszek gép közelében.
De utána végig olvasom a fórumot, és bele is kotynyeleskedem.
Addig is mindenkinek mindet jót!
Köszi
Bár minket nem érdekel az eső. Van klassz ruhánk. No meg a Virgácsnak is valahogy olyan a kialakítása, hogy csak térdtől lefelé vagyok vizes. A Plexi sokat felfog. No a páromnak már a csípője is vizes szokott lenni. A kerék felcsapja.

Egyébként mi mindig úgy indulunk, hogy nem érdekel az időjárás. Ha esik, akkor ezért lesz jó, ha süt, akkor meg azért. S talán pont ezért is, általában mindig napsütésünk szokott lenni.
Mondjuk nagy sárban kicsit kellemetlen a sátorozás. De akkor legalább jól kialusszuk magunkat. Csak fekszünk, olvasgatunk, és egymással foglalatoskodunk. S közte meg jókat lehet aludni, miközben az eső csendesen kopogtatja a sátor tetejét.
Egyszóval számunkra nem létezik rossz idő.
Én még Bp-t is csak nagy falunak nevezem.
Öcsém, hogy ott menyi paraszt lakik!

Meg ne sértődjenek a Budapestiek. Nem mindenkire értem. De a nagy számok törvénye már csak ilyen. A 20-80 % arány oda is igaz.
Hogy meddig melegszik a hűtőborda azt nem tudom. De 5.50-nek van olaj hőmérője. S ő azt mondta, hogy 80-90 től még nem ment feljebb az olaj.
A fekete, hűtő borda biztos nagyon szép, de nem praktikus.
Ugyan is a fekete szín szívja magába a hőt. Ennek meg pont a hő leadása elvezetése lenne a célja.
Mondjuk láttam már fekete színű motorblokkot, de ha jól emlékszem annak volt olaj hűtője.
Tisztelt Zsoccca
kerüljön el az eső titeket, érkezzetek meg baj nélkül,
várjuk az élménybeszámolót
Köszönjük.
Nem kimondottan neked szólt, hanem az újaknak, aki még nem töltötte fel az adatlapját. Nem csak te csatlakoztál mostanában hozzánk.
Aminek nagyon örülünk. Mármint, hogy bővül a társaságunk. (Mindenkitől lehet valamit tanulni)
Egyébként majd látni fogod, hogy időnként fel kel tennünk ez a felhívást.
Voltam már olyan fórumon, ahol senkiről nem volt fen semmi.
Ők nagyon jól el voltak magukban, mert időnként személyesen is találkoztak.
De egy külsős nem tudott ott megtapadni. „Szellemekkel nehéz beszélgetni.”
Az éjszaka közepén is.
A strandolásra értettem, és nem az indulásra.
Szia
A, gurulást Robin62-ő dobta fel.
Mi a Karcagi motoros találkozón leszünk. Áztatjuk magunkat a meleg termál, vízben. Miközben hallgatjuk, és nézzük a koncerteket.
Ma délután indulunk. Akár éjszaka közepén is.
3-4 nap Campingezés, Koncertek nézése, és strandolás. Potom 2500 Ft- ért.
Még a hülyének is megéri, hát még nekünk.
Vasárnap, onnan indulunk tovább Sopronba, anyósékhoz. S Majd ott a környéken motorozgatunk.
Ha valakinek van kedve, jöjjön el a karcagi mocis talira. Biztos nem fogja megbánni.
Lehet hogy igazad van! Hondás ismerősöm tatabányai fesszabályzóra cserélte a gyáriját és azóta nincs gond a töltésével! Mint lehetőség tettem fel a Mócsingnak! Neki gondjai vannak a keewayéval! Lehet hogy szar szériába nyúlt bele! Örülök hogy neked prímán működik! Én kiszálltam a viradoból most M800 nyomom! De időnként visszasírom! Nekem sokat segített a fórum! Újra értékelni a motorozást és szerelést a verhovinás idő után! Csak ennyi maradt ki azaz 25 év! Ezzel nem tömjénezni akartam a lapot! Folyamatosan olvasom és időnként nagyokat nevetek! Az elmélet és a gyakorlat össze csapásán! Királyok vagytok!
Jogo. Kispest30. Én is falubeli vagyok. Fényképet majd igyekszem. A fenébe is 15 éve város vagyunk!
@Kalmi79: Adhezor. Bírja a meleget.
Szerintetek hány fokos lehet a hengerfej hűtőbordája egy jó meleg nyári napon, mondjuk egy városi dugóban?
Sok helyen látom a youtube-on, hogy feketére fényezik a blokkot. Nekem is ez a tervem... szerintetek elég rá egy jó minőségű hőálló fekete festék? Ezek általában 300 fokig simán bírják. A hengerfej és a henger bordái nem hiszem hogy 200 fölé tudnának menni...
Nyugi, csak a szokásos szurkálódás, vérszívás megy!
Ez a nézzed már vissza a 25 évvel ezelőtti hozzászólást meg pfff... Ha nem írnánk semmit, nem menne a topic. Pl a szabadonfutó hányszor is futott le itt? És mindig van probléma, friss tapasztalat, új infó, új ötletek. És ez mindenre vonatkozik.
Az adatlap kitöltésével viszont valamilyen szinten egyetértek.

És mindezt a legmélyebb tisztelettel, semmiféleképpen nem kötekedő jelleggel írtam! Ha valakit sért a hozzászólásom, utólag is elnézést kérek!

Üdv: Thor
Terhelten és terheletlenül mekkora a töltőfeszültség ?
Nálam valami nem stimmel .
Szia kalmi 79!
Szerintem azt amit leítál már többször levolt írva /csak vissza kell olvasni./
Nem ez a baj.
TE is olvas vissza.
Mi nem ezt kifogásoltuk.
Üdv.
Szia Jogó !
Üdv" FALUBÉLIM."
Jó szórakozást NEKTEK.
Üdv Mindenkinek.
Ha nekem szólt, és ettől jobb nektek, hát tessék. Remélem senkinek nem származott kára abból, hogy "ismeretlenül észt osztva" leírtam, hogyan ürítettem ki a kipufogó dobot az 535-ön.
Szia Kispest 30!
Bár én el tudom fogadni, de azért még megyek a Pecsába.
Pénteken. Kalapács Józsi fogja osztani az igét
Maximálisan egyettértek ,ha valaki ezt nem tudja elfogadni huzzon a p@csába.
Üdv. Mindenkinek
Most néztem meg a forgalmit abban a 25KW-teljesítmény van írva. Ha leveszem megtudom állapítani hogy hány KW-os motorra jó vagy mindegyik egyforma?
Mára ennyi Fiuk, az oldalbordám morog.