Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha oda kerűl a sor,hogy kell a javító készlet én megvehetem neked, sőt ha látok szabadon futót jó árban azt is intézhetem.A multkor kettő is volt ide be is linkeltem, senkinek nem kellet akkor az egyik 80 euro a másik 90 volt + posta, az egyikhez még a fogaskerék is ott volt Ezek használtak voltak de félárban mint az új.
Szerintem az a vastagabb betét azért van betéve,hogy ne látszódjon a toldás.Mérted már,hogy mennyivel hosszabb az eredetinél. Érdekelne mert azt írtad,hogy labilis és jó lenne tudni,hogy mekkkora méretkülönbségnél labilis már a gép.
brumeszkosznak
"Elárulnád mit állított össze ennyi pénzért.
Mindent kérlek szépen . A nagy fogaskeréktől kezdve ,a tömítésig .
Valami netes katalógust nézegetett .
Sajnos az ebay nem valami erős oldalam ,sőt egyáltalán nem az .
És most már nem csak elméletileg érdekel sajnos . /A linket eltettem ,köszönöm !/
Volt hasonló gondom.És nekem csak az aksi csere oldotta meg.Pedig nem volt fél éves előtte az aksi ami szívatott-
Üdv. Megint a töltés problémája van a kicsikének, vissza jött a háromhéttel ezelőtti állapot.Elmentem délelőtt kalmi79-motorját megnézni meg egy kicsit dumálni.Amikor indultam vissza egy pöccre indult,megérkezés után amikor leállítottam a motort akkor vettem észre hogy a világítás reflektorra volt kapcsolva. Be akartam indítani és megsem mozdult csak a relé hangja hallatszott.Az ideg baj kerülget mert holnap vinném műszakira, ha valaki tudna nekem tippet adni hogy mihez kezdjek mit nézzek át?
Itt van egy link a német Ebay-ról.

http://www.ebay.de/itm/Anlasse...
Elárulnád mit állított össze ennyi pénzért.
Hali! 100 ezer Ft-ért újat veszek, mindent még a mágnest is az Ebay-on. Egy új szabadonfutót nézegettem a múltkor valami 135 vagy 145 euro volt plusz 17 a posta.
A görgő felujító készlet 35-40 Euro a német Ebay-on 17 a posta.
meg kell venni elvinni a szerelőhöz itt van bakker ted bele.
A görgőfelújító készlet engem is érdekel ,pillanatnyilag mint információ .Hol és mennyiért lehet beszerezni ? A szerelő összeszámolta nekem a teljes szabadonfutó felújítást , 100 000 ...
Görgő felújító készlet. Ez a tipp segíteni fog.
Segitség Virágo 535.A gondom az hogy inditáskor zajosabb az őninditó,kiszereltük, leteszteltük,de teljesen jól működik.Azt gondolom hogy a szabadonfútó működése nem megfelelő!Nem tudom csak idegesít nehogy szétessen!Ha tudna valaki valami jó ötletet adni azt nagyon megköszönném!
Ezt meg módositom, csak akkor tilt le ha nem nullába van a sebváltó.
Viszont ha fent van azaz zárva akkor onnantól semmi nem befolyásolja gyujtást.
Egyébként ilyen hibakeresést ugy kellene kezdeni hogy a gy. elktronika tiltóbemenetén megnézni mi a jelszint, ha nem nulla akkor valami letiltja.
Végső esetben le lehet kötni egy darab dróttal testre hogy hazajusson az ember.
Ha nulla akkor lehet nem kap feszt a gyujtás :)
Ha kap akkor lehet gyanakodni az elektronikára és a perifériáira.
Szerintem attól teker, letámasztva is be lehet inditani, csak épp leáll ha kikerül nulljából.
Jó reggelt mindenkinek
Most beszéltem Ribinnal. Tud kölcsön adni multimétert.
S az unoka hugom is oda tudja adni az elektronikáját.
És Robin még azt is mondja, hogy esetleg még motortest hiányt is kereshetek, mivel előfordulhat, hogy az önindító külön kapja a negatívott.
Most rohanok javítani.
nagyon bízom benne, hogy megtalálom a hibát.
Mad beszámolok rólla.
Sziasztok.
Szép napot mindenkinek.
Akkor nem forog az önindító sem!
Itt az elején írva lett " teker,de szikra nincs egyik hengerben sem"
Üdv
A balodali takaritásnál nem szakadt-e ki a sztenderkapcsoló vezetéke?
Igaz az azonnali végleges letiltást jelent nem is indulhatna be utánna egyik henger sem, de hátha csak valami bizonytalan érintkezés keletkezett.
Mócsingnak :)
Ja akkor félreértettem, igy már lehet értelme de "combos" diódát keres mert azon folyik át az összes el nem használt áram amit a gen. megtermel.
ÁÁá
Csak hagy motorozzon.
Nekem minden tiszeteletem az övé. Már gyerek korunkban is ő volt a kedvenc unoka hugom. Tavaj meg úgy vette a Virágóját, hogy előtte nem is beszéltünk ilyesmiről. Sőt ő egy pár hónappal előbb vette, mint én. Persze én nem tudtam rólla. Csak miután én is megvettem akkor derült ki, hogy neki is van.
Én nagyon meglepődtem ,mivel gyerekkorunkban ő nem motorozott. Negyven éves fejjel döntötte el, hogy motorozni fog.
És teszi is. Annak ellenére, hogy a balfék férjének egyáltalán nem tetszik.
Igen nekem ott van ,szerintem neked is.
Vagy sokkal kevesebbet ,akkor menet zárlatos vagy végtelent akkor meg szakadt. Ha kölcsönkéred az uncsi tesóét és azzal jó akkor venni kell vagy a bontóba vagy Ebay-on olcsón. Akkor már nem olyan sűrgős a csajok ne motorozzanak.
Nagyon köszönöm az eddigi segítségeteket.
Nem akarlak tovább feltartani benneteket. Elég későre jár.
Holnap reggel még felnézek ide aztán megbróbálom megoldani a hibát.
Ha nem sikerül, hát akkor sajnos megy a szerelőhöz.
Jó éjszakát!
s mégegyszer nagyon köszönöm!
Igen.
Bocs.
Ha rossz akkor nullát mutatt. Vagy sokkal kevesebbet?
Igen ez jó ötlet.
Ha az a baja akkor azzal haza tudom hozni a motort. Aztán már csak meg kell rendelnem az újat.
Ugye ez az elektronika van a fényes dobozban a tank alat?
Már vagy kétszer írtam,hogy az enyém 217 ohm