Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo Virago társak. Műszaki kérdésem lenne. 535-öm van es egy turarol hazafele terve egy tankolas utan , meghalt az elektronika. nem volt semmi aram a kepbe. piszkaltam ezt, azt vegul mikor levettem a gyujtaskapcsolot es kicsit babraltam viszajott az aram és sikeresen hazajöttem vele. ma akartam volna menni gurulni kicsit es ugyanugy nincs aram. mi lehet az oka.? erdemes szerolohoz vinni ?. es meg egy kerdes: van az 535-ön valami gyári zár. kormanyzar motorzar vagy barmi?. aki tud segíteni annak elore is koszonom. szeles utat.
Tisztelt Robin62
Sajna ez a hétvége nekem már le van kötve, szombat is vasárnap is, legfeljebba rákövetkező a 15-16.
a lényeg, hogy az idő is olyan legyen, ideje lenne már egy szalonnasütést beiktatni, de tudtommal még nincs feloldva a tűztilalom.
Tisztelt Casaba
Csabi fogadd együttérzésemet a lerombolt motorod miatt. döbbenten olvasom, hogy mind a két lábod tropa, aztán kissé megnyugtatott az, hogy holnaptól a kis mociddal jársz, ez ugye azt jelenti nem fektettek be ott szemközt a KKK-ba.
Hali! ezen a hétvégén még el tudok kéretőzni az asszonytól :)
- utána két hétvégém is foglalt...

Bp és környékén valaki?
Sziasztok!

csak finoman érdeklődöm - elsősorban a gurulni is hajlandó - "kemény magtól", hogy van-e tervbe véve még az idén közös gurulás valahová ?.....olyan szép ősz van..
Sziasztok
valakinek esetleg nem lenne xv 750-es eladó küllős kereke? első és hátsó is kellene. az sem baj ha újra kell küllőzni!
Szia megjött a válasz az EBAY-ról 35 EURO a postaköltség.
Ma megvettem a felszerelésem legújabb részét, egy SHIRO SH-803 Boeing felnyitható sisakot. Elsőre jónak tűnik, tesztelni csak a szélzajt szeretném, a többiről elég olvasni is. Esetleg valakinek tapasztalat ezzel a sisakkal?
Íme egy kép:
Sajnálom a vasadat, de a lényeg, hogy nem esett komolyabb bajod! Fel a fejjel!
A lényeg, hogy Te jól vagy. Minden más pótolható.

üdv. Zoli
Igen volt olyan is az az első Simsonom volt :) Azután volt még egy. És jelenleg is van egy :) Holnaptól azzal kell közlekednem :)
Szia Csaba!
Nagyon sajnálom a mocidat, de az a legfontosabb, hogy neked nem lett komolyabb bajod.
Szia Csaba !
Örülök hogy jólvagy ,sajnálom ami történt.
Nincs szerncséd a motorokhoz ,az előzőt ha jól emlészem ellopták azt montad,ezt meg ....
Vigyáz magadra.
Üdv. Mindenkinek.
Ha szólsz neki, hogy mi történt, még meg is köszöni, és nem fog neheztelni... Milyen szakon vagy?
Bartha Tibi óráját viszont sajnos lekéstem... :D
Elméletileg nekem a MABISZ fog fizetni vagyis azon keresztül. A károkozónak mindenképp fizetnie kell. Csak nem nekem. Szerencsémre csak kisebb ütést kapott a lábam.. A kár sajnos nagy így lehet Gazdasági Totálkáros a gép. De ezt majd szerviz megmondja. Itthonról 1000m mentem így a motor kisebb szenvedés árán hazakerült. Ami kimaradt a táskába volt a laptop ennek kijelzője eltört. Elméletileg ezt is fizeti a biztosító.
Örülök hogy jól vagy... Majd írd meg mit talál ki a biztosító a lejárt jogsi miatt... Lehet nem veled tolnak ki, bár a kárérték összegének szerintem nem fogsz örülni. A biztosító tudomásom szerint, ha neked fizet is, akkor is követelheti a károkozótól az okozott kár összegét. Alternatív megoldás lehet, ha finoman megkéred a károkozót, hogy vegyen neked egy másik motort. Nem tudom mennyi a piaci értéke a motorodnak, de ha 500000 huf, akkor a biztosítótól 3-400000 lesz a várható pénz. Esetleg azonnal menj el egy orvoshoz, mert szédülsz, fáj a nyakad, a lábad, a hátad. és a kapott papírokat vidd el a biztosítónak. Elvileg arra is pénzt kapsz...
Sziasztok!

Mai napon a szegény Virago totálkáros lett
Kedves autós kolléga bal oldali parkolóból egyből fordulni kezdett és én már nem tudtam kitérni. És sajnos elkapta a motort és nekicsúsztam egy parkoló dobozosnak. Honvédkórházzal szembe mondanom se kell mire felültem ott volt 3 orvos és egy rendőr.... Motor KO első villa kuka bal hátsó törött bal dekli kuka első felni kuka gumi kuka, sárvédő kuka.

Én még élek... bal és jobb lábam tropa...
Gondoltam megosztom veletek is.

Kocsi tulaja elismerte + le volt járva a jogsija..
Na, megnéztem de nekem nem ennyire kint van, és nem látom rajta a hűtőbordákat. (lehet, hogy nem is azt látom?)
Ahogy nézem, nekem egy doboz van beljebb, de nem hűtőbordás. ha elviszem a szerelő sráchoz, ezt is megkérdezem tőle. Annyi a kérdés, hogy ki sem látszom belőle. Valszeg hónapok sőt évek után fogok megtanulni sok dolgot. addig is olvasom a fórumot, mert itt sok mindenre választ kapok.
Néztem most a hátsó henger mögött kijövő kipufogó csonkot, hát elég rozsdás szegény. De gondolom, ez nem gond. Viszont ott kipuff-tömítést nem egyszerű cserélni. az elsőnél most fogok cserélni, ott egy kicsit kifúj. 800,- Ft volt.
Bal oldalon a blokk mögött van egy ives lemez mott van egy alu hütőborda , az az.
A hátsó vaskereszt alatt van csak az enyém már cserélve lett és fekete.
Hát, köszi, ettől elmegy a gép, és nem is olyan feltűnő a hiánya. majd valamivel pótolom. A fesszabályzónak hol kell lennie?
Meg mérni megtudom az átmérőjét de körberajzolni már bonyolultabb de ha nagyon muszáj megtudom nézni mert van egy a fiókomban.
csináljak még fotót?
Azt nem tudom hol van. De a dob gyári lehet, mert az alja még teljesen bordázott. Csak kaphatott egy ütést, és így hegesztve lett. Szerintem.
A fesszabbinak hol kel, lennie?
oké, van 1 mm-es anyagom, ennél még több is, abból gyártatok. Ismerős srác megcsinálja, csak nem tudom milyen a gyári.