A szemfényvesztésben igazad van.
Az adalék használatára pedig nem akartalak, és nem is akarlak rábeszélni.
Mindenki döntse le magának!
Nekem fog kelleni. Mivel vele csendesebben és könnyebben jár a váltóm.
Ebben egyetértek. Van mikor elkerülhetetlen. Pl volt már lime kórom. Azt csak nagy mennyiségű antibiotikummal lehetett kipucolni a szervezetemből.
De az emberek nagy többsége feleslegesen hamar nyúl gyógyszerhez.
Én Pl ha lázas is vagyok egészen 39-ig nem veszek be semmit. Felette is csak Aszpirin C pezsgő tablettát, vagy neocitrát.
Ugyan is a láz pucolja ki a vírust.
De inkább ne legyen rá szükség soha!
Az alsó tankból szívd ki egy vékony csövön a naftát... ha nincs tartalékálláson, akkor 2 liter maradhat benne.
ha utána lecsavarozod a csap fedelét, akkor a csap belső része szinte kiesik magától. a belső részt egy rugós karika tartja a helyén. A belső (forgó) rész a rugó által van nekifeszítve egy kör alakú gumilapkának, amin az átömlő rések vannak. Ha ezt a lapkát meg tudod tisztítani, akkor lehet nem is kell másik.
Üdv a Lovasságnak!
Nekiáltam a szabadonfutó szerelésnek. Oldaldekni leszed. Meglepetés: A lendkerék rögzitő csavar hiányzik! Lehúzót kellene szereznem, minden megoldás érdekel. Szivesen meghalgatnék okos, és jóindulatú tanácsokat, sz.tem már sokan átestek ezen a problémán. Köszönettel:Tamás
megvolt a fékezés is... egy kocsisort előztem, és a szembejövőtől nem fértem volna el. Be kellett sorolnom, de amikor lassítottam, hogy besoroljak, az előttem lévő autó, épp előzékenységet gyakorolt, és belefékezett... kis fáziskéséssel ugye. Be tudtam volna kopogni a 206-os hátsó szélvédőjén...
Igazad van, hogy még nem próbáltam mást, talán majd egyszer...
Mivel eladó a vasam, lehet nem lesz egy darabig abroncsvásárlási problémám...
Köszi mindenkinek a segítséget!
Valóban találtam olcsóbbat, nekem is a Conti felé húz a szívem.
Conti cm1-es 3,00-19 méretben 10. 100.- Ft. Így már egyből barátibb a dolog.
Ha 2-3 szezont lefut úgyis ledobom kopástól függetlenül, mert kb. 2-3 év az élettartamuk ezeknek a játékoknak, onnantól kikeményednek és teljesen elveszítik eredeti menettulajdonságukat.
Continental-ra szavazok! :) Heidenau van nekem is a hátsón.csúsztam már meg vele én is 1x...csak kicsit.de azóta én is úgy vagyok vele h ha megérik a cserére akkor contira cserélem.
Én azért megvédem a Heidenau-t. Soha semmi bajom nem volt vele, sem esőben, sem szárazon... tény, hogy csak 15000 km-es tapasztalatom van, de azt se mondhatom, hogy nagyon öregszik... enyhe repedezés van az elsőn, de már kb 5 évesek.
Egyszer zuhogó esőben száz feletti tempót mentünk, és maximálisan meg voltam vele elégedve, pedig a szó szoros értelmében sz*rrá áztunk...
Én gondolkodás nélkül megvenném újra ugyanezt a szettet jó áron.
Én a linkelt contit használtam 4 éven és 44 ezer km -en keresztül.
Kiváló gumi, jól tapad, esőben is jól viselkedik, hátsó ugy 18-20 ezret bír az első ugy 4-5 ezerrel többet.
Az első gumim finoman szólva kukajáratos lett. Véleményt szeretnék kérni tőletek gumiügyben, mert a héten fel is rakatnám mert már csak 2 mm -nél járok és nem szeretnék vészféknél feküdni. Meg amúgy öreg is már.
Belinkelnék 2 gumit, kérlek titeket véleményezzétek le.
Igen, van állíóolag ilyen opció is, de én rendelem , én fizetem engem baszlatnak ha nem sikerűl valami. Akinek ez nem jó annak nem tudok mit mondani. Enyém kulup! Ez van.
Komolyan azt írta hogy a robbantott rajzról fogja megállapítani a méretet és hogy hova kell. Nagyon rendes vagy és köszönöm a képet és az adatokat. Szerintem mindjárt el is küldöm.
Az adalék használatára pedig nem akartalak, és nem is akarlak rábeszélni.
Mindenki döntse le magának!
Nekem fog kelleni. Mivel vele csendesebben és könnyebben jár a váltóm.