Üdv. Egy pár héttel ezelőtt a fedett parkolóban ahol ál a motorom erős benzin szagot éreztem. A motor blokk alatt találtam egy kisebb foltot. Ezek után le térdeltem majd lefeküdtem mellé és elkezdtem keresni a hiba okát. Egyszer csak megtaláltam a szivárgás okát,a hiba az elektromos benzincsapból adódik. Én kis naív az elzáró kart kétszer háromszor elforgattam jobra balra abban bízva hogy megszűnik a probléma hát nem így történt. Most megpróbálom minél gyorsabban kihajtani belőle a benzit és amint sikerül tömítést cserélni gyorsan szeretném orvosolni a problémát.
Na...asszem találtam valamit.Az aksiból folyt az akusav.nem nagyon csak szivárgott,és a folyást követve megtaláltam 1 csokit amibe belefolyt.szerintem az volt a ludas.Nemsokára megyek 1 próba kört és kiderül.
Bár azt sem értem,h miért nem a túlfolyón folyatott az aksi.na majd megnézem azt is,h dugulás lehet-e benne.
Üdv blackiex. A segítségedet szeretném kérni az elektromos benzin csap tömítéssel kapcsolatban. Az álltalad megadott WWWmotordiszkont.hu-ra irtam egy emailt. Megadva a motor összes adatát természetesen a tömítésről képet is mellékeltem.Erre azt válaszolták hogy ők csak robbantott rajzból tudják megállapítani hogy milyen méretű az a tömítées ami nekem kellene és azt is hogy hova kell. Ha esetleg egy robbantott jajzot tudnál nekem prezentálni megköszönném. Vagy odaviszem a bolhoz a járművet és akkor látni fogja hogy hova kell.
Szasssztok.
Látom meglehetősen uborkaszezon van, ha valaki motordekorálásra vetemedne, adok egy ötletet:marhabőr esztergálás néhány képpel megtámogatva. Nem én találtam ki, csak egy komoly tudású bőrdíszműves szakembertől lestem el, olyan egyszerű bátran próbálkozhat bárki.
Ha a bemutatófilm az 5.kép nem menne át néhány perc múlva beteszem a személyes profilom videotárba.
Elküldtem az emailt ha válaszol értesítelek.
Ezek a dolgok úgy működnek,hogy megérkezik a csomag az én címemre és postázom tovább Neked vagy átveszed személyesen.
Sajna ez pluszköltség.
Az ukku saruk az ülés alatt nincsenek fellazúlva? Én már jártam így, egy szerelés után nem húztam meg rendesen a csavarokat az akku sarkain és így jártam.
Sziasztok !
A fórum nyilvánosságát felhasználva szeretnék köszönetet mondani brumeszkosznak, aki az e-bayról rendelt nekem alkatrészt, és blackiexnek, akinek az útmutatása alapján sikerült megjavítanom az xv 1100-es rendetlenkedő gyújtását. Köszönöm szépen !
Minden fórumos társamnak jó motorozást kívánok ! Berkes
Menet közben 1x csak mintha elmenne a gyújtás(lámpa+a visszajelzőn van áram),pár méter gurulás után 1-2 nagy durranás, aztán totál leáll.Egyből próbálom indítani,hangos kattogás recsegés...inkább nem kínzom tovább.
Kb. 5 perc pihi, gyújtás levétel, vissza és tökéletesen indul,hiba nélkül.2-3 km motorozás után ugyan ez....
Bár azt sem értem,h miért nem a túlfolyón folyatott az aksi.na majd megnézem azt is,h dugulás lehet-e benne.
No mindegy.
http://images.powersportsnetwo...
50. számú tömítés kódja: 4X8-24512-00-00
48. sz alk. kódja: 3AJ-24534-01-00
Látom meglehetősen uborkaszezon van, ha valaki motordekorálásra vetemedne, adok egy ötletet:marhabőr esztergálás néhány képpel megtámogatva. Nem én találtam ki, csak egy komoly tudású bőrdíszműves szakembertől lestem el, olyan egyszerű bátran próbálkozhat bárki.
Ha a bemutatófilm az 5.kép nem menne át néhány perc múlva beteszem a személyes profilom videotárba.
Várom válaszod:)
Ezek a dolgok úgy működnek,hogy megérkezik a csomag az én címemre és postázom tovább Neked vagy átveszed személyesen.
Sajna ez pluszköltség.
Ha azon múlik, tudnál segíteni, megvenni is?
A fórum nyilvánosságát felhasználva szeretnék köszönetet mondani brumeszkosznak, aki az e-bayról rendelt nekem alkatrészt, és blackiexnek, akinek az útmutatása alapján sikerült megjavítanom az xv 1100-es rendetlenkedő gyújtását. Köszönöm szépen !
Minden fórumos társamnak jó motorozást kívánok ! Berkes
Találkozott már valaki ilyen hibával?:
Menet közben 1x csak mintha elmenne a gyújtás(lámpa+a visszajelzőn van áram),pár méter gurulás után 1-2 nagy durranás, aztán totál leáll.Egyből próbálom indítani,hangos kattogás recsegés...inkább nem kínzom tovább.
Kb. 5 perc pihi, gyújtás levétel, vissza és tökéletesen indul,hiba nélkül.2-3 km motorozás után ugyan ez....
Mi lehet a baj? Nagyon várom a válaszokat!
Megtudná nekem mondani, kb mennyi lenne ennek pluszba a posta kültsége?
http://www.ebay.de/itm/Krauser...
Érdekelne, egy ilyen szett....
Előre is köszönöm!
Üdv, Laci