Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Egy pár héttel ezelőtt a fedett parkolóban ahol ál a motorom erős benzin szagot éreztem. A motor blokk alatt találtam egy kisebb foltot. Ezek után le térdeltem majd lefeküdtem mellé és elkezdtem keresni a hiba okát. Egyszer csak megtaláltam a szivárgás okát,a hiba az elektromos benzincsapból adódik. Én kis naív az elzáró kart kétszer háromszor elforgattam jobra balra abban bízva hogy megszűnik a probléma hát nem így történt. Most megpróbálom minél gyorsabban kihajtani belőle a benzit és amint sikerül tömítést cserélni gyorsan szeretném orvosolni a problémát.
40 fokok voltak hetekig. Egy csomó savam elpárolgott és nem csak a túlfolyón. Sztem nem vagyok ezzel egyedül.
Miért kell tömítés?csapot cseréltél vagy szivárgott?
Az aksisaruval nem volt gond.Meg akkor szerintem a világítás is elment volna.vagy nemtom.
Na...asszem találtam valamit.Az aksiból folyt az akusav.nem nagyon csak szivárgott,és a folyást követve megtaláltam 1 csokit amibe belefolyt.szerintem az volt a ludas.Nemsokára megyek 1 próba kört és kiderül.
Bár azt sem értem,h miért nem a túlfolyón folyatott az aksi.na majd megnézem azt is,h dugulás lehet-e benne.
Valaminek lennie kell, ha nem is STP, basszus.
Rajzról akar méretet venni? Az igen!
No mindegy.

http://images.powersportsnetwo...

50. számú tömítés kódja: 4X8-24512-00-00
48. sz alk. kódja: 3AJ-24534-01-00
Nincs .
Üdv blackiex. A segítségedet szeretném kérni az elektromos benzin csap tömítéssel kapcsolatban. Az álltalad megadott WWWmotordiszkont.hu-ra irtam egy emailt. Megadva a motor összes adatát természetesen a tömítésről képet is mellékeltem.Erre azt válaszolták hogy ők csak robbantott rajzból tudják megállapítani hogy milyen méretű az a tömítées ami nekem kellene és azt is hogy hova kell. Ha esetleg egy robbantott jajzot tudnál nekem prezentálni megköszönném. Vagy odaviszem a bolhoz a járművet és akkor látni fogja hogy hova kell.
MOL, Tesco - ott biztos van.
Nem lehet kapni fehér flakonos STP karburátortisztító adalékot . Mivel helyettesíthető ?
Szasssztok.
Látom meglehetősen uborkaszezon van, ha valaki motordekorálásra vetemedne, adok egy ötletet:marhabőr esztergálás néhány képpel megtámogatva. Nem én találtam ki, csak egy komoly tudású bőrdíszműves szakembertől lestem el, olyan egyszerű bátran próbálkozhat bárki.
Ha a bemutatófilm az 5.kép nem menne át néhány perc múlva beteszem a személyes profilom videotárba.
Köszönöm!

Várom válaszod:)
Elküldtem az emailt ha válaszol értesítelek.
Ezek a dolgok úgy működnek,hogy megérkezik a csomag az én címemre és postázom tovább Neked vagy átveszed személyesen.
Sajna ez pluszköltség.
Meg kérdezem.
Igen, az nagyon jó volna, sajna én teljesen hülye vagyok az ebay-hez..:(
Ha azon múlik, tudnál segíteni, megvenni is?
Magyarországra nem adott meg szállítási költséget csak Németországra ami 20 EURO. Kérdezzem meg,hogy szállít-e egyáltalán Magyarországra és mennyiért?
Az ukku saruk az ülés alatt nincsenek fellazúlva? Én már jártam így, egy szerelés után nem húztam meg rendesen a csavarokat az akku sarkain és így jártam.
Szívesen segítettem , és jó gurulást az 1100-sel.
Keress zárlatot!
Sziasztok !
A fórum nyilvánosságát felhasználva szeretnék köszönetet mondani brumeszkosznak, aki az e-bayról rendelt nekem alkatrészt, és blackiexnek, akinek az útmutatása alapján sikerült megjavítanom az xv 1100-es rendetlenkedő gyújtását. Köszönöm szépen !
Minden fórumos társamnak jó motorozást kívánok ! Berkes
Sziasztok!

Találkozott már valaki ilyen hibával?:

Menet közben 1x csak mintha elmenne a gyújtás(lámpa+a visszajelzőn van áram),pár méter gurulás után 1-2 nagy durranás, aztán totál leáll.Egyből próbálom indítani,hangos kattogás recsegés...inkább nem kínzom tovább.
Kb. 5 perc pihi, gyújtás levétel, vissza és tökéletesen indul,hiba nélkül.2-3 km motorozás után ugyan ez....

Mi lehet a baj? Nagyon várom a válaszokat!
Ilyesmiben Brumeszkosz a szakértő.
Sziasztok!

Megtudná nekem mondani, kb mennyi lenne ennek pluszba a posta kültsége?
http://www.ebay.de/itm/Krauser...

Érdekelne, egy ilyen szett....

Előre is köszönöm!

Üdv, Laci
Gyönyörű tényleg. Látszik hogy van gazdája....