Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok motorosok!
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ez egy higgadt, teljesen nyugodt fórum. Ez a törlesztőrészletes duma nálam nagyon kiverte a biztosítékot.
Nem is értem, hogy egy ilyen nagy dumás pizzaárus hogy jön ahhoz, hogy akármit is beszóljon egy ilyen fórumon, amihez ráadásul nem is sok köze van(pedig ez egy nagyon nyitott fórum jó emberekkel). Az ilyen embereket mélységesen megvetem és szubjektív véleményem szerint semmi keresnivalójuk nincs nálunk!
Az olajkérdéshez annyit, hogy én Castrol 20W50 ásványit nyomattam a vasamba és a váltásom sokkal könnyebb, mint az előző tulaj által belerakott fekete kávétól. Én is azt ajánlom, amit a gyártó előírt, és ebből pedig a lehető legjobb ma is kaphatót, legyen az bármilyen márkájú, ez egyénfüggő, hogy ki és mit rak bele.
A gyertyakérdésről holnap nyilatkozok, ha valakit érdekel a véleményem.
Addig is az ilyen embereket, akik ide jönnek kötekedni ki kell rekeszteni a topicról, amennyire csak lehet!

Széles utat, olcsó benzint, gumifákat!
bontospityu.hupont.hu

Neki szerintem van.
Sziasztok.
Uzemanyag pumpa problemaval kinlodok.beszart tejesen.tudnatok segiteni hogy lehet e mas tipuset hasznalni?
Nem igazan ertek hozza de eroteljesen probalkozok.
Koszonom
Szia!
Én olvastam valamelyik szerviz könyvben és szöget is ütött a fejembe a dolog. Láttam létezik ilyen ajánlás.
Szia!
Ennek az olaj témának az elfajulását bárki okozhatta volna aki reálisan ( értelmesen) gondolkozik, Te csak véletlenül borítottad ki a bilit azzal, hogy meg említetted azt ,hogy nem tudja majd az olaj ügynök befizetni a törlesztő részletét miattam.
Pizza árus barátunk erre azt írja bűszkén ,neki nincs törlesztőrészlete és azt meghagyja nekünk. Na itt nálam is kiborult a bili.
Olvasd el szerénykének az adatlapját és rá jössz minek jött ide ... OKOSKODNI, KÖTÖZKÖDNI .
Azt írja nagy bűszkén, hogy gápjárműtechnikus... stb.
Akkor miért pizzát árul? Miért nem autókat motorokat javít egy szakszervízben?
Ide jött és egyből azt keresi kibe köthet bele.
Különben is mi az a Motoguzi roller. Ez egy virágós fórum és nem okoskodásra hanem segítésre van. Ha én kérdezek valamit akkor azt remélem aki válaszol azt jószándék vezeti és nem a kötözködés.
Ovasd el az adatlapját ha még meg van ,(de szeritem már törölte) érdemes.
Azért, mert a hengerek szándékosan, egymástól oldalirányban eltoltan helyezkednek el, hogy mindkettő jól levegőzhessen. Ez nem Harley, hogy a hengerek eltakarják a szelet egymás elől.

Nem mellesleg a fúvókák is eltérőek egyik-másik típusnál, a hátsó több anyagot kap, így az üzemanyag is hűt, kiegészítve az offszet henger-elrendezést.
az olajos kérdéseket én sem értem... 15(20)w-50 repsol, ásványi...

nyugodtan fejre állhat bárki, akkor is ezt töltöm, és javaslom a motorba.

Elhangzott lejjebb, hogy fejlődik a technika. 19-évesen 5W-40 Castrol TXT-t töltöttem egy "csótány" VW- 1600-as boxerébe, mert meg voltam győződve arról, hogy az milyen jó lesz. 3 hónap városi használat után kiderült, hogy elillant a tuti olaj a motorból...
Az eset után kicsit olvasottabb ember lettem, és mint kiderült, hogy még a Gtx-3 is enyhe túlzás bele...
- a technika fejlődésének nem mond ellent az, hogy a gyár által előírt karbantartást kapja a technika...
Helló mindenkinek!

Csak most tudtam leülni a gép elé és meglepődve olvasom a k...a kenőanyag és adalék vitát.....Gyerekek!..ér ez ennyit?....mindenki szíve-joga, hogy azt tegyen a motorjába, amit jónak lát! Az ide leírt dolgok pedig nem kötelezőek az azt olvasókra nézve, vagyis valaki leír, megoszt a többiekkel valamit és KÉSZ....ez az ő véleménye és ennyi! Nem kell az olvasóknak okvetlenül kardot rántani és hadakozni....NEM KELL és NEM KÖTELEZŐ az itt leírtakhoz pozitív, vagy negatív KOMMENTEKET FŰZNI!.....Erre szokta mondani a haverom, hogy olyan értelmetlen, mintha "lóval kártyázná". Szeretném, ha a fórum visszanyerné a" régi arcát"....
Apropó!..én a javítási könyvben nem találom azt a részt, ahol a hátsó hengerbe magasabb hőértékű gyertya beszerelését írnák elő....
Ezt fejből szvsz senki nem fogja tudni megmondani, de ott a motorod kéznél, leszeded a csövet és megméred.
Hello!Van egy 125ös Viragonk, és az üzemanyagcsövek elég repedezettek. Milyen átmérőjű való rá?
Tisztelt virago fórumozók. A tegnap esti vitának úgy érzem én is okozója vagyok,bár csak vitatkoztam. A jövőben ha meg vagyok győződve valamiről nem fogok vitázni akkor sem ha nagyon szeretné azt egy ismeretlenül beugró fórumozó. Ez az oldal a nyugodtság szigete volt eddig,remélem marad is!
Egyetértek. A fehér (karbipucoló) és a sárga (szeleptisztító) STP adalék is egy tank benzin elfogyasztása alatt már érezhető javulást mutat.

Nyilván Mócsing esetében a fehér cucc az eldugult járatokon tud segíteni, de ha tömítés gond van, valami O-gyűrű vagy efféle van megrepedve, azon nem fog javítani.

A megszoruló kupplung persze más tészta, ott lamellaszett csere játszik.
Én javaslom a használatát.... első körben, ha rendbe jön pl az alapjárat, akkor megéri - személyes tapasztalat.
Szerintem a gepedet bezavarta a heves parbeszed itt alant.
A kompresszio fasza. Mindket hengerben.
En inkabb a karbitisztitas mellett tennem a voksot. Mar csak azert is mert a gumigyuruket nem orvosolja, sem az uszoszintet. Meg egyebkent is nem mindig segit. Es ha segit az sem olyan jo.
Lassan reagált ez a vacak ,azért írtam kétszer . Elnézést !
Ma megmértük a kompressziót .
Elől 11 ,hátsó hengerben 12 . Vélemény ?
Az STP karburátor tisztító mennyire hatékony ? Valahogy nincs kedvem szétszedni a karburátort .
Ma megmértük a kompressziót .
Elől 11 ,hátul 12 . Nem volt éppen üzemmeleg a motor .
Vélemény ? Az STP karburátor tisztító mennyire hatékony ?
Már egyszer mondtam, hogy SZIA, JÓ ÉJT! Melyik részét N E M érted?
Itt meg senki sem kiabált. Még én sem.
"HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE EZEN A FÓRUMON NEM EZ A STILUS MEGY!"
Ha már megtanultál olvasni, akkor tanuld meg értelmezni is a leírt szöveget.
Nem akartam én veled barátságba kerülni. Írásaitok következményeként az általatok rólam kialakított képet árnyaltam, önkritikát gyakoroltam. Nehéz veletek. Azért nyugodtan /burkoltan/ fenyegetőzz, ha már az észérv nem megy jöjjön az erőszak. Bravó.
Most látom véletlenül a Te hozzá szólásodat magára vette ,énrám fröcsög.
Csak nem olajügynöknek nézted? Pizzériája van!
Bakker! azt hitte a drága hogy olajügynöknek nézted pedig csak egy pizzériás.
Figyelj csak kedves forumozó társam! Ez a hozászólásod mélységesen sért engem és a többi becsületes és normális Virágós társamat. Ez a stilus itt nem megy csak a pizériában ,és légyszives ott beszélj ilyen hangon!

Törlesztőrészletem meg nincs se lakásra sem másra, azt meghagyom nektek.
Ne felejtsd el ezeket a jelzőket nem én mondtam Te írtad le.
Remélem nem rám érteted!

"Segg vagyok, jogom van hozzá. Hülyének lenni is állampolgári jog, tehát jogom van hülyének lenni. / by Simicska / "
HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE EZEN A FÓRUMON NEM EZ A STILUS MEGY!
Ha célozgatsz - nem vettem magamra. Pizzériám van mert megélnék valamiből, ha hagynák. Olajügynök csak annyira vagyok mint te, beleteszem a járműveimbe ha szükség úgy hozza, úgy mint ti.
Törlesztőrészletem meg nincs se lakásra sem másra, azt meghagyom nektek.
Szia!
Jó éjt!