Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igen.
Ezt a szabályt én is bevezetem az enyémnél.
Szia!
Küld már el légyszi a privát emailod mert elvesztettem Windows telepítés közben.
Üdv a Fórumosoknak!
Eladó pár xv535-ös alkatrész!
Üdv Kaczkó
Tel:06703525376
A háttámlánál ahol rörzitve van , ott vastagabb is a cső.
Kezeket hátra mint a suliban , nem kotorászunk a zsebenben és indulás.
És az asszonyod hol kapaszkodhat?
Jó lenne erre a célra is csak 25 éve nős vagyok.
DE KAPASZKODó CÉLT IS SZOLGÁL 30 ÉV FÖLÖTT, AZ ALATT LEHET BELÉM IS KAPASZKODNI, 30 fölött csak a táskatartóba mert a kezit eltöröm.
Nagyon klassz.
Főleg, hogy így van a női utasnak is lábtartó.
Tudod, ha veled szemben háttal fekszik a tankon. A lába körbe fogja a csípődet. És kizárólag csak is biztonsági okokból a rögzítő stifted az ő csatlakozó hüvelyében van. Így kényelmesen a táskán tudja pihentetni a lábait.
Bocs ha egy kicsit túl piszkos a fantáziám!
Miért kéne?
Csak eldőlt a motorod, vagy neki ütközött valaminek?
Sziasztok!
A legújabb tákolmányom a hátsó táskára. Díszrács.
segitsetek! Sikerult eldöntenem a motoromat.(bedöglöt az aksi es megprobaltam betolni.) A lenyeg h nem lett baja semminek a bukocso kifogta az utest. viszont eleg sokat lattak.iylen esetben kell szolni a rendorsegnek.? nem szeretnem ha , kopgtatnanak az ajton.kesobb?
A döntést már régóta fontolgattam mivel a barátaimnak is chopperjük van és gondolj bele mennek elöttem chopperrel én meg kullogog utánuk Honda CBR-600-as lóval!No hát ezmiatt is döntöttem így.Azért elkell mondanom hogy igazából ez egy csere volt amire még én perkáltam egy kis zsét!A Honda 91-es 58000km,a Yamaha pedig 93-as és 24000km-es.Igazából én mindig odafigyelek a vasaimra mindent megadok nekik és ezért ez a helyzet kicsit fura volt nekem!De már megbarátkoztam a gondolattal hogy én ezt a mocit szerettem volna megvenni!Ami megtörtént!Éljenek a motorosok!Vigyázzunk egymásra!Hát a helyzet az hogy én is Virágos lettem!Remélem sok örömöm lesz a mocimban!
Igazad van!Csak nekem eddig Honda CBR 600-as mocim volt és a kettő motorja közt van egy kis különbség!Megszoktam hogy alapból a Honda inditása kicsit más mint Yamaháé,ezért a vásárláskor azt gondoltam hogy az öninditonak kicsit zajosabban kell müködni az áttételek miatt.Igaz a tulaj hozzá tette hogy sokat állt a motor,ezért gondoltam az aksi kicsit gyenge.Mint kiderült nem is olyan vészes csak nekem furcsa!A barátaimnak is chopper mocijaik vannak és ma voltak nálam megnézni.A véleményük nem volt rossz az állapotáról.Azért köszönöm a gyors választ!Majd megszeretem hisz valahol mindig ez volt a vágyam hogy legyen egy chopperem!Már nem szeretek 120km/h sebesség felett közlekedni!Csö!
Hali. Itt harkány és siklós környékén süt a nap és harmic fok felett a hömérséklet.
Szia Blackiex. Most voltunk sikloson a várba adatlapod szerint ez a hazád. Vasarnapig itt vagyok harkányba ha gondolod egy köszönés erejéig összefuthatunk. Üdv. Gyula. 20/9320720.
Igen ezt természetes, ilyen idős motornál.
Enyém is csinálja. 37 000 Km van benne.
A kuplung kosár kotyog egy picit. Mikor behúzod a kuplungot akkor megfeszül, s nem tud mozogni.
Én 26 000 Km el vettem, és már akkor is kotyogott. S azóta sem változott.

Hát Srácok!
Hogy a fene vigye ezt az idő járást. Pont hétvégére kell neki esni.
Miért nem tud inkább hétköznap esni, és hétvégére meg süthetne a nap.
Tegnap délután ki glancoltam az amúgy is tiszta motorom. Hogy majd ma megyünk Agtelekre motoros kirándulásra.
Erre nem esik az eső.
Az hogy megázunk nem érdekelne. De teljesen összecsapnám a mocit.
Mérgelődöm itt. Pedig hát ettől nagyobb gondom soha ne legyen!
Ez természetes jelenség.
Hi!

Raktársöprésből maradta egy vadonat új bontatlan Fehling háttámla !

XV535-öshöz jó

ára 10000Ft

jedis@freemail.hu
Sziasztok.
Amikor adok egy alaphangot a vasamnak és behúzom a kuplungot,megváltozik a blokk hangja(csendesebb lesz).Ez csak nálam van így vagy általánosabb a jelenség?Ha nem srimm,hol lehet a hibafaktor?Jelenleg 41000 van benne és 17 éves.
Segítsetek ha tudtok!

üdv:Thor
Hát nem sok adatot adtál meg magadról, az adatlapodon.
Miből gondolod, hogy így majd jobban megbíznak benned?
Az eladóról meg van a véleményem.
Ki az? Ismerjük?
A Gép milyen? Menyiért vetted? Mi miatt döntöttél mellette?
Írj adatokat a Virgácsról. Esetleg tedd fel a hangját.
Itt vannak igazi szakértők. Tuti, hogy kiszúrják ha rendellenesen működik. Sőt tanácsokkal segítenek is. De ha valamelyik a közeledben van, akkor nem csak tanácsokkal.
Egyébként üdvözöllek a Virágósok között. Remélem nem fogod megbánni, hogy Virágót vettél.
Egyébként egy nagyon jó strapabíró szerkezet.
Reméljük a tiédnek is jó gazdája volt. S a géped is jó!
Üdv.A 750 a nyerő csak ajánlani tudom.Legegyszerübb és a legnagy- szerübb konstrukció a viragók közt.Az,hogy ritka az meg még rá tesz egy lapáttal.El is adnám ha minden sarkon szembe jönne velem egy.
Bendix nincs benne. Szabadonfutó van.

Ha az sz@rt be, a vásárláskor ki lehetett volna szűrni, annak ugyanis van hangja.
Vettem egy Yamaha virágo 535-ös gépet 93-as évjárat.Tökre jónéz ki a szerkezet,de már a második nap után nem indult a kicsike!Hát mi a problém?Aki eladta az ember felturbozta az aksit hogy legalább addig menjen amíg gazdát nem cserél!Hát nem korrekt a csávó!Én meg örültem mint állat hogy van egy szuper gépem.No aksi csere!Indításkor majdnem dobtam egy hátast amikor is furcsa éles hangot hallottam.Viszem szerelö barátomhoz,ku...vára megnyugtatott!Vagy önindító vagy bendix!Lehet találgatni!Arra a megállapításra jutottam hogy amíg megy addig nem lehet baj!Ezzel nyugtatom magam!Hát kérdezném töletek milyen eladó az ilyen?
ELADÓ YAMAHA XV750SE !(1981,750ccm,i.á.:380000Ft)

http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha valakit érdekelne kérem jelezze a hirdetésben lévő telefonszámon vagy @-mailban .