Igazad van. Nem kell nagy dobra verni a helyet.
De azért ne izgulj. Nem olyan könnyű oda találni.
Mi is véletlenül vetődtünk oda az ősszel Robin62 vel. Egy kissé eltévedtünk. S egy helybéli nénitől kértünk útba igazítást.
Ő mondta, hogy ott motorkával át lehet menni magyarba.
De egyébként nem találtuk volna meg.
Tisztelt fórumtársaim
nyugtassatok meg, ha nem így van, de egyre inkább az a benyomásom, hogy darázsfészekbe nyúltam!
én is örömmel számoltam be a haveroknak a vasárnapi jólsikerült határbejárásunkról, csak meglepett az érdeklődés mindenkitől a kis fahíd hollétéről... mire észbekaptam, hogy ha még menthető a dolog, én bizony senkit nem igazítok útba. még az kéne, hogy ez is olyan kultuszhely legyen mint az üvegtigris lalibódéja a karancsitónál!
szerintem az ottélők nyugalmát tiszteletbe kell tartanunk. Én beszélgettem akkor pár szót azzal a helybéli bácsival, (a képen is látszik) rendes, segítőkész magyar ember, még ha szlovák fennhatóság alatt kell is élnie! (addig dumáltunk, hogy én maradtam utolsónak) úgyhogy én is büszke vagyok, hogy ott, akkor, veletek együtt átkeltem a csaknorisz hídon, de maradjon mostmár a mienk, ne zúduljon rájuk a sok virtuskodó idióta "krosszosmegkvados" barom.
uff én beszéltem...
Én nem bízok a "mesteremberekben"... Így, hogy én csinálom, létok minden repedést. egyenetlenséget, és megpróbálom eltüntetni. A jó megvilágítás úgyis megmondja, ha nem jól dolgozok, a glettelésen meg sok mindent elszúrni nem lehet... Az összes javított felületet megkocogtatom, és ha kopog, újrarakom...
Tény, hogy negyedik napja javítom a falat, de a javítások száradása időigényes dolog. Ha tartom az ütemtervet, legkésőbb vasárnap estére kész is van...
Köszi a Dicséretet.
Bár nem gondolom, hogy kiérdemeltem. Mivel én voltam majdnem otthon, így én vezettem. Úgy érzem ez így természetes.
A Híd elnevezése találó. Jót nevettünk rajta.
De szerintem ez az, az egyetlen híd amit még Chuk Norisz sem tud szét ütni.
Klasz
Látszik, hogy bejártad vele a fél világot!
Menyi Km-el is adtad el?
Most, hogy már nem vagy Virágós, most már reméljük a Virágós gurulásokra is eljössz!
Az a helyzet, hogy én inkább szakemberre bízom az ilyesmit.
Nem azért mert nem tudnám meg csinálni.
Természetesen meg tudom csinálni, csak nem olyan minőségben, és nem olyan gyorsan.
Ezért inkább rászánjuk a pénzt.
No meg hát az én őrnagy párom nem is hagyja, hogy az ő lakásában kontárkodjak. Ilyesmit csak az én lakásomban követhetek el.
Hát tudjátok, nálunk, mint szerintem mindenhol máshol is, én vagyok az ő ura, de ő parancsol.
Mi az, hogy megtűrünk?
A Következő Virágós gurulásra is várunk!
Skacok!
Végig olvasom a hozzászólásokat és töltöm fel a fotókat.
Most tettem át a gépemre. Jók lettek.
S az egész hétvége, csodálatos volt.
Remélem mindenki jól érezte magát!
Tisztelt Zsoccca
Külön köszönet neked meg Beának, hogy egyengettétek a gurulás útját, ja és Robint se hagyjuk ki, még ha csak pár percre, de ő is ott volt. Azon kívül végre a nem pestről indulók is csatlakoztak a társasághoz, (Brumi meg Seax) . meg említsük meg a hölgy utasok elszántságát is, mert jó egy ilyen hosszabb gurulás, csak a hátul ülőnek már nem olyan kényelmes.
1, összességében mindannyiunknak coooooooool ! volt ez a hétvége.
2, az a csaknorisz-híd mindent visz...
3, a video kb. 8 perces a címe: Ipolyon innen és túl. (már feltöltve)
Sziasztok!
Én is szerencsésen hazaértem,jó volt minden,köszi a szervezőnek,résztvevőknek.Mikor hazaértem itt volt a család,aztán
mecs/amin aluttam/reggel későn keltem azér most írok ,bocsi.
- ne hozd ránk a frászt... ettől a mondattól férfiak millióinak áll fel a hátán a szőr...
meg ez azért furcsán is hangzik jelen pillanatban...