Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van a lábtartó bilincs amit igértem, már mint a linket.

http://www.shox.hu/term%c3%a9k...
Jó lenne tudni, honnan jön a kopogó hang, alulról, vagy felülről?
Esetleg engedd le az olajat, egy tiszta edénybe, a szűrőt is vedd ki, ülepítés után szűrd át, használj mágnest is. Ha a a mágneshez fémszilánk tapad, akkor görgős csapágy, illetve vas tartalmú alkatrészeken lehet rendellenes kopás, törés.

A forgattyús-tengely fordulatszámától függő hanghatások a forgattyús hajtómű, illetve a vezérlés miatt keletkezhetnek... de ugye van egy zörögni is képes szabadonfutónk, és egy kuplung kosarunk is...

Esetleg vedd ki a gyertyát, állítsd felső holtpontba a dugattyút, pontosabban picit felső holtpont után, és próbáld meg csavarhúzóval meglökni lefelé. pár tized milliméteres lógást a dugattyú csapszegen így is meg lehet állapítani.
Szia!
Bocsi de én biztosan nem láttalak,pedig visszaszoktam integetni mindenkinek aki nekem is int.
Na majd legközelebb.
Nahát, a párom meglepett ezzel a videóval. 4 év történelme 5 percben.

http://www.youtube.com/watch?v...

Egészen elérzékenyültem :(
Köszönjük mindenkinek aki részt vett a túrán! Már egy jó ideje megérkeztünk a barátnőmmel csak "pihentünk" :)
Nekem nagyon tetszett az egész! Képeket holnap feltöltöm barátnőmmel! (Már tervezem a következőt, "Szelidi Gurulás" névvel! ;) Jenőnek és 5.50-nek köszönjük meg majd az ötletet! Remélem mindenki egyet ért vele! És azzal is ,hogy most ők gurulnak elől! mint ötlet adók! ;)

Még pár szót... Meg akarom dicsérni a társaságot! Nagyon királyul megyünk már együtt! Ha jött autó pöpecül nyugodtan elengedtük, 80-as átlag tempót tartottuk, és biztonságosan közlekedtünk. Voltak "necces" helyzetek de mikor nincsenek "ismeretlen" utakon.. Na szóval grat srácok! Legközelebb remélem nem csak beugranak az emberek hanem elejétől a végéig velünk maradnak! Az újak is, és a régi tagok is!
Fent van az első videó.
Video
Épp konvertálgatom a videókat.... De ez a beszólás: "De most filmezek úgyhogy ne menjen senki.""Mert veszem a KISGYEREKET""" Hét én ezek 5 perce
Azért elismerem h fiatal vagyok de hogy kisgyerek :D?
Sziasztok!

A hozzászólásokból ítélve pozitív a megítélése a bulinak, aminek nagyon örülök. Remélem a következőn végig ott tudok lenni. Brumeszkosz szerintem se semmi, de azért javaslom, hogy valami ócsó szemüveget szerezzen be, mert hazafelé 2szer is találkoztam vele és párjával , villogtam, integettem, de semmi..... ( Mátraderecskén és Egerbaktán )...lehet, hogy mégsem ízlett a kutyaszaros pálinka?
szevasztok
minden rendben pár perce érkeztem meg, hazafele jövet kis kitérőt kellett tennem Szentendréig, szóval baj nélkül befejeztem a napot.
lemálháztam a röfit, azért megpaskoltam az oldalát is /ennyit megérdemel, nem?/ mégiscsak jól teljesített oda-vissza...
Udv mindenkinek!
Reg nem voltam a forumon, mert ment a moci. Most azonban szerencsere meg hazaertem vele Ugy kezdodott a dolog, hogy ha huztam neki, vagy raengedtem, hogy motorfek legyen, akkor nem hallatszott. Viszont, ha meghuztam a gazt, majd a moci elerte azt a bizonyos sebesseget, hogy eroltetes nelkul porogjon, akkor hallani lehetett egy kisebb kopogast. A gond csak az lett, hogy most mar felerosodott ez a bizonyos hang es mar ha csak szabadon, helybe allva adog egy gazfroccsot, a lassulasnal mar hallani tisztan a kopogo hangot. Ugy vettem eszre, hogy az elso hengertol jon a hang. Kb 200 km-t csinaltam ma vele. A reggel meg csak nagyon halvanyan hallatszott, estere mar annyira, hogy felek tores lesz belole. Mi tortenhetett?
Elore is koszonom.
marccci!
Gratulálunk a vashoz, 100%, hogy nagyon jó vételt csináltál!
Sok örömöt hozzá, és üdv közöttünk!
Üdv, a Társaságnak! Kivagyok mint 2napos horgászattól!/4óra alvás, a többi szesz!/ A EB-t kihagyom, 4-kor kelek. Örülök, hogy ELINDULTAM VELETEK, köszönöm a hétvégét. Remélem, hogy mindenki hazaért ÉPSÉGBEN!
HAZAÉRTEM :D Fuuu ez valami kemény volt hazafelé... Hungárián az utolsó 500m csak 3 autó akart elütni... Bár a Hungárián a HŐS utcától a stadionok felé hatalmas baleset volt és le volt zárva az út...

És tényleg hatalmas buli volt... :)
Ok. rendben van. De én majd megsültem még egy szál pólóban is , a karom meg jól leégett a napon .DE azért megérte.
Szia! (sztok)
Vácig együtt volt a pesti csapat, ott kisebb csapatokra oszlottunk, de szerintem mindenki hazaért, nyugodt volt az út, jól lehetett motorozni. Délután (pizza után még egy kellemeset gurultunk Szlovákiába aztán fagyi Balassagyarmaton, és 5 felé indultunk haza.
Örülök, hogy megismertünk téged is, bár a nevetőizmaim asszem kissé kikészültek....
Mindent összevetve, szerintem nagyon jó buli volt, majd jönnek e képek is.
Sziasztok!
Remélem már mindenki szerencsésen haza ért a Robinzon szigetekről.
Én minden gond nélkül hazaértem. Jó volt a hétvége és legközelebb is igyekszem ott lenni.
Üdv közöttünk!
Most épp sokan túrázni vannak, a maradék, meg melózik, ezért kicsit később válaszolnak. Kíváncsian várjuk a tapasztalataidat a vasról!

Széles utat, puha fákat!
Sziasztok! Én vásároltam meg Viccctor gyönyörű motorját. Egy nagy álmom teljesült ezzel. Megtettem az első /lopott/ kilométereket nagyon tetszik, pont olyan mint ahogy elképzeltem. Remélem később sem fog csalódást okozni ez a szépség. Megígérem nektek is, mint Viccctornak, hogy gondos gazdája leszek.
koszonom szepen a segitseget
Nem. Erős dugulás esetén több is mehet bele. Elég a benzinnel, nem lesz gond.
Nagyobb mennyiseg gondot okozhat? Mert eleg sokat toltottem bele
Egy ilyen flakon 60-70 liter benzinhez szokott elég lenni. Én egy teli tankhoz (10-12 literhez) keverek kb. fél decit.
Tiszteletem, rosszul fogalmaztam, nem az persze, stp akartam veni de csak dizeles volt es azert vettem ezt
Mitől lenne ez dízel adalék?

http://www.easupplies.com/GUNK...
Sziasztok, a kovetkezo a helyzetem, karbi bal oldalat kipucoltam volt benne anyag boven, aztan most vettem ezt a cuccot, STP nem leltem csak diesel hez, ez jo lesz? az egeszet toltsem egy tankba?v.mi cucc lehet meg a karbiban mert neha rangat es neha le all alapjaraton, fogyasztasom 7 liter, pedig most kapott uj levegoszurot, meg a szerelo se akarja beallitani az alapjarat kevereket, pedig jo lenne es ha az se segitene cserelnem a membranokat, csak hat en nem tudom hogy allitsam be nincs uveg gyertyam meg semmi muszerem ilyesmihez, v.kinek v.mi otlet?koszonom