Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Masik problemam, hogz a multkoriban csereltem telo szimmeringet, erre most ujra ereszt a bal oldali. Most akkor elbarmoltam volna valamit (lehet ?) vagz szart soztak ram?
Elnezest az irasmodert, a fiam geperol irkalok Becsbol.
En meselhetnek kicsit?
Nekem lehet, hogz csorog a vezermulancom, de nem tudom, hogzan bizonyosodhatnek meg rola. Ha kiveszem a feszitocsavart, es meg nincs kint teljesen a racsni (tehat tud meg fesziteni) akkor az jo meg?
Mesélj kicsit a vezérműhajtásról.
Láncok, feszítő bakelitek voltak cserélve? Feszítőgomba milyen állapotú? Nem csúszik vissza terhelés hatására?
Lori....
Figyelj! Felesleges elvinned a motort ide meg oda! :D Ott van basszus a lábad között egy komplett motor! Tök mind1 hány ccm-is, hallasz rajta minden szar még akkor is ha vízhűtéses! De gondolj bele ez meg léghűtéses! Mindent lehet hallani! Ha gond van tényleg hidd el ,hogy azt meghallod! Élvezd a motorod hangjait! Igazodj a motorodhoz! :D De most komolyan. :) Szerintem felesleges pénz kidobnod az ablakon. Ennek semmi baja!
meglestem a videódat, de mit kellene rajta hallani?

a tube-on van rengeteg videó, hallgasd azokat, és szerintem találsz sokkal zajosabbat is...

A kipuff csöveit, meg heréld ki teljesen... mindjárt csendes lesz a blokk :)
Tiszteletem, szerintem epp ez a baj, hogy mivel mar mindent ismerek benne nagyon kritikusan visszonyulok mindenhez, es mar minden lagy nesz zavar, most egy gepmuhelybe praktikazok ami romaniaban a legnagyobb motor blokk felujitas teren, annyi mindent lehetsehes helyrehozni hogy mar nem birom felfogni epp eszel, kiszedem a himbakat meg amit lehet a hengerfejbol es lemikrozunk mindent amin kis kopas van helyrehozzak, ha van egyaltalan majd irok a fejlemenyekrol, aztan regota tervezem a latogatast csak mesze vagytok amig nem vagyok megnyugodva a gepel kapcsolatban nem merek nekivagni a tavnak de sor fog ra kerulni, oszinten szeretnem. Koszonok mindent hello
A mostanit is csináltam, csak nem a legszebb , lehet rozsdamentes cuccból kéne dolgozni.
Mivel csomagtartót is akarok, ezért gondoltam erre a megoldásra.
Lecseréltem a kipufogót és sajna így beleér a táska.
Indián testvérem jól beszél. Legyen ő a vezér!
Ja, ja, én is ezt mondom.
A motorral motorozni, a Nővel szeretkezni kell. És nem kritizálni, és a hibáit keresni.
Tudod mi az azonosság a női láb, és a felső tízezer között?
Egyiket sem szabad kritizálni, hanem, be kell közéjük kerülni.
Úr isten! Az enyémnek is pont ilyen a hangja.
Én még egy csavart sem lazítottam meg rajta, te meg már többször felújítottad.
Most félek, hogy egyszer megáll alattam.
Szia! A német Ebay-on nézelődj , ott szoktam látni és aránylag olcsó.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Megint mellényúltam! Neked 1100 viragód van?! Amit ajánlottam az 250 és 400 vagy 535 jók!
Bocsi azon nincs csomagtartó és irányjelzőtartó! De ennyi pénzért? Menj fel a keeway honlapra és töltsd le a super lidht és a super shadow alkatrész katalógust! Azokban találsz más azonos alkatrészeket mint pl a tank alatti csepp alakú krómos műanyagokat !
Üdv! Táskatartó ügyben ! Keeway.-é nem jó? 741 ft darabja! Én még az M800asomra is azt tettem fel!
Itt megtalálod a képeimet:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Jobban jársz, ha magad csináltatod ezeket a vasakat, mert emlékeim szerint a táska tartó is kb 15000 huf csak a két vas... Én magam csináltam a sajátjaimat...
A kép nem sikerült, akkor így:

http://kepfeltoltes.hu/view/120704/taskatarto_www.kepfeltoltes
.hu_.jpg
Sziasztok!

Ilyen táskatartót keresek, ami csomagtartó is egyben és az indexet is hátrább viszi. Több képen is láttam, nem hiszem hogy házi készítés lenne.
Látom megragadott a téma

Ha úgy adódik :D szolok időbe :D és jelentkezhetsz keresztapának :D :D
Amúgy meg baromira tisztellek ,hogy így szétmered kapni a mocit! Én nem merném! :D
Még valami... ha már tanács kell, és hidd el nem vitázni akarok!

Ha van egy barátnőd, és dugni akarsz vele, először leveszed a ruháját, aztán megdugod!
Ha van egy motorod, és motorozni akarsz, ne csak a ruháját vedd le!(Tehát ne csak szerelgesd!) Motorozz is vele!

Gyere velünk a következő túrára, szívesen látunk téged is!
Haaahhhhhh.....
Lori.......
Én nem hallok semmit, csak egy nagyon szép chopper hangot!
Tedd össze a motorodat, és ülj fel rá és gyere a következő motoros túrára! Az én mocim is szokott néha hangokat kiadni, van amikor vissza durran, sőt nekem még mintha zörögne is egy kicsit! De ez léghűtéses! Mindent lehet hallani! Ha gond van, azt hidd el normálisan meghallod! Ezzel minden rendben van! Pattanj rá és GO!
Tiszteletem, eleg sok hibat megoldottam mar, de en meg mindeg nem vagyok megelegedve ahogy jar, ti mitmondtok? elfogadok barmilyen tanacsott, koszonom http://youtu.be/_JtQp1HuhHs
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nem bírom abba hagyni! :D:D NAgyon jóóóó! :D Köszi Casaba a feltöltést! :D:D:D
Igazad van! (Gyorsan törlöm is a kommentem amikor megkérdezték hol ez a hely... xd)
"Uff nagykutya testvérem jogos mint mondán!"
Én is nagyon örülök ,hogy ott lehettem veletek akkor! :)
Ja és még valami, én már 10000x nézem meg Jogot ahogy átkel a hídon! Még mindig nevetek rajta! XD Hát ez nagyon nagy! :D
Igazad van Laci!
Igazán jó érzés volt az a HATÁRÁTKELÉS /a kis félszel eggyüt/örülök neki ,hogy ott voltam veletek.