Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, én tudok olyat aki készít Ebesen savállóból kidörrentőket. Milyen géped és milyen elképzelésed van?
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. A motorba most cseréltem karbi membránokat, gázadásra a fordulatszám fenn marad csak lassan ejti vissza. úszószint rendben, szinkron alapjáraton egyforma gázadásra az első henger jóval magasabb. Valami tanácsot kérnék hogyan tovább
Sziasztok!
1 motor 1 fő.
Üdv.
Sziasztok mi most sajnos nem tudunk menni mert egybeesik a családi nyaralással , az egyik szemem sír a másik nevet, remélem jó idő lesz rátok, balesetmentes gurulást mindenkinek Béci és Kati.
1 motor és 2 fő
Szécsényben inkább csak napközben tudunk vásárolni.
CBA, Spár, Stb
Viszont a másik irányba kb, 10-15 Km-re Balassagyarmaton van Tesco is. Tehát bármikor nyitva.
Szécsényben van egy nagyon korrekt, és finom pizzázó is. Jó vastag a tésztája is.
Üdv: Bea és Zsolt
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni!A Kipufogómat szeretném módosítani!Ehez kellene nekem valami jó szakember Debrecenbe vagy a környékén!Vagy olyan ember aki tudna csinálni valami kipufogót mert ami most van az teljesen gyári és nem szeretném bántani!Előre is köszi szépen
Szia!

És aki nem B. pestről indúl azzal mi lesz? Brühühűűű...
A létszám 2 Fő egy motor.
1 motor 2 fö + 1 auto 4 fö.
Nem, egy barátomnak. :)
Az enyém köszöni, jól van.
Szerintem is. Adjuk meg a teló számokat is szerintem. Így elérjük egymást! :)

Én 1 motor, 2 fő!
Tel: 0620 6115141

Ma nyugodtan hívhattok másnap 07:00 (Éjszakázok)
Szerintem is begyűjthetnénk mégegyszer a létszámot, már csak azért is, hogy várjunk pár percet, ha netán valaki elakadna reggel...
Szóval én 1 motor, 2 fő
Szerintem olyan 10db motor, és olyan 15 ember... saccra
ZZ. Azt tudod hogy kb hányan leszünk ?
Ja még valami. Azt írtam ,hogy a cuccokat amik viszünk közösen szét osztjuk. Utoljára azt írtátok ,hogy útközben megvesszük a bográcshoz meg szalonna sütögetés meg stb dolgokat. Nekem az is jó ha út közben megvesszük mondjuk Szécsényben valahol. Na, Szevasztok találkozunk Szombaton! :)
Na srácok! Én most írok utoljára a túrán találkozunk! Remélem elkapjuk ezt az életérzést: http://elitgamer.net/kepek/soa...

-Olaj cserém megvolt! :) Repsol 15W-50 4T
-Indexem nem müxik! xd
-Első lengés csillapítom nem valami jó... :( (Puklis a gumi)
-Stb...
Haza jöttem visszük ismerőshöz! (Yamaha márka szerviz!)
Mindent megcsinálnak. Remélem jól! Ha már márka a cucc...

---

3. Virgács Túra!

Időpont: 2012.06.30 Tehát Szombat! | 09:00-09:30-kor már indulás!
2012.07.01 Tehát Vasárnap! | 14:00-kor indulás haza!
Találkozási helyszín: Örs Vezér tere: Buszállomások mögötti parkoló!
Átlag tempó: 80km/h

-------------------------------------------------------------
----------------
Odafelé:
-Találkozás: Örs Vezér tere: Parkoló! (Indulás a 3-as úton!)
-Veres Péter úton tankolás! (Valahol útközben egy kúton!)
-Áthaladunk Gödöllőn!
-Áthaladunk Hatvanon! (Hatvannál a 3-as útról rámegyünk a 21-es útra!)
-Áthaladunk Jobbágyin! (Jobbágyi után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Áthaladunk Felsőtoldon! (Felsőtold után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Hollókő! (Megállunk pihenni, megnézzük a Várat!)
-Áthaladunk Szécsényen! (Rámegyünk a 22-es útra! Balra kanyarodva, a Robinson Szigetek irányába!)
-Robinson Szigetek! (A 22-es útról jobbra fordúlva, látható a Robinson Szigetek)

Program lehetőségek végcélunknál(Robinson Szigetek):
-Horgászás
-Csónakázás, Kajakozás
-Esti bográcsolás
-Beszélgetés
-Szállásunkon való megpihenés
-Szombat délután, lesz egy 10-20km-es kis gurulás át Szlovákiába akinek van kedve! (Szép utak,táj,izgalmak!)

-----------------------------------------------
------------------------------

Visszafelé:
Az út ugyan az mint odafelé, külömbség ,hogy visszafelé szép lassan lemórzsolódunk! :)
-------------------------------------------------------------------
----------

Ezt a gurulás ötletet Zsoccca és Robin62-nek köszönjük meg! (Tehát ti mentek elől!) :P
Feltőltöttem 1db képet ami szerintem szükséges a túrához.

Infok:
-1500 Ft / Fő / Éj (1 éjszakát leszünk ott! [Robinson])
-A "cuccokat" amiket hozunk, szét osztjuk magunk között!
-Autó jön! (Köszönjük Debreczi!)

Megjegyzés:
-Örülnék ha nem mennénk gyorsabban 80-nál! Volt aki panaszkodott ,hogy ha gyorsan megyünk rossz követni, ami jogos!
-Ne előzgessünk, nyugodt közlekedés, és majd találjunk ki valami jelet ha 1-es sorba kell rendeződni! (Autót elengedni pl)

100km-en 4,5-es fogyasztásom volt! :D
(Átlag tempó 80km/h ; Nem előzgettem ; Nyugodtan közlekedtem! Cool mi? :D )

FÉNYKÉPEZŐT HOZZATOK! (Autóból is kattintgasson aki az anyós ülésen csücsűl! :D)
Szia blackiex!
Az eladót nem ismerem. Én ugyancsak egy 81-es 750-est vásároltam
70000-km-rel és abban is kételkedtrem. Egyébként némi olajfogyasztáson kívül semmi probléma vele. Amennyiben megengedsz egy tanácsot: hosszabb úton probáldki legalább 50 km. Amennyiben elzárkózik nefoglalkozz vele. Én ezt tenném.
Üdv. fred
Kimaradtam valamiből, csak nem magadnak keresel motort, Blackiex?
Kintről nem nyerő, de köszönöm!
Szia Blackieix

Mobile de. 1983 évjárat, tulajdonostól, szebb állapotban 750 ájró !
Köszönöm, Masterix és köszönöm, Noble!
Sziasztok!
Hát, ezzel az indexszel csak nem boldogulok. Attól tartok, hogy a relé adta meg magát. Nincs véletlenül valakinek egy elfekvőben megvételre?
Vagy ha idő szűkén "univerzális" (autóboltos) index relével helyettesítem, milyet vegyek s azt hogyan kellene bekötni?
Előre is köszi!
Az utóbbit ismerem, de inkább mailben megbeszéljük.
Üdv! Ettől az illetőtől vettem az 1000est. Miután hazavittem, gyakorlatilag használhatatlan volt. Lehet hogy ez rendben van, de azért csak óvatosan!
Ha 130 se zavar, mert az XV750 kinyírásához egy T34 kell minimum. :)
A lényeg, hogy hátha valakinek van infója a gazdiról.

Találtam mégegyet, erről is jöhet écesz:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_750-491744
3