Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, nem a mi árkategóriánk.
Koszonom, igy teszek, tiszteletem
Szia!
Megoldódott a gyujtás problémád amiről itt a fórumon kérdeztél?
Szia Lori !
Szerintem ne kísérletezz a tartalék állással.mert a tank alján szokott összegyűlni mindenféle szennyeződés, és nem szerencsés ha a porlasztóba kerül.
Legegyszerűbb a fogyasztást kiszámolni, ha a benzinkútnál az egyenesen álló motort tele tankolod. (Én a betöltőnyíláson lévő cső pereméig szoktam, mert ott jól látható a benzinszint ) Nullázd le a km számlálót. Következő tankolásnál ugyancsak töltsd tele a tankot, olvasd le a megtett kilométert.
A fogyasztás = elfogyasztott benzin/megtett km X 100

Például 8,7/184= 0,047X100=4,7Liter Tehát a gép 4,7l benzint fogyasztott 100 kilométeren.

Fontos hogy mindig tele tankold a motor, és legalább 4-5 alkalommal ismételd meg, hogy reális legyen az átlagfogyasztásod.
Sziasztok!
SEGÍTSÉG! yamaha xv 750 SE (évj:1981 vázsz:5e5 ,baloldalon egy darab tárcsa)elsőfék,féknyeregre lenne szükségem,ha valakinek van eladósorban vagy valaki tud valakit akinek van ilyen jellegű alkatrésze kérem jelezze nekem. (@-mail:gigimorgan@citromail.hu)
köszönöm szépen széles utat gumifákat :D
Tiszteletem mindenkinek, tartalekal egyut 13,5 liter az 535 os tankja vagy tartalekal osszesen 16 liter megy belle? a tartalekot meg sose hasznaltam el, most tettem magamhoz 1 liter benzint kihajtottam szarazra az egeszet osszesen full tankal 200 km ert tettem meg kiszeretnem szamitani a fogyasztast de nem tudom mennyi osszesen az egesz, aztan az 1 liter benzint beletoltottem es persze, hogy nem szivta fel... olyan keveset nem sziv fel? koszonom a segitseget, szeles utat
Helló.

hívd fel ezt a számot 0612572233 (motorváros) van nekik bontott.
Üdv. Gyula
SEGÍTSÉG!
Szükségem lenne yamaha xv 750 SE(1981) első féknyeregre( baloldalt egy tárcsa) .Ha valakinek van vagy tud valakit akinek van eladó sorban kérem feltétlenül jelezze nekem.
gigimorgan@citromail.hu
Irányár 610000.-, képek a nevemre kattintva találhatóak.
Irányár? Képek? Infó? Köszi.
Köszönöm az infót, de az ár sajnos kiesik a keretből...
ja és előnye, 1 porlasztós, nem kell állandóan szinkron és a porlasztójában szerintem nincs gumi membrán.
Szia! bocs a késlekedésért, de nem voltam otthon ill. gépközelben. A dragstar 2004 es. 4. éve van nálam. Én 10500 km-rel vettem, most 16 ezer van benne. 250-es, 21 Le körüli. 3 liter alatti fogyasztással. Most vizsgáztattam KPM- nél. Külsőleg mindenki szerint 6-700 as nak néz ki. az ára 600 ezer
Halihó emberek!

sürgősbe kellene egy benzinszivattyú egy yamah 535 viragohoz! légyszives segítsetek!

tel.: 0620 208 43 10 csörgess visszahívlak

email: qtya001@hotmail.hu
Köszönöm mindenkinek!Kedves Zsocca, a kis szerelmem(csak a barátnőm meg ne tudja)95-ös évjárat,tehát már majdnem nagykorú:)
Tisztelt Zsocca
nem is tudod mennyire rátapintottál az én elképzelésemre.
eleve úgy terveztem, a kirándulást, hogy csak egy hálózsákkal a puszta földön vészelem át az éjszakát, a szelidi tónál bevált nekem, Debreczi Gyusziékkal teljesítettük azt tavaly... Ők a sátorban külön, én diszkréten másik parcellában. hisz tudjátok, még be lehet ütemezni az idén is, július, augusztus stb.. szóval az ilyen meleg nyári éjszakán akár nomád módra ágyikó nélkül is megoldható a szállás. Persze csakis eső mentes száraz helyen. Ja azok a biztoságtechnikai segédeszközök (airbag) csak a kezdők és nőtlenek részére alkalmazhatók. Bocs, de te már nem, hiszen elvonná a figyelmedet a táj szépségének az élvezetérről...
A gyönyörűséges XV 535- ömtől. Ha valakit érdekel csörögjön 06204888708
Sziasztok! Időhiány és kihasználatlanság miatt megválok gyönyörű gépsárkányomtól.
Hol lehet a motorhoz ilyen légzsákokat beszerezni?
Nekem nagy szükségem lenne rájuk.
Tudjátok első a Biztonság!
Gartula a szép "Paripához"
Milyen évjáratú?
Az enyém is ugyan ilyen színű.
Persze, hogy befogadunk.
Sőt szeretettel várunk 30.-án a Harmadik Virágós Túrára.

Más:
Mi is jövünk 2. Személy.
Bea és Zsolt

Egyébként előfordulhat, hogy lesz olyan aki nem fogja kihasználni a faház nyújtotta kényelmet.
Könnyen lehet, hogy a tűz mellet dumálunk hajnalig azt a jó meleg nyári éjszakában csak úgy ott alszunk a tűz mellet.
Sziasztok.
A Robinzon szigeteki árakról, az itt mellékkelt honlaptól többet én sem tudok mondani.
De szerintem, úgy a legjobb, ha ott a helyszínen megnézzük, kipróbáljuk, s akkor dönt mindenki. Az aktuális hangulatához igazodva.
Szerintem mindenkinek tetszeni fog.
http://www.robinsonszigetek.hu...
Sziasztok Srácok!
Kéne egy kis összehasonlítás a feszültség szabályzó hőfőkáról.
Az a helyzet,hogy az enyém kb 15- 25 km motorozás után a városban ebben a hőségben szerintem tulságosan is melegszik.megtapogatva a hűtőborda kűlsejét alig állja a kezem olyan forró. Megnézné nekem valaki ,hogy az ővé milyen forró, csak elég megállás után egyből megtapogatni és leírni a tapasztalatot.
Nekem egy gyári már meghótt és most is az van fent.Úgyemlékszem mintha a kinaival nem lett volna ilyen forró a hűtőborda.
Sziasztok!
Viragora 250-re lehet Spori tankot tenni?