Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!A levegőszűrőben nincs különbség az én 400-asomban is 535-ös szűrő van és megy mint a szél.
Sziasztok!A sok munka és a kiújuló gerinc sérvem miatt nehezen jutottam gép közelébe.Ma mentem a vassal még ha fogcsikorgatva is ,az ülés fájdalmas, de azért ami jó az fájdalommal is jó.Eszt a párom nem értheti, mért kell még szenvedni többet.Lenne egy kérdésem mekkora terheletlenül az 535-ös hátsó telója,furat középtől mérve?Szerintem az enyémben nem az van, eléggé ül a paripa .Ha valaki megmérné, azt megköszönném!
Sziasztok Skacok
Ma csináltam olaj, olaj szűrő, és levegő szűrő, cserét a paripámon.
10 hónap alatt sikerült, 6 ezret mennem.

Viszont lenne két műszaki kérdésem.
Elégé levettem, az alap járatomat. Így még jobban alakul az átlag fogyasztásom.
Viszont hosszú motorfékes gurulás végén, időnként vissza durran. Ilyen éles tüsszentéshez hasonlító hangot ad ki.
Tudom, hogy ez a túl szegény keverésnek köszönhetem. De az lenne a kérdésem, hogy ez a visszadurranás árt-e a motornak?

A Virágós gurulás 3. ott a helyünk.
S reméljüh, hogy jó sokan ott leszünk!
Sziasztok!
Tanácsot kérnék,hogy xv250-hez milyen láncot vegyek (gondolom ilyenkor lánckerekeket is kell cserélnem)
Nem sokat járok vele, de jó lenne ha élettartamra többet bírna.
Szia!
Az enyém is kb 50-55 fok között lehet és ez nem egyedi ezek szerint: Az egyik kollégámét is tapiztam és az is így viselkedett.
Ezek szerint ez a normális. Azt a többlet feszűltséget amit a generátor termel kb 35-40 volt azt visszakel szabályozni 14 volt-ig és a többit pedig el kell disszipálnia a hűtöbordának.
Üdv! Én is figyelgettem /ma és tegnap/, megállás után tapiztam, ha rányomtam a tenyerem el lehetett viselni. Sztem kb 50 fokos lehetett. Ez ideális, a gen. által termelt energia egy rászét elhasználjuk, a tőbbit elfűti. Ezért van rajta hűtő borda. Üdv.
Igen az, bocs el irtam! Akkor már értem :) köszönöm a felvilágositást!
Nem láttál még reflektor visszajelzőt? High Beam, nem Hard Beam.
Hello!

250 virgácson a kormány alatt levő kis kijelzőn, ahol az index, meg az üreset jelző led van van egy kis kék hardbeam nevű led, valaki el tudná nekem mondani, hogy az mit jelez ?
e-mailban megírtam neked mit cseréltem ki.
De fúúú te nagyon szép volt! :D A nagy dög melegből át a hűvös, párás, nyirkos, erdőbe! Jujj de jó érzés volt! :D Plexi fel, 40km/h és mély levegőket vettem! :D A tájról ez a film jutott eszembe nem tudom miért.. :D http://t1.gstatic.com/images?q... "Troll Hunter" Dokumentum film! :D
Szevasztok!
Tudja e valaki hogy van e eltérés a 400 és 535 légszűrője között.
Az jó, mi volt a gond?
Előző hétvégén mi is arra csavarogtunk, az én szemem is meg volt elégedve...
Srácok!

Jó gurulást, és gyönyörű időt kívánok a nagy virgács túrára.
kb 10%- esély van rá, hogy megyek, mert most kezdjük szétszedni az új lakást, és egy hónap múlva ki kell költözni a régiből...

Államvizsga után jó lenne egyet gurulni, de a mókuskerék már csak ilyen dolog...

:(
Kár, mert én is gondolkodom valami vételben, de hiába jobb az ár kint, ha már maga a szállítás is komoly költség. Ezt a szezont még biztosan végig pöfögöm a virgáccsal, aztán majd meglátjuk, lehet hogy beszállok valakihez.
Üdv. Az én 535-ösömet a Mirek Motors Kft szokta javítani. XI-ker Budafoki út 111-113 szám. Tel-06 70 525-7521. Én nagyon megvagyok elégedve velük, és jó áron dolgoznak.
Üdv mindenki! :)

Van egy 125 gépem. És sajna elszállt a bal oldali teló. Olaj már nincs benne de még nem koppan szerencsére jobb oldalt még tart.:)
És egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy alkatrészt hol tudnék beszerezni és tudtok valakit aki vállalja, hogy kicseréli? Szerelő/szerviz ? (Bp. )
Bármi hasznos tanácsot szívesen elfogadok :)
Még csak fél éve van meg a gép. Arról már tudok, hogy tartós egy kis motor. De telon kívül van amire oda kellene figyelni ?
https://maps.google.hu/maps?sa...

srácok... ez a szakasz gyönyörű!
3. Virgács Túra!

Időpont: 2012.06.30 Tehát Szombat! | 09:00-09:30-kor már indulás!
2012.07.01 Tehát Vasárnap! | 14:00-kor indulás haza!
Találkozási helyszín: Örs Vezér tere: Buszállomások mögötti parkoló!
Átlag tempó: 80km/h

-------------------------------------------------------------
----------------
Odafelé:
-Találkozás: Örs Vezér tere: Parkoló! (Indulás a 3-as úton!)
-Veres Péter úton tankolás! (Valahol útközben egy kúton!)
-Áthaladunk Gödöllőn!
-Áthaladunk Hatvanon! (Hatvannál a 3-as útról rámegyünk a 21-es útra!)
-Áthaladunk Jobbágyin! (Jobbágyi után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Áthaladunk Felsőtoldon! (Felsőtold után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Hollókő! (Megállunk pihenni, megnézzük a Várat!)
-Áthaladunk Szécsényen! (Rámegyünk a 22-es útra! Balra kanyarodva, a Robinson Szigetek irányába!)
-Robinson Szigetek! (A 22-es útról jobbra fordúlva, látható a Robinson Szigetek)

Program lehetőségek végcélunknál(Robinson Szigetek):
-Horgászás
-Csónakázás, Kajakozás
-Esti bográcsolás
-Beszélgetés
-Szállásunkon való megpihenés
-Szombat délután, lesz egy 10-20km-es kis gurulás át Szlovákiába akinek van kedve! (Szép utak,táj,izgalmak!)

-----------------------------------------------
------------------------------

Visszafelé:
Az út ugyan az mint odafelé, külömbség ,hogy visszafelé szép lassan lemórzsolódunk! :)
-------------------------------------------------------------------
----------

Ezt a gurulás ötletet Zsoccca és Robin62-nek köszönjük meg! (Tehát ti mentek elől!) :P
Feltőltöttem 1db képet ami szerintem szükséges a túrához.

Infok:
-1500 Ft / Fő / Éj (1 éjszakát leszünk ott! [Robinson])
-A "cuccokat" amiket hozunk, szét osztjuk magunk között!

Kérdésem a következő!?!
-Autó fog jönni?... Én nagyon örülnék neki ,mert akkor még többen jönnénk és a cuccokat is könyebb elrakni.

Megjegyzés:
-Örülnék ha nem mennénk gyorsabban 80-nál! Volt aki panaszkodott ,hogy ha gyorsan megyünk rossz követni, ami jogos!
-Ne előzgessünk, nyugodt közlekedés, és majd találjunk ki valami jelet ha 1-es sorba kell rendeződni! (Autót elengedni pl)

100km-en 4,5-es fogyasztásom volt! :D
(Átlag tempó 80km/h ; Nem előzgettem ; Nyugodtan közlekedtem! Cool mi? :D )
Szia Brumeszkosz!
Hál'a istennek megoldódott a problémám!
Sajnos ez a lehetőség nem játszik. XV 250 lesz belőle, úgy néz ki. Azok már olcsóbbért is vannak és mivel 70 kiló a pali, emellett egyedül nyargalászna, bőven elegendő lesz.
Itthon nehéz lesz. Viszont ha legalább ketten is akarnak vásárolni és adott egy ford transit méretü mikrobusz lehet hogy érdemes kintről behozni.
4 kiló
Szia Blackiex !

Mennyi a limit ?