Immáron mint Ex-Virago tulajként írok nektek.
A Drágám elköltözött Orosházára.
Én vittem le mert az új tulaj még most csinálja a jogsit, így legalább motoroztunk együtt egy jót utoljára.
Jó gazdája lesz, műszaki dolgokban is jártas, nem esik le a gyűrű az újjáról ha egy kicsit szerelgetni kell, jó nagy garázsban lesz egy szép házban.
Úgyhogy nyugodt szívvel hagytam ott náluk mert jó helyre került és még sok sok évig szépen karban lesz tartva.
Mondtam a kollégának, hogy regisztráljon aztán follyon szépen bele ő is itt majd a dolgokba, mert jó kis csapat van itt, úgyhogy gondolom majd hamarosan feltűnik itt.
Azért még remélem megtürtök egy Ducatist közöttetek a későbbiekben is :)
Üdv lori007. A kérdésedre ugyan nemtudok válaszolni,de szeretném megkérdezni hogy amit a bal kezedben tartassz azalatt volt egy tömítés egyben maradt vagy szétszakadt levétel után?
Tiszteletem fiuk, kapott a gepuj levegoszurot es kipucoltam a karbit, csak kivancsisagbol kerdem hogy a karbinak ezzen resszen miert van bedugozve ket duzni? koszonom
Sajna a kényszer nagy úr... aug. 01-re már át kell költöznünk, hétvégi, és délutáni program a meló... most glettelek, meg maszkolok... Egy rendes abroncsszett árát mára a festéknagykerben hagytam...
Sajnos nem nagyon ismerek még senkit személyesen. Kivéve egy embert aki sajnos a túrán nem veszt részt.
Azzal fordulnék hozzátok, hogy szívesen elmennék veletek túrázni.
De nem tudom mennyire látnátok szívesen egy 125 gépet a sorban :) Azért a 80 tempót bőven tudom tartani.
Ha nincs ellenvetés :) Akkor 1motor+1Fő pluszt lehet számolni. :)
Szegény motoromról lassan mindent elhagyok , a benzinszivattyút takaró krómozott műagyagot tegnap sikerült, az akkumulátort takaró deknit régebben. Ha van valakinek eladó, érdekelne.
Sziasztok!
Bár ritkán szólok hozzá azért figyelemmel kísérem a fórumot.
Sajnos holnap nem tudok elmenni (céges rendezvény, rendezőként kell ott lennem), de azért jó szórakozást, jó találkozót kívánok nektek.
Ezeket túramódszereket már bizonyára ismeritek: http://ahmmbk.hu/csapat.php
Üdv
Fijjug, szerbiába milyen felszerelés kell a mocira ha át akarok ruccanni?
Úgy hallottam autósoknak hullazsák is kell, mocira van valami extra előirás?
Ezek a dolgok nem olcsóak, megkéri az árát, viszont nála garantált a minőség. Legutóbb egy 800-as Kawára készített átkötést egy pár Luisos turn out kipuffhoz, asszem 9E-ért saválóból. A turnout párja valami 17e volt. Ez az egyik legolcsóbb megoldás. Az eredmény (közösítő nélkül) bátran mellé állhat egy hárlinak .
Mindenesetre előre árajánlatot kell kérni
Hali,köszi a segítséget!Egy yamaha Virago 535-re kellene!Konkrét elképzelés nincs csak valami nyitottabb kipuff kellene!Mert gyári van csak azt nem szeretném bántani!Milyen áron dolgozik?
Legközelebb hívok embereket :)