szevasz újsrác.
természetesen mind bizalommal fogadjuk a sorainkat gyarapítókat, legyen az márkatárs vagy egyéb típuson ülő. Ha nagy arcú sznob beltenyészet lennénk, (ilyenre is van példa máshol) nem kívánkozna normális motoros afféle társaságba. Ígyhát üdv köztünk.
azt írod: hozzászólnál a topic életéhez. Ahogy a képeket nézem, a polírozásról tudnál előadást tartani. esetleg olyan képet is feltehetsz, amit hegesztőszemüveg nélkül is lehet látni...
azért ha megcsavarod a gázt, gondolj a biztonságra, mellékelem a motoros légzsák (airbag) tervezett modelljeit
Nemrég sikerült hozzájutnom egy 535-ös gyönyörűséghez, gondoltam ezt megosztom veletek. Már régóta nézegetem a topicot és nagyon tetszik a társaság, sok érdekes dolgot olvastam már itt. Remélem, hogy ha nekem is lesz egy kis tapasztalatom a motorral, akkor hozzá tudok járulni a topic életéhez legyen az bármilyen téma. Az első tapasztalat, hogy a fogyasztásom 4,7 liter/100 km és ez úgy jött ki, hogy 50/110 km/h-ás tempót diktáltam vele elég komoly előzésekkel tarkítva a dolgot de sík terepen, tehát max 2-3 kisebb emelkedő volt. A motor szerintem nagyon erős, minden fordulatszám tartományban húz mint egy igásló . Én egy eléggé kis súlyú "versenyző" vagyok, így ha izmosan megtépem a szarvát, szállok, mint a zászló a viharos szélben, és mivel még nincs plexim, így 90 fölött az életemért küzdök, úgy kell kapaszkodnom.
Na így elsőre kb. ennyi, remélem befogadtok a társaságba.
Az árakkal kapcsban meg most ugyebár mindenki kifizeti saját magának a szállást, és azt a szórakozást amit igénybe szeretne venni!
De amúgy meg a többit mint ez a (fa, meg ilyesmik amit úgy is mindenki igénybe vesz, össze dobjuk aztán pár száz ft az egész nem tétel!
Az időjárással kapcsban remélem igazad lesz meg ennek a weblapnak is! Csak mert én egy másik weblapot nézegetek.. a www.idokep.hu és ott meg zivatarokat mond.. :( Remélem jó idő lesz! Eddig minden túrán az volt! Megszeretném tartani ezt a jó szokásunkat! :D
A cuccokkal kapcsban pedig egyet értek osszuk szét!
Én szerintem barinőm bevállalna egy háti tatyót! Könnyű dolgokkal. :)
Saját véleményem szerint az lenne a legfaszább ha jönne egy autós span is! (Haverom most nem ér rá. Szülinapja van barinőjének. :)
Szia.
Én is megyek a feleségemel, de szeretném vinni a gyerekeket is ha találok sofőrt. Faházra szükségem lenne mert nem akarok a sátoral bajlódni. Tehát vagy 2 fő vagy 3 fő 2 gyerek lenne a felálás faházba. Ha tudnál a foglalásba segíteni az jó lenne.
Köszi Gyula
Ha kocsi is jön abba lehet mindent bepakolni ha gondoljátok.
Szia Csabi!
Eredetileg nincs benne csavar felül,csak gyűrűvel biztosított zárókupak....ami jól össze tud gyógyulni!Ha még nem volt szétszedve, érdemes keresni egy helyet, ahol van présgép, mert az enyém is csak préssel indult meg. Szétszerelt állapotban szoktak a kupakba lukat fúrni, egy anyát ráhegeszteni és csavarral lezárni. Ezután szétszerelés nélkül lehet az olajat cserélni, de rendesen kiöblíteni a régi olaj maradványaitól csak szétszerelt állapotban lehet.
Sziasztok!
Felesleges bográcsot hozni, mert a tűzrakó helyért és a fáért úgyis fizetni kell....persze ez is "jelképes" összeg. Most beszéltem Földi Veronikával ( ő intézi a szállás foglalásokat) , azt mondta, egy adag fa 500Ft, két adag szerinte elég szokott lenni. Legyen 3adag, az 1500Ft és ebben benne van a tűzrakó hely, a fa és a bogrács is ! A két fős faház 1700 Ft/fő/éj, de 15 fő felett ad kedvezményt belőle ( 1500Ft). Azt kellene tudni, hányan leszünk és én akkor rendezem vele a szállás foglalást, fizetni a helyszínen kell. Kezdetek bejelentkezni, ki-hány fővel jön?
A tiédhez hasonló méretű bográcsot én is tudok hozni. Az alapanyagokat tényleg szét kellene dobni, ami meg hiányzik, azt megvehetnénk útközben. Hideg sör az szerintem is rendkívüli fontossággal bír, biztos van Szécsényben valami, ahol beszerezhető, megtaláljuk, akárhova is dugták.
Kellene tudnunk, mennyi faházra van szükség, mert sátorozni is lehet, viszont a faház miatt jó lenne ha jeleznénk telefonon, mennyire lesz szükség, akkor nem fogunk koppanni.
Szasssztok
ZZ a ma rggeli idő előjelzés a "hóvégi hajrá" azaz szombat-vasárnapra kb. olyan meleget jósol, mint a tegnapi= döglesztő meleg, eső és szél nélkül, nagyon strandidő. kezdjük elosztani a hoznivalókat: bogrács krompli, hús, fűszerek, műa.tányér evőeszköz, jégakkuk !stb. ki mit vállal. Az én bográcsom 6 literes kb. 10 főre főzhető. Tudni kéne mennyien leszünk, ha többen, kéne mégegy ilyen vagy egy nagyobb, csak a motoron szállítani sem egyszerű a nagybográcsot meg hűtőtáskát.
Más: sör, sok hideg!sör beszerezhető a közelben?
Helo. Kezdoként megfizetheto 535 ost keresek. ha tud valaki ajanlani egyet ami megeri az arat, akar a hirdetesek kozott is azt megkoszönnem es aki ketszer olvassa ezt attol elnezest kerek.
sziasztok.95-ös535 virág bal elsõ telójából elment az olaj.valami módszert tud valaki a pótlásra mert a tetején nem csavar van mint a virago.ro oldalon látható vidiben hanem valami fémgyűrűvel lezárt valami.a hibaforrás az lsó leeresztő/ellenőrző ccsavar.a helyén is szétjön vagy szét kell szedni?haveromnak fontos lenne,mert ezzel jár munkába is,de így már nem mer,mert felüt.válaszokat elõre is köszi
Te is tudod, hogy bizonyos dolgokat necces hozzá beszerezni. Ő meg nem egy ebay-mágus és nem is szakember. A szerelő, akihez tudna járni vele karbantartásokra, szintén csak 535-höz tud alkatrészeket szerezni.
Pestről go Vácra! (48km)
Vácról go Visegrádra! (65km)
Visegrádról vissza Vácra! (65km)
Vácról vissza Pestre! (48km)
Összesen durván a mai nap volt 230km! De jó volt vaze! :D
Egyszer rátankoltam 70km-él, és 3,5 benyó ment bele!
Akkor 100-on egy olyan 4,5-5,0 között mozog...
Nem előzgettem, nyugodtan közlekedtem, és amikor haladni tudtam 80-al mentem kényelmesen és élveztem a tájat! :)
természetesen mind bizalommal fogadjuk a sorainkat gyarapítókat, legyen az márkatárs vagy egyéb típuson ülő. Ha nagy arcú sznob beltenyészet lennénk, (ilyenre is van példa máshol) nem kívánkozna normális motoros afféle társaságba. Ígyhát üdv köztünk.
azt írod: hozzászólnál a topic életéhez. Ahogy a képeket nézem, a polírozásról tudnál előadást tartani. esetleg olyan képet is feltehetsz, amit hegesztőszemüveg nélkül is lehet látni...
azért ha megcsavarod a gázt, gondolj a biztonságra, mellékelem a motoros légzsák (airbag) tervezett modelljeit