Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Meg köszönném ha valaki felvilágosítana arról hogy az alapjárati keverék szabájzó csavar miért nem reagál?.Hála istennek megy a gép mint a rakéta. Ma csak úgy kíváncsiságból kivettem a gyertyákat, megnézni mijen a szinük. A hátsó őz barna az első vastagon kormos. Gondoltam állítok egy picit rajta és akkor vettem észre hogy bármeddig tekerem az első karburátor keverékszabályzó csavarját befele is kifele is egyáltalán nem reagál.
Srácok! Csak reménykedni tudok, hogy veletek tartok, de nem ígérhetek semmit...

Ma érdekes dolog történt. Az egyik fojtásomat sikerült elhagynom a kipufogóból, a kis betétcső meglett, az tartotta 13-as furattal ellátott korongot... A Tesco parkolóban kivettem a másikat is meg is jött a hangja a kis hangvillámnak...

A kivett fojtás/megemelt tű/535-ös levegőszűrő kombinációt még nem volt alkalmam kipróbálni, de határozottan jobban harap.

A jövő héten az államvizsga után egy karbiszinkront is nézek rajta, illetve leellenőrzöm, hogy a 80-90-es tempónál, hirtelen gázadásnál van-e még kedve gondolkodni...

Most hogy bütyköltem a dobokat, kicsit kormosabbnak ítélem a kelleténél, így ki kell vennem a gyertyákat is, megnézni, nem sötétek-e...

Valahogy nem akaródzik lemondanom a 4 literes fogyasztásomról, de hogy ezt egy enyhén dúsabb keverékkel hogyan csinálja, az valahogy minden eddig tanult dolognak ellent mond... ennek az elméletére muszáj lesz rájönnöm, mert nem hagy nyugodni a dolog...

Azon gondolkodom, be kellene szereznem két tolattyút, és azokon a furatukat elkezdeni tágítani. Hátha segítene a hirtelen gázreakció visszatérésében...

Ha szépen kezdem el húzni a gázt, akkor van egy kis lomhább tartománya, de a 400 cm3- hez képest nagyon meg tud lódulni a kis sárkány...

Imádom ezt kis dögöt no...
Felhívtam a Robinsont, a következő infókat tudom megosztani:
Kb 15 fős csapat után érdeklődtem.
2-3 személyes faházak bérelhetők, 1500 Ft/ fő áron,
Jelenleg van szabad férőhely, de legalább egy héttel előtte egészséges lenne lefoglalni a biztos mennyiséget.
Szalonnasütés, peca, sport, minden műxik, ahogy a honlapjukon is van.
Akkor lehet is tovább szervezni a túrát
Az egyik a a dátum, a másik az idő!

||||||||||||

3. Virgács Túra!

Időpont: 2012.06.30 Tehát Szombat! | 09:00-09:30-kor már indulás!
2012.07.01 Tehát Vasárnap! | 14:00-kor indulás haza!
Találkozási helyszín: Örs Vezér tere: Buszállomások mögötti parkoló!

----------------------------------------------------------
-------------------
Odafelé:
-Találkozás: Örs Vezér tere: Parkoló! (Indulás a 3-as úton!)
-Veres Péter úton tankolás! (Valahol útközben egy kúton!)
-Áthaladunk Gödöllőn!
-Áthaladunk Hatvanon! (Hatvannál a 3-as útról rámegyünk a 21-es útra!)
-Áthaladunk Jobbágyin! (Jobbágyi után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Áthaladunk Felsőtoldon! (Felsőtold után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Hollókő! (Megállunk pihenni, megnézzük a Várat!)
-Áthaladunk Szécsényen! (Rámegyünk a 22-es útra! Balra kanyarodva, a Robinson Szigetek irányába!)
-Robinson Szigetek! (A 22-es útról jobbra fordúlva, látható a Robinson Szigetek)

Program lehetőségek végcélunknál(Robinson Szigetek):
-Horgászás
-Csónakázás, Kajakozás
-Esti bográcsolás
-Beszélgetés
-Szállásunkon való megpihenés
-Szombat délután, lesz egy 10-20km-es kis gurulás át Szlovákiába akinek van kedve! (Szép utak,táj,izgalmak!)

-----------------------------------------------
------------------------------

Visszafelé:
Az út ugyan az mint odafelé, külömbség ,hogy visszafelé szép lassan lemórzsolódunk! :)
-------------------------------------------------------------------
----------

Ezt a gurulás ötletet Zsoccca és Robin62-nek köszönjük meg! (Tehát ti mentek elől!) :P
Feltőltöttem 1db képet ami szerintem szükséges a túrához.
Én most kiírtam egy időpontot mint játjátok. Szerintem én akkor ráérnék!
De ez bőven módosúlhat részetekről is! Én csak egy kiindulási pontot adtam most!
Ja és mégvalami... Zsoccca, Robin62, valami infót erről a szálláshelyről pls.. Mennyibe kerűl meg stb.
Miért nem tudok képet feltölteni a hozzászólásomhoz?
Sziasztok! Egy éve vettem meg kis kedvencemet s ahogy kellett elvittem eredetiség vizsgálatra. 1980 óta 17 karakterből áll az alvázszám. Ez a villanyaknál felragasztott matricán meg is van. A mellette beütött betűk, számok viszont csak a típus és sorszámot tartalmazzák.Mivel ez a típus USA piacra készült," hülyék az Amcsik" felkiáltással igazolta az eredetet, én meg mentem átíratni.
Mivel lejárt a forgalmi, ma elvittem vizsgára. Na itt estem pofára. Mert azt mondta a vizsgabiztos, hogy a vázba ütött karaktereknek meg kell egyezni a forgalmiban szereplőkkel! Laza mozdulattal vissza adta a forgalmit s azt mondta,hogy beszéljem meg a lehetőségeket a vizsgaállomás vezetőjével. / erre csak hétfőn lesz lehetőségem. Kispesten vizsgáztattam a Vas Gereben u-i. NKH-nál/
Elgondolkodtató, hogy 1993 óta mióta az országba került, hogy vizsgázott le már jó pár alkalommal!?
Ha valaki már járt így , érdekelne a megoldás.
most 6.30, vagy 09?
Ha kint lesz, és esni fog, én betolom a házba! xD
Ja és még valami... Valami lóvé körítést mondjatok már! :D Szal saccra ott a robinsonon mennyi egy éjszaka?... Vagy a motorokat hova tudjuk rakni? Vagy valami pls ,mert én még mindig nem tudok semmit sem..

Annyit tudok ,hogy:

-Tali: Örsön a parkolóban 06.30 | 09:00-09:30 már GO!
-Út: Megállunk hollókőn a várnál nézelődni meg pihizni
-Végcél: Robinson (Itt alvás ; programok)
-Haza: 07.01 legkésőbb 14:00kor
115km 2óra 30perc

Kicsit több infót pls...
Én pl csak annyi ,hogy erről a robinsonról több infót.
Mennyi ott egy éjszaka? Meg hol lesz a mocim? :D
Gyerekek a jövőhéten nagyon jó idő lesz! Használjátok ki! Igaz nem hétvégén hanem hétköznap, de akkor is! :) Most hétvégén viszont NAGYON COOL LESZ AZ IDŐ! Mi a csajszimmal ki is használjuk! :) Megyünk mocizni! :) A Túra időpontjára pedig esőt mond... :S Bár addig még van 2 hét kb! Addig még bármi megtörténhet! :) Széles utat! Höhöhöhőőőj! :D
Köszönjük (A motot nevében is)

"Kár" hogy van motorod :)

Nem kevés munkaórám van benne, ha elolvastad a leírást akkor látod azt is gyakorlatilag szinte teljesen rendbe van rakva.
Nomeg itt mindenki tanuja volt az elmult 4 év felújításainak, főleg Blackiex :)

Vidd a hírt hátha valakinek megtetszik ugyancsak
Hát uram,

ez a gép valami gyönyörű. Ha nem lenne már motorom, és lenne rá pénzem, bizisten bejelentkeznék érte
Köszönöm szépen a segítséget, így már menni fog.
Így:

http://www.virago.ro/wp-conten...

A műanyag befelé, a blokk felé nézzen.
Sziasztok!
Alkatrészeket keresek XV 750-hez, 1995 évj.
1.Főfékhenger karral + féklámpa vezeték.
2.Bal oldali fékmunkahenger.
Bontokat már végig hívtam, "Bontos Pityunak e-maileztem, de még nem válaszolt. Kösz a segitséget 06 30 2500 444 Brúnó.
A pirossal jelzett kerék pontos helyzetére vagyok kíváncsi, és az alatta levő távtartós alátétre. Melyik oldalával megy fel a tengelyre?
A baloldallal nincs gondom. A jobb oldalon belűlről kifelé sorban. (Alátét, fogaskerék,) fogaskerék, ferdefogasásu fogaskerék rugóval. A zárójelben lévő legbelső kerékkel van gondom, és az alatta lévő alátéttel, mely műanyag betétet is tartalmaz.Hogyan áll ez az alátét, és a kerék?
A bal oldalon egyetlen fogaskerék van, az önindító tengelyén.
A kopott meg úgy passzol a helyére, hogy a kopás néz kifelé.
Ami az alatt van, az meg csak egyféleképp passzol rendesen.

Melyiket nem tudod, hogy megy vissza?
Urak,

Kicsit lejjebb vittem az árat, ha esetleg valaki fontolgatja a dolgot:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xv_750_virago
-5400174
http://doktorchopper.blog.hu/2...
Blackiex kiváló leírása alapján gyerekjáték. Én széthúztam a fesszabályzóra menő csatlakozóját, és ott mértem. (álló motornál)
Hogyan tudtad ezt kimérni?Illetve hogyan sikerült megoldani a problémát?
A héten megnézzük, illetve abban tudnál-e segíteni, hogy mit kellene mérni?

Előre is köszi:)

Jóéjt!
Köszönöm a gyors választ, ha lehet azonnal kipróbálom. Motoros üdvözlettel:beduin
Igen, köszi, ez már segít valamit, de pontosan a baloldali fogaskerekek pontos behelyezése kéne, ami nem látszik a mögöttes kerékből.
Így nem tudom, hogy ott volt-e az ismerősöd. De szerintem nézd meg te. Felteszek egy csoport képet a túráról. De ha a többi fotót is szívesen megnéznéd, akkor megtalálod a SMBT Salgótarjáni, Motoros, Baráti Társaság honlapján
Ez jó lesz gondolom.