A tegnap elhagytam az indotó kulcsot, nagynehezen megleltem, de érdemes kilötni annak akinek még kijár én is igy tettem ezzek után, a másik dolog: a fő csiripelés megleltem egy csavar be esett az első hegerfelyre es beszorult a gyujtó tekercsek alá, a bukócsőröl lazult le, még van egy kis csiripelés de az már ténleg a szelephimba tengely kopása lesz... köszönöm a segitseget mindenkinek
Már néztem. Sajna ceruzás rajzok vannak benne. Engem az érdekelne, h egy fogaskerék melyik oldalával megy rá a tengelyre. Magával az önindítóval nincs bajom. De a hozzá kapcsolódó kerekekkel már inkább.
Nincsen valakinek véletlen egy fényképe xv750se bal dekni levétel után a fogaskerekekről? Mert ezt mindenképp fordítva is össze lehet pakolni. Egyszerűen nem lelem a logikát, hogy melyik fogaskerék hogyan áll.
Hát a gyors önindító javítás ezennel elmarad. Elképesztő módon kopott el a nagy fogaskerék, amire a nagyobb méretű omega rugó megy. Hogy miért vártam eddig a cserével? Azért mert fogalmam sem volt mi a baja az önindítónak,másrészt a régi tulaj leszarta a dolgot.
Sziasztok
Tegnap volton túrázni.
Végre találtunk egy normálisan túrázó csapatott.
Suzuki savage márka fórumozók.
Egyedül én voltam Virágós. De nem zavarta őket.
Végre egy csapat aki tényleg túrázik, és nem rohan.
St- ből indultunk. Majd Egerben találkoztunk a csapat nagy részével.
Aztán fel a Bükkbe. Klasz volt. Normál lassú tempóban haladtunk. Volt idő a tájat is nézni. Sőt pár kilométerenként meg is álltunk.
Beszélgetni, és nézelődni.
Lilafüreden eltöltöttünk egy kis időt. Aki akart evet, stb.
Aztán kényelmes gurulás Miskolcra. Kisbolt vásárlás. Kaja és egyebek. Majd ki pöfögtünk a Tokaji tóhoz, és jót fürödtünk, napoztunk, és dumáltunk.
Késő délután indultunk haza. No ez már kicsit húzósabb út volt. Mivel szinte megállás nélkül végig nyomtuk. Jól el is zsibbadt a hátsó felünk.
De a kellemes fáradság ellenére is szuper túra volt.
Remélem ti is így fogtok vélekedni a Robinzon szigeteki, 3. Virágós túra után.
itt a keresőbe beírod azt, hogy STP és több infót kaphatsz róla. Nem varázsszer, de nekem bevált. Ha ez nem jön be, akkor komolyabb műtét lesz a dologból. Az alapjárati rendszered valószínűleg elkoszolódott, ez kioldja a legtöbb esetben.
Erre a legjobb gyógyszer általában a fehér STP... irány a tesco, veszel egyet, beletöltöd, és várod a hatást. 30-50 km, 6-10 indítózás illetve 3-4 nap múlva tökéletes lett a paripa...
Helló márkatársak! Segítséget szeretnék kérni, indítás szívatóval majd ahogy melegszik a motor,húzom vissza a kart és ha teljesen alaphelyzetbe van leáll, szívató nélkül még melegen sem indul be. De ha egy kicsit is rajta van a szívató mindjárt beindul! A fordulatot veszi,csak nem tudom alapjáraton járatni! Köszi előre is!
Ezt találtam, de ez sem nagyon egyértelmű.
http://www.boats.net/parts/sea...
Nincsen valakinek véletlen egy fényképe xv750se bal dekni levétel után a fogaskerekekről? Mert ezt mindenképp fordítva is össze lehet pakolni. Egyszerűen nem lelem a logikát, hogy melyik fogaskerék hogyan áll.
Tegnap volton túrázni.
Végre találtunk egy normálisan túrázó csapatott.
Suzuki savage márka fórumozók.
Egyedül én voltam Virágós. De nem zavarta őket.
Végre egy csapat aki tényleg túrázik, és nem rohan.
St- ből indultunk. Majd Egerben találkoztunk a csapat nagy részével.
Aztán fel a Bükkbe. Klasz volt. Normál lassú tempóban haladtunk. Volt idő a tájat is nézni. Sőt pár kilométerenként meg is álltunk.
Beszélgetni, és nézelődni.
Lilafüreden eltöltöttünk egy kis időt. Aki akart evet, stb.
Aztán kényelmes gurulás Miskolcra. Kisbolt vásárlás. Kaja és egyebek. Majd ki pöfögtünk a Tokaji tóhoz, és jót fürödtünk, napoztunk, és dumáltunk.
Késő délután indultunk haza. No ez már kicsit húzósabb út volt. Mivel szinte megállás nélkül végig nyomtuk. Jól el is zsibbadt a hátsó felünk.
De a kellemes fáradság ellenére is szuper túra volt.
Remélem ti is így fogtok vélekedni a Robinzon szigeteki, 3. Virágós túra után.
itt a keresőbe beírod azt, hogy STP és több infót kaphatsz róla. Nem varázsszer, de nekem bevált. Ha ez nem jön be, akkor komolyabb műtét lesz a dologból. Az alapjárati rendszered valószínűleg elkoszolódott, ez kioldja a legtöbb esetben.
gavay@vipmail.hu