Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen :)
Szia! Itt a tények beszélnek, az én módszeremmel vettem Robinak egy új membránt ami 70 euronál kezdődik . Én elcsíptem 51 EUR -ért.
Új, zsír, és olcsóbb!
Kinek a pap kinek a papné, nem kell engem követni, mindenkinek lehet saját módszere én csak elmondtam az enyémet.
Tiszteletem, orulok, hogy segithetem,szeles utat
Tiszteletem, orulok, hogy segithetem,szeles utat
Üdv mindenkinek!Köszönet brumeszkosznak hogy segített membránt szerezni megy a gép mint a szél.Azért ami új az új.jó a szinkron ,jó a fogyasztás.Vasárnap lementem a Balatonra kb 180Km ,átlag 110-es tempóval húz, gyorsul ,indul ahogy kell. Én is indulok Alsóörsre de csak szombaton, valószínű egyedül haver nem tud jönni a párom meg nem osztja a motorozás élményét.Talán találok ismerőst.Kösz lori007-nek az infót a jeladóról.
De a licitet nem tudod emelni csak max az második legnagyobb licit + 50 centre, hiába írnék be 1 millió EUR -t nem annyit ír ki hogy annyin van a licit, ez csak azt jelenti hoyg max addig adtam az Ebay-nek engedélyt elmenni a nevemben (hogy ne kelljen ott ülnöm a gép előtt), ami kizárólag akkor fordulhat elő ha valaki 1.000.001 EUR -t ajánl.

Ez ugye úgy zajlik hogy az Ebay helyetted licitál az általad megadott összegik. Ha mondjuk 40 EUR -on áll a licit én beírok 50 -et mint limitet, tegyük fel hogy pont 40 volt az előző legmagasabb limit, akkor én most 40.5 -el vezetem a licitet.
Jön egy másik csóka aki beír 60 EUR limitet, ekkor az ebay automatikusan a másiknak bear 41 -et, erre az én robotom rátol 41.5 -öt, a másik robotja 42-t...stb amíg el nem érünk 50 -ig ami az én határom és végül a másik robot 50.5 -ön megáll mert arra már az án robotom nem válaszol mivel elértem a limitem.

Szerintem az egyetlen hasznos dolog abban hogy ha a legvégén írod be a saját maximumodad az hogy ha sikeresen ezzel túllövöd a másikat akkor a másik már nem tud válaszolni, de ez totál szerencse kérdése mert nem tudom mi a másiknak a limitje. Ha Ha Hamarabb teszed ezt meg akkor a legrosszabb esetben is ugyanoda jutsz hogy a másik licitje +50centnél megállsz, de ha nem lövöd túl akkor meg még gondolkodhatsz hogy megér -e neked esetleg még plusz 10 EUR-t.

Nálam ugyanannyi az előnye hátrány mindkét megoldásnak.

Ez kicsit tényleg ember függő, én úgy szoktam ebay -en aukción vásárolni hogy eldöntöm sziklaszilárdan hogy ennyiért vagy annyiért nekem megéri megvenni, beírom és ha valaki túllicitál akkor túllicitál nekem afölött már nem érte meg, és ez nagy valószínüséggel ugyanígy megtörtént volna az utsó mp -ben is mert ő is ugyanott ülhet. Ha meg nem licitáltak túl akkor megvettem még olcsóbban mint amennyiért én eldöntöttem hogy nekem megéri, ugyanott vagyok mintha utso másodpercben tettem volna ezt meg.

Najo, ez a téma most már kurva nagy okoskodásba torkollott (főleg asszem részemről :)) úgyhogy ugronék, és beszéljünk inkább a motorokról :)

Peace.
Gondolj bele: ha látod, hogy a kutyát nem érdekli a cucc, csak te tettél egyedül ajánlatot, hátradőlsz nyugodtan, és nem emelgeted a licitet. Ezért nem okos dolog beszállni az "árversenybe", hanem elvinni a végén a lehető legolcsóbban.
Annyi rációt egyébként látok a módszeredben, hogy ha rajtad kívűl más nem licitálja túl még azt ami alatt neked megéri, és te a legévégn licitálod tul (ha sikerül), akkor már a másiknak nem lesz ideje még téged túllőni már és te viszed el fél EUR-al többért.
De mit változtat ez azon hogy ha neked 100 EUR -t ér valami akkor annyit vagy hajlandó érte adni és kész punk tum ? Ha jön valaki aki többet ad ugyanugy kiut, ha nem jön senki aki tullicitálna akkor is ugyanannyival kevesebbért veszed meg. És ez tökmindegy mikor történik a licitálás ideje alatt.
Mindenki a bevált módszerét alkalmazza, én csak tanácsot adtam és a többi a másik dolga. De tudod " a nagyok a háttérből irányítanak"
De ha elfogadja a licitemet akkor biztosan tudom,hogy a másiké minimum a licit lépcső nagyságával kevesebb.
Ha nem a tiéd a több akkor nincs zöld pipa!
Értem amit írsz, de ugye azt nem tudod hogy mennyi a másik limitje, csak azt látod hogy amikor megadod a tiédet ezzel nyerő leszel vagy sem.
Én is ezt a technikát alkalmazom, bár az ebayen még nem kellett vennem semmit, mert mindig volt akkora szerencsém, hogy megtaláltam itthon jó áron (gyors lekopogás...)
Nekem is az a véleményem, hogy felesleges felverni magunk előtt az árat. Kérdéseket feltenni korán, aztán az utolsó percben a licitet. Persze ha élet halál kérdése a cucc, az más.
Részben igazad van, de nem hajnal 3- kor szoktak lejárni a licitek,
olyan is van mikor teszel rá 100-at a tokosnak 80-at meg ér addig elmegy és meg ál a tiéd lesz 80,50 ért de ha ugy licitálsz mint én akkor a tokos azt látja hogy a Te téted 50 és akkor vár nem tesz rá 80-at. De te az utolsó másodpercben a tiéd lehet 55-ért.
Tudod a kártyában sem kell a lapokat idő előtt kiteregetni.

Nekem ez többször bejött már. Volt olyan is mikor ugycsináltam ahogy Te mondod és elvitte a tokos egy euroval többért mint amit én adtam volna érte.

Nekem ez a taktika bejött már egy jó párszor.
De figy azért mert te 100 -at adsz meg nem azt jelenti hogy 100 -ért veszed meg hanem az a maximum amennyiért az Ebay automatikusan licitál helyetted.

Ha a te limited a legmagasabb akkor a második legkisebb limit + 50 Eurocent lesz az ár. Tehát ha egy 50 EUR limitest kiütöttél és neked 100 a limit de senki más nem licitált akkor te 50.5 EUR -ért nyerted meg.
Ha 1mp a vége előtt ütöd be a 100 EUR -t akkor is 50.5 lesz ha senki más nem licitál.

Viszont ha 1 mp előtte utöd meg a 100 -at lehet hogy valakinek 105 volt a limitje és elviszi 100.5 -ért. És nincs időd morfondírozni hogy na vajon megér -e neked még 110 -et mondjuk amit kiprobalhatsz ha látod idejében hoyg van nálad magasabb licit.

Ez a licit amit linkeltél most 33.5 EUR -on ál, ez pontosan azt jelenti hogy valakinek 33 EUR volt a limitje és jött valaki akinek mondjuk 40 a limitje és ezérr áll most 33.5 -ön mert az előző limit plusz 50 Cent.

Ha mondjuk ennek a csókának 150 EUR a beállított limitje és te 1mp -el a vége előtt erre 33.5 -r (mert tegyük fel hogy még mindig ott áll) beírsz 100 -at semmit nem érsz vele mert akinek 150 volt a limitje 100.5 -ért el fogja vinni.

Egyszerűen csak azt mondom hogy totál felesleges az utsó másodpercben leadni a licitet és éjjel 3-kor ott ülni a gép előtt mert a végeredmény 100% -ig ugyanaz lesz. Annyival rosszabb hogy ha 1mp -el a végén nyomod hogy nincs már lehetőséged továbblicitálni ha volt magasabb limittel rendelkező játékos.
Egyébbként az enyémen is ilyen van.
Jelentem megjött, a 2db omega rugó! Potom 1270.-, és 2470,- ft os áron.Így szerelés lesz a hétvégén önindító ügyileg.
Nem akarok okokodni de én sok dolgot vettem a vasra olcsón igaz privát eladótól d e nem így csináltam és sokszor nyertem.
Minek tegyekrá 50 eurot mikor akik észreveszik és licitálnak akkor megállnak 30-nál és várnak. Ha nincs egy okos aki nagy licittel indít akkor nem megy feljebb az ár. Van olyan aki csak kiváncsiságból teszre rá tétet és utánna nem kell neki. neked meg jól felverte az árat. Nem mindegy 30-ért vagy 100 ért veszel valimit mikor 30 ért is meg veheted.

De mindenki ugy csinálja ahogy akarja de én olyan olcsón vettem dolgokat hogy itthon sirnak a kereskedők.
Nincsen erre szükség, másképpen müxik az Ebay.

Azt mondod magadnak hogy 100 EUR a limited, másnak mondjuk most be van állítva 50 EUR, amint te beírtad a 100 EUR limitet, azonnal kiütöd az 50 -est és mondjuk 50.50 -el te tartod a legmagasabb limitet.

Tökmindegy hogy 1 héttel vagy 1 mp -el a vége előtt ír be valaki más limitnek 150 EUR -t és ezáltal kiüt téged, mert te azt mondod hogy neked 100 EUR -t ér meg és kész és az tökmindegy hogy 1 mp -el vagy 1 héttel előtt licitálja azt valaki túl.
Szia!
Ezt nézd meg ez egy új ára!
http://www.ebay.de/itm/Vorverl...

Ha szólhatok akkor én ugyszoktam, hogy nem licitálok csak az utolsó 5 másodpercben, Ha nekem megéri akkor teszem meg az ajánlatomat mert a tokosok sem hülyék és van pénzük és te megteszed a elviszik előled. Várni kell és figyelni, van 5 másodperced a nyerésre. Ja ehez ott kell ülni a gép előtt a végén és ezt nem mindenki tudja megcsinálni különböző okok miatt,
De azért nézd meg az újnak a linkhét.
Amikor az előbb megnéztem még volt fix ára úgy emlékszem.

Na mindegy, akkor meg tényleg sasolni kell hátha nem megy fel annyira, illetve licitálni kell, be kell írni hogy 100EUR a saját limited és akkor max addig licitál az Ebay a nevedben.
Nincs azonali ára és minimál ára sincs, aki a legtöbbet adja az a tulajdonos! Nézd meg. 7 nap mulva jár le a tétel.
lapar
[14678] ma 09:38
"Nekem is ciripel már két szezon óta de nem tudom honnan jön a hang. Bárki aki rájön kérem ossza meg velünk mert eléggé idegesítő és nem birok rájönni az okára.Lehet a vezérműlánc? "
Én is hozzászólnék a "ciripelés" témához.
Nekem is volt (van?) egy ciripelésem, pár éve emiatt mentünk szervízbe, ahol megállapították, hogy szelephézag, és yol be is állították nem kis pénzért. Persze nem szünt meg a ciripelés, én is a vezérlés körül kezdtem kutakodni. Rájöttem, hogy ha a vezérműlánc feszítő csavart egy jó fél fordulattal kijjebb ! csavarom, akkor abbahagyja. Ha visszacsavarom újra kezdi. így kilazítottam, megjelöltem filccel, hogy nem lazul-e tovább és azóta megy. Később biztonsági okokból beszereztem egy vastagabb "O" gyűrűt a csavar alá, így biztosabban nem lazul ki.
Hát ennyit a rejtélyes ciripelésekről.
Milyen alatetes dologra gondolsz, le vagyok maradva
ha 240EUR -ra van kiírva a most vedd meg ára annak amit brumeszkosz linkelt ne gondold hogy 80 EUR -ért elhozhatod, tuti van minimum limit beállítva amit ha nem ér el akkor hiába nyerted meg nem érvényes.

Reálisabb a 60 az 535 -öshöz ami ugy 180 + szállítás EUR talán annyiért már odaadja.

Írj neki ajánlatot Ebay -en hogy ha leviszi mondjuk 150 EUR -ra azonnal leütnéd.