Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen gépre kell mert ez 535-re való? Na és ez nem a végső ára ez máé feljebb fog menni.
Sorstárs :)
Akkor inkább megoldható ez 30e-ből, mint 100e-ből. Így mindjárt más a helyzet, mert nem szívesen költenék rá 100-et, viszont az biztos, hogy nekem túl hosszúak a lábaim az alaphoz, egyre ráültem, és az utasülésen ülve volt jó a pozíció.
Sziasztok!
Jó ideje csak olvasója vagyok a fórumnak.(mióta lecseréltem a Virágo-t)amit nem azért tettem,mert nem szerettem,vagy nem volt jó menni vele.Egy próbamotorozás során jött az új szerelem,kipróbálni valami mást,valami újat.Váltottam egy Yamaha Fézer-re.Szerencsére nem bántam meg.A párom is meg van elégedve az utaspozícióval,és a motor is hozza azt,amiért váltottam.Haladósabb túrákon is simán mehetünk,előzéskor könnyebb meglépni.Persze ettől még nem lettünk 'állat'motorosok,hisz mindíg haza akarunk érni éppségben.Én is megtartottam volna szivessen a Viragot is,de hát az anyagiak...Mindenkinek azt tudom tanácsolni,hogy lehetősége szerint próbáljon ki több stílust,hisz nem vagyunk eggyformák,mindenkinek más jön be,de ez így van rendjén!
Remélem nem untattalak Bennetek,további jó motorozást,széles utat kívánok!
Feri
Megnézem majd , de nem hamar mert engem is idegesít de én nyáron hajtani akarom a mocit nem baszlatni.Kiprobálom ezt az alátétes dolgot és meglátom mit ad elő.
750 vagy 1100 -esre egy pöttyet drágább, a kolléga meg nem írta milyen motorja van.
Nincs mit, ma megnézted te is ird meg kerlek tapasztalataidat mert engem nagyon idegesit a zaj, szep napot
újjanon 240 euro de nézd meg ezt ,, pont ilyen van nekem is.
Lehet licitálni de szerintem 90 euronál meg fog állni, + 17 euro a posta.
Itt van egy az ebay-on . Mennyiit adsz érte most 33 euro+ 17 a szállítás.
http://www.ebay.de/itm/vorverl...
Köszi a válaszod.
Inkabb 100 ezres tétel.
Szerintem gyorsan tegyünk pontot ennek a "tudod, vagy nem tudod" ügy végére. Ha éveken keresztül itt tartjuk a kapcsolatot, pontosan tudni fogod, mit tudok, és mit nem...
- jó esetben majd egy túrán beszélgetünk a dolgokról...

Majd ha nekiállok a karburátoraim szétszedésének kérlek ne sértődj meg, ha nem kérdezlek meg az alapokról.
Tudok e miatt aludni, kérlek nyugodj meg.
Inkább 30 mint 10... a minőségi darabok nem olcsóak, még használtan sem. Újonnan a határ a csillagos ég... akár 70 - 100 000...
Szia!

A a kipufogó esetében az a hangtompító dob. Ha abból csöpög a víz, akkor érdemes megnézni, nem rohadt-e ki?

Az izzó esetében - bár még nem néztem meg, de normál H4 - ről tudok. A gyári alkatrész szerint 65/60-as, de itthon a 60/55-az elterjedt.
Üdv!

Egy előretolt lábtartó (fékkel és váltóval együtt) mennyibe kerülhet?
10e? 30e?
Tiszteletem brumeszkosz!nekem a csiripelést minden bizonnyal a szelephimba vagy szelephimba tengely kopása okoza, oldaliranyba nagy a játék, visszont csak a szivoknal a kipufogok epek, ha leveszed a fedelet meglazitod a szelephezag allito csavart ls megmozgatod oldaliranyba a himbat, es ossehasonlitod a tobbivel kiderul, hogy neked is tul nagy a kotyogas vagy sem
Hó- Felség idegesek a lovak!Remélem azért tudsz aludni.Az alapokat nem fogom itt újra taglalni és ahogy észrevettem rajtad kívül nem is kérdezi senki mert tudják.Egyébbként a viktor már leírta a felét zárójelben nemrégiben csak írd hozzá az üzemanyagszintet meg a fuvóka cserét és kész. De te ezt már tudod nem vagy nem tudod.Na akkor most már tudod.
Hát akkor majd megjavítom ez nem kérdés.
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy az első lámpába milyen foglalatú izzó kell?Ja és még azt szeretném kérdezni hogy nekem a kipufogóból megy egy cső ami egy nagy dobba megy bele a motor alá,ez mi lenne a katalizátor? Érdemes eltávolítani? És néha csöpög egy kicsit a víz belőle!Bocs de még kezdő vagyok!
Szia!
Rendben ,csörgess meg ,vagy add meg a számod akár emailben.
Üdv:Viktor
Szija,Viktor. Én is megyek Alsoörsre. Ott találkozhatnánk.üdv.Lacipapa.
"Nekem is ciripel már két szezon óta de nem tudom honnan jön a hang. Bárki aki rájön kérem ossza meg velünk mert eléggé idegesítő és nem birok rájönni az okára.Lehet a vezérműlánc? "
Én is hozzászólnék a "ciripelés" témához.
Nekem is volt (van?) egy ciripelésem, pár éve emiatt mentünk szervízbe, ahol megállapították, hogy szelephézag, és yol be is állították nem kis pénzért. Persze nem szünt meg a ciripelés, én is a vezérlés körül kezdtem kutakodni. Rájöttem, hogy ha a vezérműlánc feszítő csavart egy jó fél fordulattal kijjebb ! csavarom, akkor abbahagyja. Ha visszacsavarom újra kezdi. így kilazítottam, megjelöltem filccel, hogy nem lazul-e tovább és azóta megy. Később biztonsági okokból beszereztem egy vastagabb "O" gyűrűt a csavar alá, így biztosabban nem lazul ki.
Hát ennyit a rejtélyes ciripelésekről.
"Hétvégén kellene már a vas ."
Én festenék egyet, bár kell hozzá bátorság (vakmerőség?)
2005 óta 1x állítottak meg, akkor is gyorshajtásért (125-össel
)
Örömmel :)
Ezek teljesen frissek, a másik a párom és az ő Honda VTR250 -ese ami tök ugy néz ki mint egy kis Monster.
(Tessék észrevenni a Fekete - Piros Piros - Fekete párosítást :)