Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3. Virgács Túra!

Időpont: 2012.06.30 Tehát Szombat! | 07:00-07:30-kor már indulás!
2012.07.01 Tehát Vasárnap! | 14:00-kor indulás haza!
Találkozási helyszín: Örs Vezér tere: Buszállomások mögötti parkoló!

----------------------------------------------------------
-------------------
Odafelé:
-Találkozás: Örs Vezér tere: Parkoló! (Indulás a 3-as úton!)
-Veres Péter úton tankolás! (Valahol útközben egy kúton!)
-Áthaladunk Gödöllőn!
-Áthaladunk Hatvanon! (Hatvannál a 3-as útról rámegyünk a 21-es útra!)
-Áthaladunk Jobbágyin! (Jobbágyi után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Áthaladunk Felsőtoldon! (Felsőtold után, az első lehetőségnél elkanyarodunk balra!)
-Hollókő! (Megállunk pihenni, megnézzük a Várat!)
-Áthaladunk Szécsényen! (Rámegyünk a 22-es útra! Balra kanyarodva, a Robinson Szigetek irányába!)
-Robinson Szigetek! (A 22-es útról jobbra fordúlva, látható a Robinson Szigetek)

Program lehetőségek végcélunknál(Robinson Szigetek):
-Horgászás
-Csónakázás, Kajakozás
-Esti bográcsolás
-Beszélgetés
-Szállásunkon való megpihenés
-Szombat délután, lesz egy 10-20km-es kis gurulás át Szlovákiába akinek van kedve! (Szép utak,táj,izgalmak!)

-----------------------------------------------
------------------------------

Visszafelé:
Az út ugyan az mint odafelé, külömbség ,hogy visszafelé szép lassan lemórzsolódunk! :)
-------------------------------------------------------------------
----------

Ezt a gurulási ötletet Zsoccca és Robin62-nek köszönjük meg! (Tehát ti mentek elől!) :P
Feltőltöttem 1db képet ami szerintem szükséges a túrához.
Én most kiírtam egy időpontot mint látjátok. Szerintem én akkor ráérnék!
De ez bőven módosúlhat részetekről is! Én csak egy kiindulási pontot adtam most!
Ja és mégvalami... Zsoccca, Robin62, valami infót erről a szálláshelyről pls.. Mennyibe kerűl meg stb.
Udv mindenkinek!
Sajnalatos dolog tortent. Sajnos egy jo cimbora a het vegen kicsuszott egyik kanyarban. Vakk utesek, fajdalmak vannak, de nem tortent vele semmi komoly szerencsere. Viszont a vassal annal tobb. Ha tudnatok esetleg segiteni beszerezni par fontosabb alkatreszt. Egy `95-os Xv 1100-asrol van szo. Szukseg lenne az elso teleszkop villara, a muszerfalra(a 2 db ora es a visszajelzo egok) es esetleg meg a hatso kanyar jelzore. Ezek azok, amiket nem lehetett megmenteni. Jol jonne barmi fele otlet, javaslat.
Elore is koszonom valaszaitok.
Üdv mindenkinek!Üdvözlöm az új tagot is /swidi/! Mikor a gép még beállítás előtt volt akkor evett ennyit,kb 6L.Most mentem vele úgy 200Km vegyes úton, és nem kellett átkapcsolni tartalékra ,5000Ft-ért tudtam tankolni bele.A sebességem 50-től a 120-ig ment,többel nem hajtom, beteg a membrán,meg különben sem ölöm.
Üdv lori007.Képzeld nekem is ez a gondom. 23-án 101km-t mentem, 6,1-liter volt a fogyasztás. Ma a Citadellától Soroksárig jártam a környéket, amikor megint elérte a 100 km-t a vas újból megtankoltam. Villámcsapásként ért az eredmény 7,2-liter. Nem tévedek mert az előző tankolás számláját megőriztem és arról néztem le hogy mennyit tankoltam.
Tiszteletem mindenkinek, ma megmertem a fogyasztasomat, 94 km eren fogyasztot 6.2 litert, ebol 40 km ert varosban mentem, mit mondtok nezzem meg a karburatort? tu allas kozeppen van azt mar megneztem regeben
Ezek szerint olvastad a facebook írásomat! :) Örülök ,hogy beregeltél üdv köztünk! ;) Olvasd minél többször ,mert lesznek túra kiírások!
Srácok
Holnap megyek egy motoros túrára. Duna kesziről indul. És Nógrádsipekre megy. Ott megnézük a triál motorosokat.
Jön valaki közülünk?
Üdv a csapatba.
Sok közös túrát és kevés problémát kívánok!
Nincs csak a búra. Amikor behoztam az országba a mocit volt egy hosszanti repedés a búrán és féltem, hogy a kpm vizsgán szívóznak. Persze a vizsga után visszacseréltem. Ezért van most feleslegbe.
Szabi.
Üdv a fedélzeten! Neked is széles utat, jó túrákat!
Üdvözlök mindenkit! Most regisztráltam hozzátok. Szép időt, széles utakat nyárra.
nekem a 15-50 respol olaj jött be. Mivel tavasszal és késő ősszel is motorozom. S hidegben a 15-50 talán jobban ken.
Jól tudom?
Igen
Az idősebb korú BMV-sek, és akik ezzel a tipusal versenyeznek, azok még normálisak.
De én még nem találkoztam, olyan fiatal BMV-s sráccal aki ne lett volna nyálgép.
Sziasztok!
Már jó rég nem irtam semmit, mert 2 hónapja "elcsaptak". Még mindig nincs kész a mocim, mert alkatrész hiányaim vannak. Ha valaki tud konkrét alkatrészeket (750-es) megköszönném a segitséget. 2 első teló, olcsó új 2 db első féktárcsa, bal első kompl. fék munkahenger új, vagy régi. 2 db pótlámpa, első kerék (küllős).
Kösz, Brúnó.
Tiszteletem, en is a 20w50 mellet szavazok, 15 ostol tenleg zajosabb volt nekem is, tiszteletem
Amúgy tavasszal én is 15w50et tettem bele és mintha kicsit zajosabb lenne azóta a blokk. Meg lehet szokni, de jövőre visszaállok a 20w50re. Azt szereti.
köszönöm a segítséget mindenkinek....
Igazad van, ott a pont!
- szűrőcserével 2,7-2,8 szokott belemenni a motorba.
- ha hidegebb időben is használva van a vas, akkor a 15w-50-es olajat ajánlom természetesen Repsol.

tudom, hogy a téves berögződést nehezen lehet kiiktatni az emberekből, de a fékfolyadék az fékfolyadék... (több köze van a fagyállóhoz, mint az olajhoz)
Feltöltési mennyiséged sztem valahol 3 liter körül lehet olajszűrő cserével, de nyugodtan vedd meg a 4literes kannát. Én a kardánban is cseréltem most az olajat (nem árt), oda Repsol Moto Transmisiones 80w90 megy, 2500HUF a liter, néhány deci kell bele.
Nézd meg azt is, nálam az előző tulaj elhanyagolta a kardánt, kb 1dl fekete szutykot engedtem ki, 2,5dl friss olaj ment bele. Még jó hogy nem lett komolyabb baja.
Fékolaj csere még hátra van, azt sem árt néha.
Engem az érdekelne ,hogy komplett hátsó lámpád van e?...
Hozzáértők itt a fórumon az összes Viragoba a Repsol Moto Rider 4T 20w50, esetleg Repsol Moto V-Twin 4T 20w50 olajat ajánlják. A kettő szerintem csak a nevében különbözik, a Ridert könnyebb beszerezni nálunk, a 4 liter 7-8E Ft körül mozog. Olaj és légszűrő cseréhez egy kis segítség:
http://www.hiflofiltro.com/17....
Kikeresed a típust és megadja a szűrők gyári számát. Így már meg tudod rendelni ott ahol az olajat.
Sziasztok!
Van egy eladó, teljesen új egyszer egy napra felrakott hátsó lámpa búrám 250-es xv-re. 20 euróért láttam a neten legolcsóbban, tehát 6000 körül adnám és az ország nagy részén házhoz tudom szállítani.
Szabolcs
szép napot
olajat kellene cserélnem a motoromban +légszűrőt.... nem emléxem utoljára mi lett beletéve és mennyi:)
repsol volt az tuti...
535ös ről lenne szó
köszi a súgást.... felfogom írni a garázs falára...hogy legközelebb már tudjam:))
Teljesen igazad, minden tiszteletem, szep estet es szeles utat