Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze. De ha nem törvény, hanem miniszteri rendelet, akkor akár holnaptól is érvényes lehet. Márpedig a vizsgadíjakat biztos nem törvényben rögzítik :(
KI

ui:persze mindkettőben tévedhetek..
A dúsító membránja a karbi oldalán. Csalőka a kép a méretek miatt, de az alakjáról egyértelműen beazonosítható.
TEGNAP JOGÓ által belinkelt cikkben írtak erről a módosítás előtt 30 nappal meg kell a magyar közlönybe jelentetni a törvénymódosítást .
Én már megijedtem és leműszakiztattam de július 1 től azt olvastam valahol, hogy ha az ember 30 nappal előbb vizsgáztatja akkor a két év műszaki kitolódik annyi nappal amennyivel előbb vizsgázott.
Szia nekem a kkhalasi okmányirodába mondták, hogy két nyelvű adásvételi eredeti forgalmi amibe be van jegyezve hogy kivonták forgalomból
szia.....sajnos ez van..mikor megvettem énsem figyeltem h ilyen öreg..sajna:(( azért köszi...
Azt hiszem, rossz szót használok. Szóval a rendszámot leadja a tulajdonos, ekkor a forgalmiról leveszik a tulajdoni lapot, vagy mi a fenét. Csak ez után tudja az adó és biztosításfizetést lemondani.
Ezzel ugye a forgalomból kivonja (hisz nincs rendszáma), de a motor érvényes forgalmival rendelkezik.
KI
Sziasztok!
tudja valaki hová való ez a membrán a karburátorban?

http://www.ebay.de/itm/verg-lu...
Én egy olyan utánfutón hoztam aminek a hossza 2 méter. Erre pont felfért átlosan és a hátulját felhajtva meg is támasztotta a hátsó kereket. Az első pont a futó elejéhez feszült.
a szállításkor:

- motor menetirányban
- első kerék ütköztetve
- spaniferrel a busz sarkaiban előre lefelé irányban kikötve, úgy, hogy valamennyire összehúzza a teleszkópokat.

de még pár alternatív ötlet:

http://istenbizony.hu/tag/moto...
Én ugytudom julius 1 -től lép életbe tehát ellöte 30 nap. Én is ebben a cípőben járok, nekem juli 21-én jár le.
Bocsi de még az fontos lenne hogy miért kell kint kivonatni a forgalomból?Itthon csak úgy tudom forgalomba helyezni?Nekem azt mondták ha kint forgalomba van helyezve akkor itthon könnyebb forgalomba helyezni mert csak honosítani kell,nekem valami ilyesmit beszéltek nekem
Ja és amúgy Berlinből hozom
Hali köszi a tanácsokat!Nem lábon lesz hazahozva hanem mikrobusszal
A lábon hazahozáshoz:
Már nem emlékszem az árra, de aránylag olcsó volt Németországban az ideiglenes rendszám, ami (talán) 5 napig volt érvényes (magyarországon is). Mire lejárt, megvolt a rendes rendszám..
KI
Nem kell más papír. Az fontos lehet a régi gazdájának, hogy otthon vonassa ki a forgalomból.
Honnan hozod? EU?
Egyébként, ha jól tartod a sorrendet, gyorsan el lehet intézni a papírmunkát.
Eredetiség vizsga, KPM Vizsga első üzembehelyezéssel, regisztrációs adó a vámosoknál (itt VPID igénylés, OTP-ben befizetés), interneten biztosítás kötés, és mar mehetsz is az okmányirodába, ahol azonnal kapsz rendszámot, forgalmit..
Én az utolsó motoromat 1 nap alatt lerendeztem. Persze szerencsém volt, hogy olyan napra kaptam KPM vizsga helyet reggel 8-ra, amikor volt VPOP ügyfélfogadás (dél körül) és délután okmányiroda. (Az előzőnél még kellett valami körözés ellenőrzés)
Na, jó papírmunkát:
KI
ui: Miért nem hozod haza lábon?
kosz, akkor megent csunnyan rabasztam...
Üdv! Aszélesség:800mm 2 "pici" ivű töréssel.
Távtartó ami30x100mm esztergált henger, 10-es imbusz csavarral. A fenti "alkatrészek" rozsdamentes anyagból készültek!
köszönöm szépen a választ a kérdésemre!Igen megéri mert külföldön élő idős rokonoktól kaptam a vasat olyan mintha ujj lenne náluk van nagyon rég és egy-egy szezonban szinte minimálisat használták,rendszeresen karbantartva tényleg olyan mint az ujj!Köszönöm szépen válaszod
Szia!

a virago.ro oldal szerint:
Mére­tek
Hossz: 2210 mm
Szé­les­ség: 815 mm
Magas­ság: 1100 mm
Súly: (1987−1990): 185 kg (1990– ): 196 kg

A papírmunkához nem értek, de javaslom jó alaposan nézz utána,mert a magyar hivatalok elég ócskán dolgoznak...

Biztosan megéri kintről hozni?
sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!Kb két hét múlva fogok hozni külföldről egy Yamaha Virago 535!Az lenne a kérdésem hogy milyen hosszú ez a motor mert egy mikrobuszba szeretném betenni!Még egy kérdésem lenne ugye hozzam el a kinti érvényes forgalmit meg írni egy kétnyelvű adásvételit?Ennyi papír kell vagy még valami?Bocsi csak még ilyet nem csináltam!
Ugyanolyat vettél, mint a mostani, csak igényesebben van dobozolva.

Az elektronika ugyanaz benne: 830B mérőpanel.
Tiszteletem, megvettem ezt a multimétert, ez már egy felsőbb kategória az ezelőtihez képest, holnap kimérem, aztán ha nem lesz jo az érték lekapom, gondolom ha deknivel együt visszem nem gond, amugy beszéltem a fickóval, kb 15000 ért tekercseli át az egészet, köszönöm
Bocs, hogy csak most válaszolok, de hát a Győrújbaráti motorostalálkozó, meg minden .

Szóval köszönöm, nem kérem a gumit, mint mondtam, az enyémek 2001-es évjáratúak, 10eKm-el (illetve már 13eKm ), pont az öregsége miatt cserélem..

KI