Igen, nekem ezek voltak kikopva. Nem 100%, hogy neked is ez okoz túlfogyasztást, csak a magam bajáról nyilatkoztam.
Viccctornak a membrán-tolattyú páros cseréje oldotta meg a gondot.
Nagyon koszonom.
Szamoltam: - ebay-96$ szallitassal egyutt.
- indukcio.uw.hu 59$ + szallitas oda-vissza kb 30$(messze lakom).
Kb 7$, azaz kb 1700 Ft-ot sporolnek. Az ebay legalabb teljesen uj. Mar le is rendeltem. Koszonom az infot.
Én amikor terveztem az útvonalat alapból valami olyan útvonalat rakott ki, hogy ki vinne minket Szlovákiába és onnan hozna vissza. De ha azt az útvonalat követnék ugyan ott mennénk kb mint ahol most mentünk. Azért gondoltam erre a "jobb oldalról" való megközelítéshez ,mert akkor más útvonalon haladnánk. De ettől függetlenül én benne vagyok a kis 10-20km-es gurulásban ha már ott vagyunk!
Az ötletekkel kapcsolatban én folyamatosan bővítem a kis irományomat, és 1 hét múlva megint benyújtom a kérvényt felétek ,hogy mit szóltok hozzá!?! :) De ettől függetlenül írjatok ti is ötleteket ,mert abból is építkezem! És ha kiadom a "tervemet" az nem azt jelenti ,hogy ez van és kész! Az azt jelenti ,hogy az egy induló pont! Abból faragjunk össze valamit mindannyian! De természetesen ha mindenkinek tetszik maradhat úgy ahogy van.
Különben ezt mindenféle képen ott csicsikálós bulira kéne szervezni, mert azért ez nem kis táv és úgy lenne a kényelmes, és úgy tudnánk szinte mindent kipróbálni szerintem, ha ott aludnánk. Persze ettől függetlenül aki nem akar ott aludni az haza motorozhat de szerintem akkor sok mindenből kimarad.
Az a fa híd nagyon durva! XD Azon csak egyesével! XD
Az időponttal kapcsolatban én kb 1-2 hét múlva tudok fejleményt mondani. Mindenféle képen hétvégének kéne lennie! A hétvége nem miattam hanem azért ,mert szerintem a többség ekkor ér rá.
Szombaton kéne indulni olyan reggel felé akár reggel 7kor is! Addigra már úgy is jó idő lesz! És akkor délelőttre oda érnénk szerintem. És akkor az egész szombat még a miénk, mindent kilehet próbálni, és még az a 10-20km-es gurulás is belefér bőven délután felé. Másnap pedig még minden van alkalom csinálni dolgokat vagyis vasárnap, és még aznap tehát vasárnap indulnánk hazafelé! Ilyen 14:00 magasságában! Saccra... És akkor még Hétfőig kipiheni magát a banda! Vagyis a meló napig. :) Mondom ezzel nem magamra gondolok én most egy egy hétig itthon vagyok! ;)
Úgy tudod "középre állítani", hogy mindent oda teszel vissza, ahol volt. Kiveszed a kereket a helyéről ( tg.rögzítés,biztosító és féktámla kitámasztó) és minden ott lesz előtted. Semmi mást nem kell kibontanod.
Koszonom, hatso feket is szeretnem lebondati mert a kopas jelzot elkurtak mikor gumit csereltettem, tudnal segiteni a lebontasaba, hogy ne bontsak le felesleges dolgokat, es visszatetelnel mi szerint allitom kozepre a kereket, hogy megegyezen a nyomvonal?koszonom
Hello, 350 yamaha atv nek tekercseltettem a generatort az is olajba megy kb 15 ezerert csinaltak, tokeletesen mukodik lassan egy eve... Jo szakemberel nyugodtan csinaltas meg
Ne bolondozzunk, a vasmag kiálló, a tekercsek magját képező tarajaira varnis anyagot vagy hasonló szigetelő szövetet kell tekerni, ami bírja a meleget.
Alternatív megoldás: indukcio.uw.hu Ez a faszi meg tudja oldani, postán megy a dolog oda-vissza.
Nem a gáztűt cseréltem, hanem a benzint beeresztő úszó tűszelepét. Úgy tűnik attól javult meg a motor fogyasztása.
Beszeltem a mesterrel. Ujra elmondtam neki, hogy az egeszet be kellene meg vonni valami szigetelo anyaggal, mert az egesz tekercs olajban van. Azt mondta, hogy szaraz tekercskent ujra tudja es meri tekerni, de, hogy olajban uszo tekercs legye, nincs neki olyasmi gyantaja. Igy muszaj lesz rendeljek. Hat mit is mondjak, nem kicsi osszeg. Az ebay-nel kisebb aron tud valaki ajanlani? Nagyon surgos. Koszonom.
Amugy mire jutottal a karbikkal? Ha jo a membran, eleg a tuket kicserelni s maris ertelme van a dolognak?
Sziasztok
Én és még sokan várnánk időpont javaslatokat a 3. virágős túrára.
Szerintem szuperül fogjuk magunkat érezni magunkat a Robinzon szigeteknél.
Ha ott leszünk, akkor majd, ki, ki, eldönti, hogy ott tölti -e az éjszakát.
Egy biztos. A szállás lehetőség igazán megfelelő.
A Vasárnapi gurulást is érdemes ott és akkor eldönteni. Ugyan is ott a környéken is szép és jó helyek vannak. Például, egy 10-20 Km-es körel igazán szép úton is mehetünk. Pl: Pősténypusztai, Vagy a Ráróspusztai új hídon át Szlovákiába, majd Őralomnál egy kis fahídon vissza Magyarországra, és vissza a szigetekre, vagy irány Budapest Rétság-Vác felé. De a Salgóváros túra is szuper
Mit szóltok hozzá?
Várjuk az időpont javaslatokat.
Köszi
Pont ilyeneket szerettem volna feltenni.
Szerintem szuper klassz lesz ott egy hétvége.
Mindnél többen tudjuk hozni a családot is annál jobb lesz.
Hát, én felraktam 2 jó lámpát a bukócsőre, ez oldotta meg a problémát. A kapcsolót meg átkötöttem: a helyzetjelző mindig ég, igy a 3 állás: helyzetjelző, tompított, ködlámpa..
KI
Udv.
Segitsegre lenne szuksegem. 2dik ujratekercseles sem sikerult jol. Eloszor leegett 3 tekercs a 18bol, aztan most a konyv szerint merve, jok a tekercsek kozt mert ellenallasok(0.7 ohm), de sajnos barmelyik fazist merem a testtel, mindenik vezet(le van testelve). Arra gondolok, hogy valami nem volt jo a tekercselesbe(meg nem szedtem szet). Azon filozok, hogy vasarolnek 1 ujat. Van otlet, hogy hol talalok esetleg olcsobban? Az ebay-en talaltam, csak az a bajom vele, hogy nem tudom mi az a plusz ket csatlakozo papucs. A mostanin nics egyik sem. Mi lehet az?
Elore is koszonom valaszaitok.
Nálam is össze tapad néha, de kimondottan csak hidegen és hosszabb állás után. Ilyenkor nagyon nehezen tudom szétválasztani. Volt olyan, mikor hosszabb állás után csak úgy lehetett szétválasztani, hogy üresben bemelegítettem, majd sebességben beindítottam, persze nyílt útszakaszon és behúzott kuplung mellett kellet fékeznem.
Viccctornak a membrán-tolattyú páros cseréje oldotta meg a gondot.
Szamoltam: - ebay-96$ szallitassal egyutt.
- indukcio.uw.hu 59$ + szallitas oda-vissza kb 30$(messze lakom).
Kb 7$, azaz kb 1700 Ft-ot sporolnek. Az ebay legalabb teljesen uj. Mar le is rendeltem. Koszonom az infot.
A karbikkal pedig ez a ket kis darab es tortenik a csoda?
http://www.ebay.com/itm/YAMAHA...
Tisztelet.
Az ötletekkel kapcsolatban én folyamatosan bővítem a kis irományomat, és 1 hét múlva megint benyújtom a kérvényt felétek ,hogy mit szóltok hozzá!?! :) De ettől függetlenül írjatok ti is ötleteket ,mert abból is építkezem! És ha kiadom a "tervemet" az nem azt jelenti ,hogy ez van és kész! Az azt jelenti ,hogy az egy induló pont! Abból faragjunk össze valamit mindannyian! De természetesen ha mindenkinek tetszik maradhat úgy ahogy van.
Különben ezt mindenféle képen ott csicsikálós bulira kéne szervezni, mert azért ez nem kis táv és úgy lenne a kényelmes, és úgy tudnánk szinte mindent kipróbálni szerintem, ha ott aludnánk. Persze ettől függetlenül aki nem akar ott aludni az haza motorozhat de szerintem akkor sok mindenből kimarad.
Az a fa híd nagyon durva! XD Azon csak egyesével! XD
Az időponttal kapcsolatban én kb 1-2 hét múlva tudok fejleményt mondani. Mindenféle képen hétvégének kéne lennie! A hétvége nem miattam hanem azért ,mert szerintem a többség ekkor ér rá.
Szombaton kéne indulni olyan reggel felé akár reggel 7kor is! Addigra már úgy is jó idő lesz! És akkor délelőttre oda érnénk szerintem. És akkor az egész szombat még a miénk, mindent kilehet próbálni, és még az a 10-20km-es gurulás is belefér bőven délután felé. Másnap pedig még minden van alkalom csinálni dolgokat vagyis vasárnap, és még aznap tehát vasárnap indulnánk hazafelé! Ilyen 14:00 magasságában! Saccra... És akkor még Hétfőig kipiheni magát a banda! Vagyis a meló napig. :) Mondom ezzel nem magamra gondolok én most egy egy hétig itthon vagyok! ;)
Úgy tudod "középre állítani", hogy mindent oda teszel vissza, ahol volt. Kiveszed a kereket a helyéről ( tg.rögzítés,biztosító és féktámla kitámasztó) és minden ott lesz előtted. Semmi mást nem kell kibontanod.
http://www.ebay.com/itm/brake-...
Alternatív megoldás: indukcio.uw.hu Ez a faszi meg tudja oldani, postán megy a dolog oda-vissza.
Nem a gáztűt cseréltem, hanem a benzint beeresztő úszó tűszelepét. Úgy tűnik attól javult meg a motor fogyasztása.
Amugy mire jutottal a karbikkal? Ha jo a membran, eleg a tuket kicserelni s maris ertelme van a dolognak?
Tisztelet.
Én és még sokan várnánk időpont javaslatokat a 3. virágős túrára.
Szerintem szuperül fogjuk magunkat érezni magunkat a Robinzon szigeteknél.
Ha ott leszünk, akkor majd, ki, ki, eldönti, hogy ott tölti -e az éjszakát.
Egy biztos. A szállás lehetőség igazán megfelelő.
A Vasárnapi gurulást is érdemes ott és akkor eldönteni. Ugyan is ott a környéken is szép és jó helyek vannak. Például, egy 10-20 Km-es körel igazán szép úton is mehetünk. Pl: Pősténypusztai, Vagy a Ráróspusztai új hídon át Szlovákiába, majd Őralomnál egy kis fahídon vissza Magyarországra, és vissza a szigetekre, vagy irány Budapest Rétság-Vác felé. De a Salgóváros túra is szuper
Mit szóltok hozzá?
Várjuk az időpont javaslatokat.
Pont ilyeneket szerettem volna feltenni.
Szerintem szuper klassz lesz ott egy hétvége.
Mindnél többen tudjuk hozni a családot is annál jobb lesz.
KI
Persze vehetsz e-bayről is
Nm lehet ez konstrukciós sajátosság?
Segitsegre lenne szuksegem. 2dik ujratekercseles sem sikerult jol. Eloszor leegett 3 tekercs a 18bol, aztan most a konyv szerint merve, jok a tekercsek kozt mert ellenallasok(0.7 ohm), de sajnos barmelyik fazist merem a testtel, mindenik vezet(le van testelve). Arra gondolok, hogy valami nem volt jo a tekercselesbe(meg nem szedtem szet). Azon filozok, hogy vasarolnek 1 ujat. Van otlet, hogy hol talalok esetleg olcsobban? Az ebay-en talaltam, csak az a bajom vele, hogy nem tudom mi az a plusz ket csatlakozo papucs. A mostanin nics egyik sem. Mi lehet az?
Elore is koszonom valaszaitok.
A link:
http://www.ebay.com/itm/Stator...