Bocsi ,hogy így írok csak megint eszembe jutott valami. Na pont ezért akartam lerakni idén A.korlátlanra a jogsit! Így szabályosan közlekednék akkor. Mert úgy voltam vele ,hogy ez a 2év alatt úgysem állítanak meg vagy ha igen akkor szerintem letojják. Hát 1x állítottak meg és simán tovább engedett.
Nekem a fesszabályzó meghalását elözte meg hetekig enyhén égett gumiszag. Nem találtam az okát, nem látszott megégés sehol. A halála után cseréltem, azóta nincs ilyen szag. De sztem bármi okozhatja, akár nem rendesen lemosott blokktisztító is.
Hú majd el felejtettem a lényeget, a sok hülye rendeletek miatt.
Egyépként nem én vagyok hülye, a rendszer dobta fel vagy háromszor a hozzászólásomat.
Nagyon nem érdekel már a hülye mindenkori kormányunk. (Én nem látok köztük különbséget.)
Nagy valószínűséggel, hamarosan szedem a sátorfámat, és arrébb települök, oda ahol normálisabbak a feltételek.
Nekik meg fizessen adót az anyukban megbarnult, védet nemzetiségi, a segélyük segélyéből.
Szóval a problémám.
Mostanában amikor megállók a motor felől éget olaj, vagy éget gumi szagot érzek.
Olyan mintha olaj folyna a forró kipufogóra. Pedig sehol nem látok olaj szivárgást.
Egyszerűn nem értem a jelenséget.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Ne adj tippeket nekik.
Így is keresem már az ÁK beszerzésének lehetőségét.
Kezd nagyon tele lenni a faszom az adó, adójának az adójával. S ha egyszer teljesen megtellik akkor el is sül a nép fasza. Csak attól félek, hogy túl nagyot fog szólni. S nagyon sokan ragacsosak lesznek.
Ne adj tippeket nekik.
Kezd nagyon tele lenni a faszom az adó, adójának az adójával. S ha egyszer teljesen megtellik akkor el is sül a nép fasza. Csak attól félek, hogy túl nagyot fog szólni. S nagyon sokan ragacsosak lesznek.
Ne adj tippeket nekik.
Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Ha már ott vagyunk a Robinzonon, ott majd eldönti a csapat, hogy mit akar csinálni. Vagy hogy merre menjünk. Egy jó pár klassz útvonalat, és szép látni valót fogunk tudni ajánlani Robbinnal. Akár egy heti programot is össze tudnánk állítani. Érdemes lesz hozni fényképező gépeket.
Remélem addigra Bucsi12nek is jó lesz a motorja, és csatlakozni tud majd hozzánk. Tuti katalizátora lesz a csapatnak.
Több fiatal barátomat próbáltam már lebeszélni a korlátozott jogosítványról, szerintem semmi értelme. Kell egy B jogsi 18 évesen, aztán valahogy ki kell bírni azt a 3 évet a korlátlan A jogsiig. Addig lehet robogózni, Simsonozni, meg kertek alatt endurozni.
Mondjuk én azt is furcsának tartottam, hogy akár 0 motoros előélettel megadják a korlátlant bárkinek, aki van 21 éves...
Kicsit rezgett a térdem mikor mondta az oktató első órán, hogy ez itt a GS500, pattanj fel megyünk ki a város másik felébe a rutinpályára.
Ezért mondtam, hogy nyílt levelet írj a médiába... ha jól megírod, akkor a TC meg is jelenteti, hiszen te egy olyan ember vagy, akit hátrányosan érint a szabályváltozás, és meg kell kérdezd, mi az oka...
Amúgy a te 400-asod hány kW-os? illetve milyen a teljesítmény-tömeg aránya?
Az enyém is 81-es esküszöm, ugyanezen filóztam én is. Az a baj, ha nekünk is eszünkbe jut ekkora baromság, akkor annak oka lehet....
Birka nép, ezt érdemli, de lassan aki nem birka, az is megtanul bégetni, mert kötelező lesz....
A pénzt szabadítják ki az emberek zsebéből... A TC-n a nyílt levél szép munka volt a németben lakó állampolgártársunktól...
ZZ-nek javaslom, hogy egy szépen megírt nyílt levelet címezzen be a szerkesztőségbe. Mindent leírva, hogy adófizető, tisztességes állampolgár, még fiatal, és kérjen magyarázatot az illetékesektől...
SZIASZTOK..ELADNÁM nagyon szép állapotban lévő japán gumijaimat WHITE WALL TIRE dunlop d 404f 150per 80 per 16 col 71h
---------------------------------------------------------------------
-----
dunlop d404 150 per 90 per 15 mc 74 h
--------------------------------------------------------------------
------
az áruk 20-30 000ft között a bolti áruk alatt 15-25000fttal alacsonyabban....30 605 6883 futárral a kiszállíttás megoldható...
Nekem a vasárnapi talin kettő személyel 155 km re 8 liter volt a fogyasztás. És a nulláson hazafele volt egy kis üveg is. 5.1 lityi az nem rossz szerintem , szerintetek ?
Olvassátok el!
Hozzá teszem, nekem most A.korlátozott jogsim van 2éve, pont most lett meg a 2 évem! És én boldogan akartam menni lerakni A.korlátlanra ,mert így csak 40ezerből megúsztam volna kb és nem kellet volna se kressz vizsgáznom újra meg semmi ilyen. Csak rutin és forgalom és kezemben az A.korlátlan! NA A NAGY LÓFASZT, MÁR BOCSÁNAT! :D Olvassátok el! EZ MI HA NEM KIBASZÁS ÉS PÉNZ SZERZÉS!?!?!?!? Hát kurva pipa vagyok!
Erdemes lesz leellenoriznem ezeket a tuket, mert legutobbi vizsgalodason a membranok tokeletesnek bizonyultak, szepen mozogtak meg minden, ugyhogy akkor mas nem lehet. Fogyasztasom kb 6.5 - 7 liter 2 szemellyel, 90-100-as temponal. Szerintem sok kicsit.
Koszonom.
Tisztelet!
Egyépként nem én vagyok hülye, a rendszer dobta fel vagy háromszor a hozzászólásomat.
Nagyon nem érdekel már a hülye mindenkori kormányunk. (Én nem látok köztük különbséget.)
Nagy valószínűséggel, hamarosan szedem a sátorfámat, és arrébb települök, oda ahol normálisabbak a feltételek.
Nekik meg fizessen adót az anyukban megbarnult, védet nemzetiségi, a segélyük segélyéből.
Szóval a problémám.
Mostanában amikor megállók a motor felől éget olaj, vagy éget gumi szagot érzek.
Olyan mintha olaj folyna a forró kipufogóra. Pedig sehol nem látok olaj szivárgást.
Egyszerűn nem értem a jelenséget.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Ha már ott vagyunk a Robinzonon, ott majd eldönti a csapat, hogy mit akar csinálni. Vagy hogy merre menjünk. Egy jó pár klassz útvonalat, és szép látni valót fogunk tudni ajánlani Robbinnal. Akár egy heti programot is össze tudnánk állítani. Érdemes lesz hozni fényképező gépeket.
Remélem addigra Bucsi12nek is jó lesz a motorja, és csatlakozni tud majd hozzánk. Tuti katalizátora lesz a csapatnak.
Mondjuk én azt is furcsának tartottam, hogy akár 0 motoros előélettel megadják a korlátlant bárkinek, aki van 21 éves...
Kicsit rezgett a térdem mikor mondta az oktató első órán, hogy ez itt a GS500, pattanj fel megyünk ki a város másik felébe a rutinpályára.
Amúgy a te 400-asod hány kW-os? illetve milyen a teljesítmény-tömeg aránya?
Birka nép, ezt érdemli, de lassan aki nem birka, az is megtanul bégetni, mert kötelező lesz....
Az én levelemet el sem olvasnák sajnos. :( Nem old meg semmit.
ZZ-nek javaslom, hogy egy szépen megírt nyílt levelet címezzen be a szerkesztőségbe. Mindent leírva, hogy adófizető, tisztességes állampolgár, még fiatal, és kérjen magyarázatot az illetékesektől...
---------------------------------------------------------------------
-----
dunlop d404 150 per 90 per 15 mc 74 h
--------------------------------------------------------------------
------
az áruk 20-30 000ft között a bolti áruk alatt 15-25000fttal alacsonyabban....30 605 6883 futárral a kiszállíttás megoldható...
http://totalbike.hu/magazin/2012/05/08/durvan_szivatjak_a_motoro
sokat/
Olvassátok el!
Hozzá teszem, nekem most A.korlátozott jogsim van 2éve, pont most lett meg a 2 évem! És én boldogan akartam menni lerakni A.korlátlanra ,mert így csak 40ezerből megúsztam volna kb és nem kellet volna se kressz vizsgáznom újra meg semmi ilyen. Csak rutin és forgalom és kezemben az A.korlátlan! NA A NAGY LÓFASZT, MÁR BOCSÁNAT! :D Olvassátok el! EZ MI HA NEM KIBASZÁS ÉS PÉNZ SZERZÉS!?!?!?!? Hát kurva pipa vagyok!
Koszonom.
Tisztelet!