Tiszteletem mindenkinek, a tekercselő meglelte egy zárlatot, nem igérte, hogy működni fog, de egy próbát megér, most mértem le, most ugyan annyi az ellenállás mint a masik ketőben, azt mondta, hogy spéci annyagal fujta le, birja az olajat is és a magas hőfokot is, én csak tartok kicsit, nehogy leolvadjon róla, még nem szereltem be, ti mit mondtok? csináltam pár képet, tudom nem igazan minőségiek, ellnézést , holnap tudok jobbat is, köszönöm a segitseget, szép estét mindenkinek'
A motor szállításakor ne csak valamennyire húzd össze a teleszkópokat a spaniferrel hanem koppanásig. Ha tulajdonostól "veszed " a motort a saját nevedre / nem kereskedőn keresztül /és megvan az eredeti forgalmi nem kell körözési díjat kifizetni és nincs a vagyonszerzési illeték sem. Szerintem ez tök jó a korábbi évekhez képest. Tavaj behozot ezres moci forgalomba helyezése 30 000-el került igy kevesebbe mint a 3 éve behozott 250-es.A többi a korábbiakban leírtak szerint. Ja és eredetvizsga sem kell.
Szabi.
Hali!Ez a membrán akkor lép működésbe mikor vissza engeded a gázt,és motor féken vagy.Olyankor feldúsítja a keveréket a vissza durrogás elkerülése érdekében,védi a nagy membránt ami nekem meghalt.
Szerintem rakdt vissza a tekercset és ovatosan használd és vegyél egy használtat az EBAY-ról. az tuti gyári és nem fog beszarni egy szezon allat. Én nem bíznék a tekercselő Mekk Elekekben. 75 Euro +
17 Euro posta költséggel azonnal vehetsz.
Itt a link.
Kedves Lori007!
Először is én sajna nem tudom igazán kiértékelni a fotóidat mert homályosak, pont a részletek nem látszanak.!
Valamit csinálni kéne a fényképeződdel mert ez nem kiértékelhető.
Nézd meg az énáltalam felrakott képeket minőségileg, át kéne állítani a fotoaparátot makró állásra, vagy pedig megvárni exponálás előtt az automata fókuszálást. Homályosak a képek!
Az itteni tekercselő nem csinál ilyet, megnézte, lehet helyretudja hozni, azt mondta ,lehet mukodni fog, ha nem akkor küldi magyarba, ahol csinálnak olajban fürdős komplekt tekercselést, holnap kiderül. köszönöm a segitséget és türelmet
meglazult, de szomoru vagyok, a generátornak kampec, megyek árajánlatot kérni tekercselőnél....ezt a csavart pótolhatom másal persze azzonos mérettel, mert megfutot a csavarhuzó benne,?köszönöm
Egyértelműen alacsony a töltőfeszültséged. A tekercsvégek, és a test között (álló motornál) ellenállást mértél, most hogy már tettél elemet a műszerbe?
Mérd végig, a Backiex linkje szerint a generátort. Ha minden stimmel, akkor fesszabályzó.
Én blitz fogóval lazítottam meg az egyik szoros csavart, mert nem akartam kinyírni a nútot.
Tiszteletem mindenkinek, csinaltam egy videot a toltesrol, es kikaptam a generatort, megszeretnem nezni a masik oldalat de azt a 3 csavart nem tudom kicsavarni, mivel kellene meglazitanom?koszonom a segiseget http://youtu.be/UXfEld9GgW0
Még nem volt időm megnézni, de hamarosan letöltöm.
Sőt most is rohannom kell még.
Még egyszer köszi.
Szabi.
Keresek eladó 535-ös Virago-t, max. 600-700 ezer Ft-ért, ha valaki tud, kérem üzenjen!
Köszönöm!
17 Euro posta költséggel azonnal vehetsz.
Itt a link.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Ja és ebből még alkudhatsz is mert oda van írva ,hogy küldjél ajánlatot.
Először is én sajna nem tudom igazán kiértékelni a fotóidat mert homályosak, pont a részletek nem látszanak.!
Valamit csinálni kéne a fényképeződdel mert ez nem kiértékelhető.
Nézd meg az énáltalam felrakott képeket minőségileg, át kéne állítani a fotoaparátot makró állásra, vagy pedig megvárni exponálás előtt az automata fókuszálást. Homályosak a képek!
Mérd végig, a Backiex linkje szerint a generátort. Ha minden stimmel, akkor fesszabályzó.
Én blitz fogóval lazítottam meg az egyik szoros csavart, mert nem akartam kinyírni a nútot.