Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, egyáltalán, brumeszkosz mondta, hogy neki is ez voltak a tünetek, hogy összevolt tapadva a parafalamellak a fémlamellakal meleg motornál
A lamelláknak az indítási gondjaidhoz nem sok köze lehet.
miért sebességben behúzott kuplunggal szoktál indítózni?
Az izzókkal én is küszködöm, nem kapok hozzá csak fókusz hibásat. Azt tervezem, kicserélem az egész lámpát valami halogénesre .
Forró motoronál esetleg nem válnak szét teljesen és ezért akadélyoza az öninditó munkáját
Egy másik téma: voltam a hétvégén motoros túrán, és hát sokat motoroztunk éjjel, a többi motorhoz képest nekem volt a leggyengébb a világitásom, ezt már eddig is tapasztaltam, állitottam sokat de a hosszu fényem egy fos, ugy ahogy van, nem látok vele, van v.mi ötletetek, hogy lehetne segiteni a dolgon, lehet , hogy ki van gyengülve az égő vagy rossz tipus van benne? vagy ez ilyen és csak plusz lámpával lehet segiteni rajta? pissz
Miért az 535 ös indítója a lamellákon keresztül teker?
Ezek szerint ezekhez az évjáratokhoz mind egyforma.
El is felejtettem, a kuplunglamellaval lesz a gond, mint mondtam mar regeben, osszekevertem egyszer oket , figyelmetlen voltam, eddig nem volt velle gond csak enyhen csuszott, legutobb megneztem, es foltogban felkenodot a femlamellara a ferado, es gondolom ezert osszeragadnak, azt en akkor finom smirlivel lepucoltam es harapot is a kuplung par 100km ig, aztan gondolom, ahogy koptak ossze megent lenyalodott a ferado, nah mar most a lamelabol van meg boven csak nem tudom oket osszekoptani az a baj... ha csak lamellat veszek az eleg lesz? vagy kell cserelni femlamellat is? ez igy egyben fajni fog...
Köszi a választ.
Akkor nyugodtan megrendelhetem.
Szia. Ez a "túl nagy a kompresszió"Felejtsd el, ez hülyeség. Az önindítót tökéletes szelep ill. gyűrű illesztésekhez tervezték, egy kis plusszal . Máshol keresd a hibát.
Szerettem volna egy pár fotót feltenni, ide a Robinzon szigetekről. De valamiért nem sikerül.
Köszönöm Blackiex !
Légyszi írd le milyen gumit keressek .
Sziasztok!
A bolyban, zippzár alakzatban motorozásnak megvannak a trükkjei, minél többet gyakorolod, annál jobban megy majd...nekem volt szerencsém jó párszor bőven 20 motortól nagyobb teammel motorozni, akik között ráadásul az én motorom volt teljesítményben és köbcentiben is a legkisebb. Hogy ne szakadjak le, annak egy titka van, tartani kell a távolságot az előtted lévőhöz képest és ez jóval kisebb, mint amit mi tartottunk ! Nyilván van egy egészséges követési táv az egy nyomon motorozók között, de ez majd kialakul. Ha van időtök,nézzetek rá a vaslovasok portálra és nézzétek meg a videót a csapatban motorozásról......hasznos!
Más! Littlerock!...túlságosan szúrom a humorod ahhoz, hogy hagyjalak "másokat hallgatni" a következő túrán! ...erre ne is gondolj, mert szerintem nagyot fogunk - cuzamme az egész csapat - bulizni! Ennek ellenére nem örülnék, hogyha eljöttök végre - remélem minél többen - Nógrádba, hogy a másnap csak a szolid hazafelé gurulásról szóljon! Én azt javaslom , hogy egy nyugodt reggeli és felmálházás után délelőtt nézzük meg Salgó várát ( kb. 50 km a Robinsontól ) és onnan indukjunk majd vissza. Egyenesen a 21. főúton Hatvanig, onnan pedig ua. mint idefelé ( táv kb. 121 km.. Salgó - Budapest ). Gyönyörű, dimbes-dombos tájon kanyarog az út, emlékezetes lenne.....Jenő úgy is azt írta, hogy jó volt, csak kevés volt maga a gurulás! Ez pedig intő jel nekünk többieknek ( főleg a fiataloknak!), mert ha a csapat doyenje így vélekedik, akkor nehogy már mi "fiatalok" legyünk besz..va egy kis gurulástól! Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Ja!...vitaindítónak a következő találkozóra a saját 10 éves vegyes pálinkámból hozok , remélem,szeretni fogjátok...
pumigumi.hu

90%-os gumik olcsó pénzért. Én még szőrös Continentalt vettem innen 8000-ért.
Pontosabban:

A 95-ben gyártott virágó XV 535 ös, és az én 99-ben gyártott 535-ösömnek megegyezik a légszűrője?

http://www.boats.net/parts/det...
Köszönöm a gyors választ !
Ez a Repsol van benne ,szereti a vas .
Simán.Már sikerült kétszer!Ezért a rendezvényért megér i!Egyébként megyünk jópáran:)
nem tudok különbségről...
szűrőcserével kb 2,8
lehetőleg Repsol 15w-50
Szervusztok !
Hátul az 535 -ön ,Continental CM2. 150/90 gumi van .
Tudnátok ajánlani előre hasonlóan jó és "olcsó" gumit ,forgalmazót ?
Tudom béna kérdés ,hány liter olaj kell az 535-be ?
Sziasztok
Nekem lenne egy kérdésem.
: A 95-ben gyártott virágó XV 535 ös, és az én 99-ben gyártott 535-ösömnek megegyezik a légszűrője?
A motoros boltos csak a 95-ös légszűrőt tud rendelni. És nem tudja, hogy ez nekem jó-e.
Előre is köszönöm az infókat.
A kuplunglamellaval van a gond, mert nyomot hagyot a femlamelan mintha ra eget volna, de egy finom smirlivel simman lejon szerintem, kopast nem latok rajta
üdv! elvileg ez:
http://www.m0moto.hu/product_i...

A fémlamellákat ellenőrizni kell, bár ha nem vetemedtek meg, akkor sokáig bírja..
Kosz, melyik kell 535 be? es kell cserelnem a femlamelakat is? rugo most volt nemregen cserelve.koszonom