Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Túl vagyok az első komolyabb túrámon(600 km)!
Full rakottan 2 személlyel majdnem túlsúllyal némi Bakonnyal 50/90 km/h-val 2,9 liter a fogyasztásom. Ja és a Barcs-Győrújbarát távot, ami 260 km egy megállóval nyomtam és simán leszálltam a vasról mindenféle panasz nélkül. Még az asszony is azt mondta, hogy kényelmes volt, bár ezt kevésbé hiszem el .
Egyszóval naaagyon elégedett vagyok a kis szúnyoggal, ősszel 535

Széles utat, gumifákat!
Igen, mikor? :)
Az előzőről nagy bénán lemaradtam :(
Koszonom szepen a segitseget mindenkinek, mar belezavarodtam, keso is van, hulye a muszer is, szerzek egy masik muszert es ujult erovel megent neki fogok esni a toletek olvasotak szerint, koszonom meg 1x , szep estet
Annyira kicsi az ohmikus ellenállása, hogy komolyabb menetzárlatnál szerintem már 0 felé közelítene.
az nem biztos, hogy rendben van, mert a menetzárlatot ez a műszer ki nem mutatja
igen, akkor nem 1, hanem például 2,4
testzarlatnal kell mutatnia v.mennyi ellenalast?
Akkor viszont testzárlatot kellene mérned az egyik tekercsvégen. Nézd meg mégegyszer, lehet, hogy nem jól testelt a műszer, amikor mérted.
ugy nez ki, hogy ez igy van, de visszont a 3 kabel kozzul csak 2be van jellentos feszultseg, semmi koze nincs a feszszabalyzonak hozza mert az le van huzva rola a meresnel
0010 et ir kb mindharom kozott
Ha mindhárom tekercsvégen egymás között mérve közel ugyanannyi az ellenállás, és a testhez képest mérve mindhárom tekercsvég 1-est mutat, akkor a generátor rendben van, akkor a fesszabályzó a ludas. Persze, ha a csatlakozás is rendben van.
0010 et ir kb mindharom kozott
vagy egyenirányító dióda zárlat
és szakadt? vagy menetzárlat?
Akkor tehát nem lehet zárlatos.
mérd meg az ellenállást a tekercsvégek között, egyformának kell lennie. / nagyon kicsi az ellenállás kell mérned pár tized ohm/ A vasmag és a tekercsvégek között viszont végtelennek vagyis 1....... nak vagyis teljes szakadást kell mutatnia 1.......
igen megegyezik, ezt mutatja mindharom meresnel
Ha azt mutatja, amit a képen, az végtelen nagy ellenállás.
igen tudom, csak, hogy hany tizedesig merjem, lemertem igy mind 3 at es kiakadt mindegyiknel a muszer egy darabbig ir v.mit aztan novekszik es kiakad, 1 est ir, most akkor mi van?
Nehogy járó motornál mérj ellenállást
igen tudom, csak, hogy hany tizedesig merjem, lemertem igy mind 3 at es kiakadt mindegyiknel a muszer egy darabbig ir v.mit aztan novekszik es kiakad, 1 est ir, most akkor mi van?
Hadd ne válaszoljak másodszorra is...
2 tekercs gondolom nem eleg, akkor ki is dobhatom, vagy tekercselni kell az egeszet? Koszonom
Újra kell tekerni.