Sziasztok!
Túl vagyok az első komolyabb túrámon(600 km)!
Full rakottan 2 személlyel majdnem túlsúllyal némi Bakonnyal 50/90 km/h-val 2,9 liter a fogyasztásom. Ja és a Barcs-Győrújbarát távot, ami 260 km egy megállóval nyomtam és simán leszálltam a vasról mindenféle panasz nélkül. Még az asszony is azt mondta, hogy kényelmes volt, bár ezt kevésbé hiszem el .
Egyszóval naaagyon elégedett vagyok a kis szúnyoggal, ősszel 535
Koszonom szepen a segitseget mindenkinek, mar belezavarodtam, keso is van, hulye a muszer is, szerzek egy masik muszert es ujult erovel megent neki fogok esni a toletek olvasotak szerint, koszonom meg 1x , szep estet
ugy nez ki, hogy ez igy van, de visszont a 3 kabel kozzul csak 2be van jellentos feszultseg, semmi koze nincs a feszszabalyzonak hozza mert az le van huzva rola a meresnel
Ha mindhárom tekercsvégen egymás között mérve közel ugyanannyi az ellenállás, és a testhez képest mérve mindhárom tekercsvég 1-est mutat, akkor a generátor rendben van, akkor a fesszabályzó a ludas. Persze, ha a csatlakozás is rendben van.
mérd meg az ellenállást a tekercsvégek között, egyformának kell lennie. / nagyon kicsi az ellenállás kell mérned pár tized ohm/ A vasmag és a tekercsvégek között viszont végtelennek vagyis 1....... nak vagyis teljes szakadást kell mutatnia 1.......
igen tudom, csak, hogy hany tizedesig merjem, lemertem igy mind 3 at es kiakadt mindegyiknel a muszer egy darabbig ir v.mit aztan novekszik es kiakad, 1 est ir, most akkor mi van?
igen tudom, csak, hogy hany tizedesig merjem, lemertem igy mind 3 at es kiakadt mindegyiknel a muszer egy darabbig ir v.mit aztan novekszik es kiakad, 1 est ir, most akkor mi van?
Túl vagyok az első komolyabb túrámon(600 km)!
Full rakottan 2 személlyel majdnem túlsúllyal némi Bakonnyal 50/90 km/h-val 2,9 liter a fogyasztásom. Ja és a Barcs-Győrújbarát távot, ami 260 km egy megállóval nyomtam és simán leszálltam a vasról mindenféle panasz nélkül. Még az asszony is azt mondta, hogy kényelmes volt, bár ezt kevésbé hiszem el .
Egyszóval naaagyon elégedett vagyok a kis szúnyoggal, ősszel 535
Széles utat, gumifákat!