Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a fogalmak miatt tisztáznám, a kormánykifli alatt a 2. képen levő alkatrészt érted? Én úgy tudtam, hogy a kormánykifli az a villákat, kormánycsapágyat befoglaló háromszög-szerű valami alul felül. Ez a képen levő nem kormány magasító?

Az meg csak a hab a tortán, hogy a belső gumira az van írva, hogy Tubeless?
Mindenképp az Adjustable -t venném, mert az variálható jobban akármilyen gépre később is.

Arra figyelj oda hogy ez csak az óra maga, még 15EUR hozzá (ha jól láttam) a króm felfogatás az Accessories -részben. Ezt ki is írják pirossal az óránál hogy vigyázz ez csak az óra.
nem valoszinu, hogy sportmotort vennek..... habar egy yamaha Vmaxot nem utasitanek vissza, igaz, az nem sport....

egyeseknel azt irja, hogy "allithato" (adjustable) masoknal meg nem. az mire vonatkozik? nekunk milyen kell?
Ez csak a mérési tartományt jelenti, én simán a 12 -est választanám az jó szinte bármire később is hacsak nem egy Sportmotort veszel :)

Van többféle is egyábként:

http://www.mmb-messtechnik.de/...

Én a Párom XV250 -esére szerettem volna egyet mielőtt még eladtuk, sokat kutakodtam és ezek az MMB -k a legjobbak ár érték és minőség tekintetében.

Érdemes szétnézni nálunk vannak egyéb finomságok is.
wow.... koszi. ki kell azt is valasztani, hogy meddig menjen a fordulat. egy 535 viragonal ez mennyi kell legyen? a maximalis ertek? lehet 6, 8 vagy 12 ezer...

koszi
Gyujtás impulzusokat méri tul képp csak rá kell kötni valahova ahol érzékeli.

Pl ez gyönyörű:
http://www.mmb-messtechnik.de/...

mivel többféle gyujtás variávió van olyat kell venni amin ez beállítható mint a fentin is, hogy pontos és értéket (Ne fele vagy dupla annyit mutasson)

Ezen a fenti linken azt is kiválaszthatod hogy milyen legyen a számlap, a ház, mekkora tartomány legyen....sbt és olyat küldenek amilyet akarsz.

Gondolom küldenek vele megfelelő bekötési leírást is.
Szia, azt irod, fordulatszam merot konnyu beszerelni. nem adsz legyszives nekem utbaigazitast, vagy valami tippet, hol nezhetek utana? muszaki analfabeta vagyok....
koszi.
Udv. Nekem ilyen van, ket bilinccsel a bukocsore rogzitve. Azt hittem, kenyelmesebb lesz, hosszabb uton, mivel eloretolt labtartora nincs penzem. 180 magas vagyok, bukocsore (amennyire alul csak lehetett) szerelve total hasznalhatatlan. A gumi minosege katasztrofalis, nem hasznaltam, a nyari melegben maguktol leszakadtak mind egy szalig. Jelenleg azert tartom a motron, hogy Isten orizz ha bukok, inkabb ezek szakadjanak le, mint a bukocso/kormany/tank stb. (nem utolso sorban a bokam). Ha valakinek van valami jo otlete, hogy lehet ezekbol eloretolt labtartot gyartani (persze csak olyat, ahol nincs fek es kapcsolas, csak arra az esetben, ha az ember mondjuk 5osbe teszi s gurul, tudja a labat kicsit kinyujtani), akkor orommel hallgatom.

udv
modi.
Miért, az olajhőfok nem utal arra, hogy mikor éri el a moci az üzemi hőfokot?
Olajhőfok, vagy inkább olajnyomás gomba? Az olajhőfoknak itt nem sok értelmét látom
oks.köszi
1000 köszönöm szépen! De a távolság miatt úgy tudnánk megcsinálni, h utalok neked valamennyi pénzt és elpostázod nekem ajánlott levélként.
Ok a héten csinálok valamikor.
tudnál fényképeket csinálni róla?
Ajándék, de neked kell az elszállitásról gondoskodnod.
Figy nekem van két lábtartom hasonló mint ami most van csak 4 vastagabb gumi van rajta (ezeket cseréltem le hogy passzoljon a többihez a lábtartó)

Ha netán budapesten jársz megnézheted elviheted, ha jó akkor megegyezünk átutalsz valamennyit érte, ha nem jó akkor meg visszapostázod.
ezt is nézegettem: http://www.vatera.hu/item/view...

de a másik jobban bejön.de ezek szerint kell hozzá vennem egy rakat gumit is
A sasra lehet,hogy vevő vagyok.(ártól függ ) dobj egy e-mailt: szaddi69@gmail.com
Francba! A kormányképet most pótolom.
Hali! Tegnap megrendeltem az ADAMOTO-tól olajhőfok gombát. Szállitással 8.000.- körül van. Ez igen jó ár, mert mindenhol 12.000.-től kezdődik. Most már csak az a kérdés, hogy a 750-hez van-e nekik? Valaki panaszkodott, hogy alul műszerezett a motorja. Hát ha működik akkor egy "műszerrel" több lehet a gépén. Más. Még mindig vannak ajándékaim (első-belső gumi, sas-elölre) és eladandó holmiaim (kormány+kifli, lámpatartó).
Egyébként nem túl praktikus mint lábtartó, a gumik nagyon vékonyak, rendszeresen elszakad 1-1 db ahogy taposod.
Én vettem 50 db ilyen kis gumigyűűt pár forintért úgyhogy van készleten :)

Csak azért válaszottam ezt, mert így mindenhol egyforma mert ugyanilyenek a markolataim, a lábfék és a váltó és a lábtartó is.

Mind a 3 nem volt más mintázatban egyforma.
Hát igen...én is ezért vacillálok.
Nekem pontosan ilyen van, de az előretolt lábtartón, nem tudom hogy az eredetire is passzol -e.
Hali!
Szerintetek ez felszerelhető a mocimra?Vagy ne foglalkozzak vele?
Fordukatszámmérőt könnyedén beépíthetsz magad is.