Csak a fogalmak miatt tisztáznám, a kormánykifli alatt a 2. képen levő alkatrészt érted? Én úgy tudtam, hogy a kormánykifli az a villákat, kormánycsapágyat befoglaló háromszög-szerű valami alul felül. Ez a képen levő nem kormány magasító?
Az meg csak a hab a tortán, hogy a belső gumira az van írva, hogy Tubeless?
Mindenképp az Adjustable -t venném, mert az variálható jobban akármilyen gépre később is.
Arra figyelj oda hogy ez csak az óra maga, még 15EUR hozzá (ha jól láttam) a króm felfogatás az Accessories -részben. Ezt ki is írják pirossal az óránál hogy vigyázz ez csak az óra.
wow.... koszi. ki kell azt is valasztani, hogy meddig menjen a fordulat. egy 535 viragonal ez mennyi kell legyen? a maximalis ertek? lehet 6, 8 vagy 12 ezer...
Szia, azt irod, fordulatszam merot konnyu beszerelni. nem adsz legyszives nekem utbaigazitast, vagy valami tippet, hol nezhetek utana? muszaki analfabeta vagyok....
koszi.
Udv. Nekem ilyen van, ket bilinccsel a bukocsore rogzitve. Azt hittem, kenyelmesebb lesz, hosszabb uton, mivel eloretolt labtartora nincs penzem. 180 magas vagyok, bukocsore (amennyire alul csak lehetett) szerelve total hasznalhatatlan. A gumi minosege katasztrofalis, nem hasznaltam, a nyari melegben maguktol leszakadtak mind egy szalig. Jelenleg azert tartom a motron, hogy Isten orizz ha bukok, inkabb ezek szakadjanak le, mint a bukocso/kormany/tank stb. (nem utolso sorban a bokam). Ha valakinek van valami jo otlete, hogy lehet ezekbol eloretolt labtartot gyartani (persze csak olyat, ahol nincs fek es kapcsolas, csak arra az esetben, ha az ember mondjuk 5osbe teszi s gurul, tudja a labat kicsit kinyujtani), akkor orommel hallgatom.
Hali! Tegnap megrendeltem az ADAMOTO-tól olajhőfok gombát. Szállitással 8.000.- körül van. Ez igen jó ár, mert mindenhol 12.000.-től kezdődik. Most már csak az a kérdés, hogy a 750-hez van-e nekik? Valaki panaszkodott, hogy alul műszerezett a motorja. Hát ha működik akkor egy "műszerrel" több lehet a gépén. Más. Még mindig vannak ajándékaim (első-belső gumi, sas-elölre) és eladandó holmiaim (kormány+kifli, lámpatartó).
Egyébként nem túl praktikus mint lábtartó, a gumik nagyon vékonyak, rendszeresen elszakad 1-1 db ahogy taposod.
Én vettem 50 db ilyen kis gumigyűűt pár forintért úgyhogy van készleten :)
Csak azért válaszottam ezt, mert így mindenhol egyforma mert ugyanilyenek a markolataim, a lábfék és a váltó és a lábtartó is.
Az meg csak a hab a tortán, hogy a belső gumira az van írva, hogy Tubeless?