Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben. Bár még nem most lesz az akció. A rajzot elnézve rájöttem valamire ezt még kipróbálom. A kuplung kiemelőmön lenn a blokknál el van törve a visszahúzó rúgóm. Eddig azt a bowden feszítésével korrigáltam ki. Tegnap viszont lentebb engedtem a villában az elejét 90mm-rel. Szerintem fellazult a bowdenem és azért kattog.
Amennyiben ezzel nem javul szétszerelem.
Majd írd meg az eredményt.Lehet nekem is aktuális lesz.
Egy komplett ház újanon most néztem meg 295$ a szállítás 211$.
Nem ocsó.
Megoldható gépiparban dolgozom.
Igen valami ilyesmit irt Blackiex is de macerás a dolog. egyszerűbb a csere.
Kösz, úgy látom sikló csapágyas akkor perselyezéssel oldható meg.
Nem tudom , mert én nem szedtem le a kosarat csak megnéztem a kotyogását.
Madar61 írását pedig csak belinkeltem. majd megnézem a rajzon hogy van e ott csapágy és milyen.
Kösz. Akkor csak érdemes megnéznem. Nem tudod spéci csapágy kellett a kosárhoz?
madar61
[4] 2009. október 26. 11:08
Na a következő a helyzet. Beszéltem egy motorszerelővel és azt mondta hogy szinte biztos hogy a kuplungkosár log ez pedig attol van hogy az alatta lévő tügorgös csapágy kopott ezért kopog. Tehát hétvégén szétszedjük a haverral és meglátjuk mi a helyzet. Esetleg valaki cserélt-e már ilyet vagy tud-e jo áron csapágyat az is lehet hogy spéci csapágy akkor viszont rendelés. Ja éés még csinálnom kell egy körmös fogot amivel meg lehet fogni a kosarat hogy ne forogjon el mikor az anyát levesszük.

Ezt találtam,de Bleckiex emailben írt nekem és az már nincs meg.
Nem nagyon van jó megoldás.Blckiex írt valami megoldást, már nem nagyon emlékszem rá de sokkal olcsóbb és egyszerűbb venni egy olcsót az ebay-ról.
Hu kösz már azt hittem dobálhatom megint bele az ezreseket vagy a tíz ezreseket. Kuplung behúzásánál teljesen megszűnik. Olaj cserénél majd leszedem és megnézem a kuplungot. Maga a kuplung kosár lóg a tengelyen? Barkács javítás nincs erre? Perselyezés vagy valami?
Hali!
Ha a kuplung behúzásakor erősen elhalkul vagy megszünik a zaj akkor semmi vész, a kopás az idegesítésen kívűl más problémát nem okoz.
Ha nem ez történik és nem gyengűl a zaj akkor le ereszted az olajat, lekapod a deknit és megnézed fizikailag is mennyire kopott a kuplungkosár , magyarul mennyire kotyog a tengelyen.

Az új elég drága ,de az ebay-on kilehet fogni kevésbé használtakat is jó áron.A németek oda szokták írni,hogy mennyi km-et futott a gép amiből való.Én pont most utaltam a lovét egy tokosnak és várom a postát. Ha megjön akkor tudok tájékoztatást adni a dologról.
Hali. Jobb oldalról jön, igen a kuplung felől. Mit lehet ilyenkor csinálni? Hogyan javítható?
kösz
Kuplug felől jön?
Mert akkor a kuplung kosár kotyogása okozza.
Hali Ma járatás közben észrevettem hogy a váltóból katt-katt-katt zajokat hallok. Behúzott kuplungnál viszont elhallgat.
Mi szabadulhatott el? Mint ha már olvastam volna itt de most nem találom
Szia!
Éedekel!
Minden ami a Virago-kkal kapcsolatos!
Előre is kösz!
Nincs eladó alkatrész, a 400-as alkatrészek rosszak, az 535-öt meg összerakom.
Szevasz! Nekem pont egy 400-asom van.Több évet állt így van mit rajta renoválni.Esetleg lenne eladó alkatrészed? Most membránt hajtok mert a súber eltörött,de más is érdekel.
Szia Beci58, üdv a Viragosok táborában. Remélem, sok örömöd lesz a gépedben.
Sziasztok,

Érdekelne ki készit elöretolt lábtartót ?

Vagy valakinek használt ? Jó áron.
Szevasztok!

Én is gratulálok a vashoz.
Más. Szét szedtem egy 535-ös blokkot, összehasonlítottam a meglévő 400-as alkatrészekkel. A hengerfejben lévő alkatrészek egyformák, kivéve magát a hengerfejet, mert a furata nagyobb az 535-nek és a szelepek is nagyobbak. Ezeken kívül minden egyforma.
A vezérmű láncot nem tudtam össze hasonlítani de gyanítom hogy az is egyezik. Shanjee ha még most is érdekel valami szivesen megmutatom, sajna a múltkor elmaradt, ezért bocsánatot kérek.
Üdv :)
És grat a vásárláshoz reméljük egy szép darabot fogtál ki.
Üdvözlök mindenkit a Virago fórumon nick nevem Beci58
Ardai Bélának hívnak Kiskunhalason lakom 2011dec 27 óta vagyok egy Virago 535 tulajdonosa, pillanatnyilag ismerkedek a motorommal
és a fórummal.
Az utánad szóló tökéletesen méretezett! Kimentem és megmértem. Blackiex pontos!Sajna ez tényleg alacsonyabb!Bocs.