Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott nekem mar nincs semmi. Elozo tulaj kiherelte azt.
Es meg valami. Nem ugy kell elkepzelni, hogy folyamatosan minden gazadasnal hallatszik. Van ugy, hogy hiaba probalom nem hallatszik. Aztan alapraton egy kis "possz". Megyek par kilometert aztan fordulaton "possz"...
A váltó oldali krómozott buci mellett fülelj ilyenkor. A jobb oldali krómozott fedél alatt a légszűrő van, a bal oldalon pedig az AIS.
Ha onnan jön a hang, akkor az normális.
Ugy vettem eszre, hogy miutan adok neki egy vagy tobb koveret, akkor hol kisebb, hol nagyobb ez a bizonyos hang. Legutobbi leallitasnal hallotszott jol. Lekapcsoltam a RUN gombot es amig lassult a motor jarasa, akkor hallatszott egy olyasmi, mintha valahol elveszne a kompresszio vagy hasonlo. Nem tudom pontosan behatarolni. Visszafujhat a levegoszurobe? Esetleg a gyuruk kopasa miatt megszokik a vakum a hengerbe? Lehet esetleg olaj? Eddig Motul 20W50-t hasznaltam. Most nemreg raktam bele Procycle 20W50-t. Utobbival sokkal jobban es konnyebbet megy a motor, erezhetoen jobb a kenes a valto fogaskerekeknel is, joval konnyebb valtani. Talan tulsagosan is jo, mert azt tapasztaltam, hogy 1 szemellyel, dombra folfele mintha csuszott volna a kuplung. Ez sem volt eddig.
Nagyon koszonom.
Nem tudom elképzelni, mi lehetett, mivel semmi pneumatikus nincs a motorban. Mihez kötődik a jalanség? Mikor hallod? (pl. hirtelen gázadás, gázelvétel...)
Tisztelet mindenkinek.
Meg mindig remenykedem, hogy lesz jo ido A heten jartam kicsit a mocival (110Km), de indulaskor 11C fok volt, 2 ora mulva meg csak 7C fok. Mar nem kenyelmes de azert joooo
Lenne egy kerdesem a doki bacsiktol. Egy olyan hangra lettem figyelmes, mint mikor a kamion sebesseget valt es hallatszik az a bizonyos szisszenes. Persze nem annyira eros. Helyben allaskor vettem eszre eloszor, majd egyszer leallaskor is. Mindha menet kozbe is hallottam volna, de erre nem mernek merget venni. Nem tudom eldonteni, hogy honnan jon a hang. Mostanig nem hallottam. Mi lehet a magyarazat?
Nagyon koszonom.
Tisztelet!
Én 1 szezont tekertem le úgy, hogy pont 3 küllőm volt törött. Viszont nem éreztem magam jól tőle, 2 személlyel mindig motoszkált bennem a kisördög. Nálam a megoldás a felni cseréje volt, pont 10 rugóért vettem hibátlant (gumi nélkül) bontóban. Ráadásul a "hagyományos" kerekeken 2 küllőméret van, így a 10-10 db, az mindjárt 20 ropi lenne.
Kicsit kettős érzéssel olvastam e sorokat. Már-már majdnem "ítélkeztem" de tény, hogy többször meg akarták venni a kormányvasamat, a gyári lábtartómat, vagy a tartalék kipufogómat. Én sem adom... ha eltaknyolok, akkor bármelyik kellhet... és tuti, hogy nem lesz, éppen akkor, csak iszonyat drágán.
Ha figyelmesen olvastál volna értenéd, hogy 4 db van nekem. A baj az, hogy nem szeretném eladni őket, mert bármikor szükségem lehet rá és akkor nekem kell 10db-ot csináltatnom. Szerintem ha csak 1db hiányzik neked azzal ne foglalkozzál, majd ha 3-4 db hiányzik az már gond. Akkor meg úgy is meg fogod csináltatni a 10db-ot. Örülj a lehetőségnek, hogy bármikor csináltathatsz. Nekem ez 3 hónapomba telt, hogy ráakadjak erre az emberre. Az én küllőmön kisérletezte ki, hogy miként kell csinálni. Tehát Te mindent készen kapsz. sajnálom, hogy többet nem tudtam segiteni.
Te figy, ha 10 darab alatt nem csinál a csóka, és te csináltattál, akkor neked is 10 -et csinált így logikázok :))

Nincs egy db felesleges ? Mármint csak nem hagytál el 10 -et :))
Igen. Az előbb már irtam, hogy ilyen felnim van. Hívj ha akarsz, 06 30 2500 444
De milyen felnihez ? Olyan mint az enyém ? Nézd meg a képet amit lejjebb betettem.
Most néztem a képet az enyém pont ilyen. Csavarral együtt volt1.000.- (10db=10.000.-) Nekem 6 hiányzott.
Sziasztok! Én irtam küllőről, csináltattam is Bp.-n. XXII.ker.-ben 1.000.-/db. 750-s hátsó küllő+csavar.10db -nál kevesebbet nem gyárt le. Koch Ferenc XII.Nagytétény Bartók B.u.76. (06 30642 5877)
Az a baj, hogy nem csak a küllő maga kellene, hanem a spec csavar is ami a küllőt fogja.

Mondjuk csodák nincsenek maximum tényleg gyártatok.
Szia!

Valhol itt olvastam, hogy 1000Ft/darab áron gyárt küllőket.
Asszem feladat van, sehol nem lelem a kerekemet :))

Írtam a Japán D.I.D -nak hogy tudnak -e segíteni.
Meg feldobtam a Virago Tech forumra is hogy tud -e valaki valami tippet.
Ja, én így hívom :)

Mert küllős de nem a klasszikus értelemben véve mert a küllők nem a felnibe mennek bele hanem van egy perem amibe beleakaszkodnak egy ilyen fura szögben, ezért mehet bele Tömlő nélküli gumi.

A Boats-net kuka, az összes évjárat hátsó kereke az az 5 nagy küllős darab.

A Felni egy D.I.D felni, megnéztem mi van ráírva.

D.I.D Japan J 15M/CXMT3.00 2 94 DOT TUBELESS TIRE APPLICABLE

Na bazz erre kéne küllőt kajtatnunk srácok :)

Így néz ki:
Ál-küllős?
Gumicsere megvolt, épp ideje volt mert már kilátszott a vászon 1-2 helyen :))

Viszont kiderült hogy hiányzik egy küllőm a hátsó felniről, most nézegetem a Boats.net -et hogy van -e mert az enyém ez a spec álküllős kerék, remélem találok.
na, ez mar inkabb :D ugy hallom, neked is hasonlo a problemad, mint nekem: hallatszik, hogy magyar az angol enekes :D de ez nekunk eleg problemas, a ket nyelv annyira mas zeneileg... ehisze ne itt beszeljuk ezt meg, mert a forumozok mar jogosan lehetnek kicsit mergesek rank....
Ez a másik zenekarom, nézd meg ezt:

www.badmojo.hu

Zenék menü alatt vannak zenék :)))

Ez már jobban odabax.
teljesen igazad van, nem vitatkozni akarok, nyilvanvalo, hogy mindenkinek tetszelhet mas. en inkabb azt mondhatom, hogy a stones es a beatles kozott mindig a stonest valasztottam, hiaba volt a beatles nagyobb durranas a maga koraban :) szamomra inkabb az a rockzene. ez nem jelenti azt, hogy ez a sterilebb hangzas nem jo...
Izlések és pofonok :) MÁsok meg pont ezt emelik ki hogy mennyire teccik nekik :))
Köszi,

Jól látod, ez egy studio felvétel kicsit biztonságibb a játék, koncerten megvan a stenk rendesen :)