no igen, bár blackiex -nek sikerült (régebben már írta), én semmilyen tömítést nem teszek vissza... ez amolyan fóbia nálam, inkább dolgozok fél órát, de nem akarom azt látni, hogy folyik, szivárog, és hogy értelmetlen volt a munkám...
Szia!
Ha leveszed valami hiba miatt a deknit és elszakad a tömítés akkor kinek van még kedve ollózni itt nem csak egy karikát kell vagdosni ,elég bonyolult tu lenni.
Sziasztok, nem értem ezt a tömítés mizériát... eddigi tapasztalatom alapján, a klingerit tömítés kivágva a megfelelő tömítőpasztával mindenre jó volt... Ellenvéleményekre is kíváncsi vagyok, mert mindig tanul az ember... Simán kivágom amire szükségem van...
A tömítő paszták csak tizedmillimétereket tömítenek jól. Nem kell sok, csak éppen legyen a fémen, majdnem átlátszóan. A többi kinyomódik a felületek alól, és csak bajt okozhat - kis giliszták lesznek, ami az olajjal továbbhalad...
Olajos volt mindig a blokk alja és a multkor megnéztem eresztett az üres visszjelzőnél mint mondtad az a neve amit lefotóztam. Visszarakva a deknit meg a tömítésnél kezdett el izzadni, nem cepeg de mindig olajos volt a tömítés egy pontján. Most fasza mert kivűlről bekentem szilikonnal mint egy tapasztó cigány. Télire kéne mikor lesz időm kicserélni a tömítést mert már elég tré és a szabadonfutó javításnál nem lett cserélve.
Fején találtad a szöget, nem olcsóbb mintha egy Yamaha delaer-nél vennéd (bár néha) de csodák nincsenek Biker World valamit kamuzik ahogy behozza ezeket vagy azert tart nála hetekig mert összevárja a sokatm, egyébként a Yamaha dealer-ek is összevárják és náluk is hetrekig tart.
Ez egy Yamaha, ennyi az alkatrész, de így legalabb senki nem ver át, senkit nem kell csesztetned, klikkelsz fizetsz és kb. 1-2 hét és itt is van korrekten és VÁMMENTESEN ha 100-150$ alatt van a rendelésed.
$00.01 - $15.00 dollars total $8.95 shipping
$15.01 - $30.00 dollars total $11.95 shipping
$30.01 - $45.00 dollars total $15.95 shipping
$45.01 - $60.00 dollars total $18.95 shipping
Aki érti az erősitse meg, 15 dolcsiig 8.95 a posta a bots-neten?
Xv 535-höz generátor oldali dekli tömítés. Néztem a bots- neten 8 dollár de a posta valami 20 dolcsi és nem tudok nekik emalt küldeni mert kötelezöen ki kell tölteni az álla nevét mármintha USában lennék és anélkül visszadobja az emailt hibásnak. Magyarországon ugye meg nincsenek államok mint az USÁ-ban.
Beírtam,hogy Alabama és megkérdeztem szövegben ,hogy Hungary-be mennyi a posta. Remélem valamelyik okos érteni fogja ,hogy mit akarok.
Üdv