Ma jöttél velem szembe a Károlyi hegynél lefelé alig fértem el az Opelommal. Ez nem volt tőled túl szép. De azért várom, hogy kigyere. Hétvégén hogy alakul a programod? Pénteken jöttök a TNT. koncertre?
Új visszapillantót veszek a gépre, mert ez nem jó. Tényleg ha valakinek van Yamaha Viragohoz valami kis pofás visszapillantója, kérem jelezze.
Majd csinálok róla fotókat, amikor meghallgatom.
Igen itt nagyon sokat lehet tanulni a motorunkról.
Nekem már egy teljes szerelést bemutató könyvre való fotó, és robbantott rajzaim vannak. Amiket innen mentettem le.
Igaz,hogy volt jelenkező lámpa ügybe,de mivel az üveg és akeret nagyobb volt azenyémnél a bura pedig nincs meg hozzá sojnos nem lett üzlet. De úgy nézki most sikerülni fog.üdv mindenkinek.
Tervbe van véve, de még nincs róla fotóm. Próbálkozom majd. Érdekes és tanulságos beleolvasni ezekbe a véleményekbe és üzenetekbe. Sokat lehet belőle tanulni. Várom, hogy élőben is meghallgasd a hangját, mert én nem igazán tudom, hogy ez természetes-e v. sem? S eléggé féltem ahhoz, hogy valami baja legyen. Annyi örömteli pillanatot okoz nekem.
Üdv
Bucsi12
Szia Bucsi12
Először is jó a neved. Hogy jutott az eszedbe?
Örülök, hogy végre itt látlak. Meglásd bármi kérdésed van, itt biztos tudnak segíteni.
A leállítást követő hangról meg csak annyit, hogy mihelyt lesz egy csöpp időm, és t is otthon leszel, megnézzük.
A telefonban úgy értelmeztem, hogy miután leállítod, nem akar leállni, hanem vissza gyújt, durrog még egy picit.
De ahogy itt olvasom, már nem vagyok biztos, hogy ez lehet.
Úgy hogy megnézem én is. Aztán ha megvan a hiba, akkor itt a srácok segítségével meg is tudjuk oldani.
Más: Azt értem, hogy itt nem akarod magad teljesen kiadni, de azért egy kicsit többet is elárulhatnál magadról a reglapon.
Meg legalább a Mocid fotóját feltehetnéd.
Üdvözöl Zsoccca
Pirelli route hátsó gumi azt el is hoztam. Ezen kívűl vettem tankot oldaltámaszt kormányt+kiemelőt, meg majdnem egy hátsólámpát.
A blokk még egyben volt, de valaki már kérte a szabadonfutót. Amúgy 94-es évjáratu olasz motor. Féktárcsa még viszonylag jól nézett ki de nem mertem blazírozni hátha üt. Fékbetétet meg nem veszek bontottat, azt meg sem néztem.
Amit jogo ajánlott. Van neki láttam, pénteken voltam nála Helyőkeresztúron. CSomó cuccot elhoztam tőle de azért maradt még a motorból. Hegedűs Edének hívják, e.-mail motorok6@citromail.hu
a telefonszáma bent van a munkahelyemen. Vettem tőle kormánykiemelőt meg egyenes kormányt ,sajnos nem tudom felszerelni. Neked nem kell ?
Szeretnék érdeklődni, hogy 535-öshöz előretolt lábtartó szett van-e valakinek eladó, vagy tud-e arról, hogy hol lehet beszerezni, ha lehet nem aranyáron! Köszönöm!
Virago-ra szavaznék. Tetszenek a D.Starok nekem is, de egyrészt az ár/érték arányuk nem annyira szimpatikus, másrészt szeretem, ha egy motor anyagból van (minél kevesebb műanyag).
Ha szabad tanácsot adnom, a Virago-t ajánlom. Drag Starból csak az 1100-es, ami minőségben közelít az előd Virago-hoz. Kicsit spórolósra vették a figurát az új modellnél.
Én nem idegeskedem mert tudom , hogy normális a hang. Csak kíváncsi lennék hogy mi adja ezt a hangot
Ez sajna csak 250es.
Tervezem, hogy lecserélem nagy viragora , vagy egy dragstarra.
Ma jöttél velem szembe a Károlyi hegynél lefelé alig fértem el az Opelommal. Ez nem volt tőled túl szép. De azért várom, hogy kigyere. Hétvégén hogy alakul a programod? Pénteken jöttök a TNT. koncertre?
Új visszapillantót veszek a gépre, mert ez nem jó. Tényleg ha valakinek van Yamaha Viragohoz valami kis pofás visszapillantója, kérem jelezze.