Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy nézem, hogy egy nagy XV kiemelőjét sózták, rád... :S

A gyári kormány alá kellene egyébként?
Elcserélném értelmes dologra 10cm magas m14mm csavarral rögzíthető kormánykiemelőmet és krómozott komplett oldalsztenderemet.
Sziasztok Motorosok !
Megint jól beszoptam. Nagy harcok után dűlöre jutottam a biztosítóval, felvettem a pénzt. Na akkor hajrá veszünk tankot meg ezt azt. Találtam egy 94" es mocit amit éppen most bontottak. Kértem is a tankot, oldalsztendert, hátsógumit, meg kormánykiemelőt egyenes kormánnyal. Sajnos Helyőkeresztúrig kellet menni érte (400 km) El is hoztam mindent de a kormány kiemelő csavarja 14mm-es az én mocimon meg 10mm-es. A szilent meg úgy be van gyógyítva hogy roncsolás nélkűl ki nem jön. Szóval keresek kiemelőt 10mm es csavarral, adnék helyette 14mm rögzítésűt.
Szivatóval nem indult?
Nagyon jó! Hol van ez pontosan?
Sziasztok!
Tegnap megint megtréfált a motorom...

Kint éjszakázott, és reggel 8 előtt indultam volna melózni.-2 fok volt..és nem tudtam elindítani.Délután (töltés nélkül)pöcre indult.Aksi új,tekert is rendesen.szóval az nem lehet a baj.A karbik ki lettek pucolva kb 2 hónapja...
Mi lehet még?
Nekem nagyon szimpatikusnak tűnik a hely, jó az ötlet.
No a többit nézzétek meg személyesen!
Aztán hazafelé betértünk a Robinzon szigetekre.
Én is kíváncsi voltam már rá. Mivel csak jó pár évvel ezelőtt voltam ott.
Hát meglepődtem. Szépen kiépítették.
Akár egy nagyobb társaság is jól érezheti ott magát. Lehet bográcsozni, fürödni, pecázni, kenuzni a csatorna rendszerben.
S a családot sem kell otthon hagyni. Anyuci jöhet a gyerekekkel kocsival.
A Gyerekeknek szuper játszótér, és kis állat simogató. Estére pedig a nagy állatott aput is megsimogathatják.
Nézzétek meg a fotókat aztán jövő májusban pedig zördüljünk oda össze.
Mi a véleményetek róla?
Elég vadregényes...
tele kell tankolni, akkor nem rozsdásodik. Nem tud az oxigén hozzáférni a vashoz.

Hallottam olyan trükköt, hogy az utolsó előtti tankolásnál, fél liter E85, azt lehetőleg csontra kijárni (összeszedi a vizet).

Utána teletank, leállításkor színültig. A karbiból meg leengedni a benzint, vagy leállásik kijárni, elzárt benzincsappal....
Teszem a többi fotót.
No itt is vagyok.
Szóval elindultunk. Az ipolyal párhuzamosan futó úton mentünk. Majd Rárós pusztánál épült vadi új hídon mentünk át Szloviba. A képek is mutatják. Szép új híd. Nem kevés pénzből épült fe újra. Mivel 45-ben felrobbantották.
A szlovák oldalon szuper volt az út. Mintha hullám vasúton utaztam volna. Sima aszfalt és hullámos, s kanyargós. Nagyon élveztük az őszi motorozást.
Csak hát ott sem valami jók az útbaigazító táblák. Én úgy gondoltam, hogy, ha a főúton maradunk akkor az elvisz, Szécsény, Vagy gyarmati határ átkelőhöz.
Hát nem így van. Főút visz be a zsákfalukba is.
No amikor másodjára kellet megfordulnunk, mert vége lett az útnak, akkor megkérdeztünk egy helyi asszonyságot.
S azt mondta, hogy, ha magyarba akarunk menni, akkor itt a faluban is van egy kis híd azon motorkával átlehet menni. És már Őrhalomba is vagyunk.
Hát meglepődtünk a híd láttán. De össze szedtük a bátorságunkat és átcsörtettünk rajta.
No lássátok a képeket.
Téli leállásra teletankoltok?
Nem rozsdásodik a tank belseje?
Sziasztok
Ahogy Ígértem Robinnak most fel teszek pár fotót a mai gurulásunkról.
Előzetesen csak annyit hogy szuper volt. Sütött az őszi nap. És van annak egy különös hangulata annak, amikor az előtted haladó motor nyomában felkavaródnak, az aszfalton heverő, megszínesedett falevelek. S a felkavarodó faleveleken megcsillan az őszi napfény.
Szóval.
No most félbe kell, hagynom. Mert most telefonált a párom, hogy beért vele a busz a város központba. BP-ről jön haza. S hogy szaladjak már le érte, mert busz csak később jön. gyalogolni meg nem szeretne, mert nem alkalmas a cipője.
Úgy hogy most el kel szaladnom, de hamarosan folytatom, és felteszem a fotókat.
Hát így legyen nője az embernek. Soha nem hagynak nyugton!
Sziasztok!
Kihasználva a jó időt, elmentünk Zsoccával gurulni egyet..Megnéztük és átkeltünk a napokban átadott új Ipoly hídon, azután motoroztunk egy k.....a jót a szlovák oldalán a folyónak, majd egy jóval kisebb költségvetéssel megépült kis hídon vissza a hazai oldalra. Útba ejtettük hazafelé a Robinson szigeteket, ahová a múltkoriban szervezte a túrát Zsocca-de az időjárás közbeszólt..
Gyerekek!.....ide el kel jönnötök! Jövő május végére megszervezzük és remélem,hogy mindazok, akik a múltkor már találkoztak egymással és azok is, akik még nem, eljönnek és beszélgetünk egy jót egymással, de nem utolsó sorban motorozunk egy nagyot! Zsocca csinált pár képet, azt igérte, este majd felrakja a fórumra...

Ui. ne rakjátok el a gépeket, még lesznek szép napok!
Én most javítottam meg az ablakgépeket ,mind a négy kaki volt, most már felhúzom az ablakokat és uzsgyi!

Közbe meg rívok,hogy vége a szezonnak, de rábeszélem az asszonyt és megyünk Kanyifornyába, ott mindig süt a Sony.
Szia októberi hajnalokon Siófok-Pápa távolságot többször megtettem. Az országúti tempót nem nagyon bírtam olyankor, és a kanyarokban 70 felett, már nagyon ideges volt a gép... - olyan 0 fok környékén volt a hőmérséklet A nadrág jól szerepelt, de a felsőtestem, illetve a kézfejem nagyon fázott. Akkoriban cordura volt a naci és a kabát is... az utóbbit eladtam :)
Sziasztok Srácok
Már eltettem a motorom télire, de tegnap nem bírtam magammal, és elővettem. ( Hogy fogom én átvészelni a telet?)
Gurultam egy kicsit. A gerincsérvemen is javított.
De a ruhán lepődtem meg a legjobban. Jóskán 10 fok alatt volt a hőmérséklet mikor este haza értem, de még akkor is tök jó idő volt a ruhában. Igaz a bélést már bele raktam. De egyáltalán nem öltöztem alá. Egy szál ing volt rajtam alatta.
Szerintem ebben a ruhában akár télen is nyugodtan lehetne motorozni. Csak hát nincs téli gumim.
http://www.ebay.com/itm/Star-W...

Kérdésedre válaszolva: 39$ + 21.55$ a posta :)
Ennyire nem jártam körbe a témát... No meg ez egy régi projekt volt, már letettem róla. :)
Jelentem beszartam :)))))

K. Jó :)

Ha többet rendelunk nem olcsóbb ?
Yoda hátizsááááák ? :))))))))))