Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha paypal -al fizetsz (ami üdvözítő) akkor asszem 2000$ -ig alapbol biztosítva vagy.
Ha nem jön meg, visszakérheted a pénzt. Ha sérült, az más tészta, de sokéves e-bayes pályafutásom alatt egyszer sem kaptam még sérült árut.
Nyilván meg lehet oldani, hogy UPS vagy DHL hozza, de arra számíts, hogy az áru értékének többszöröse is lehet a díj. Ezért nincs Yoda hátizsákom pl. 40 dolcsi volt a cucc, 85 dolcsi lett volna a FedEx...
Sry ,hogy ehez írok de előzőt nem címeztem neked itt a Fórumon.
Nah ne nézzél hülyének Blackiex de azért megkérdezem! :D Nincs hülye kérdés csak hülye válasz! :P
No akkor butaság lehet, de nincs értelme felvenni az eladóval a kapcsolatot és a "standard" kiszállítás helyett kérni pl DHL kiszállítást ,mert ha sérült árú érkezik, vagy egyáltalán nem érkezik meg, akkor is vissza kérhetem a lóvét?
Köszi a választ!
15W-50. Vedd meg. Ez nagyon jó ár!
A biztosítást az eladó intézi, ugyanis ha elvész a csomag, magával csesz ki, mert visszakövetelheted a pénzedet, ha nem kapsz árut.

Az összes Yamahán egyforma trükkös menet van, az egyik tükör bal, a másik jobbmenetes. M8 méretű. Ami tükörre azt írják, hogy Yamaha menetes (yamaha thread) vagy csak simán kiemelik, hogy Yamahára való, az jó a 400-as XV-re is.
Ja és még valami...

Hogyan tudom meg ,hogy milyen csomagküldő szolgálat küldik el nekem!?! Meg milyen opció alatt tudok az E-bay-en csomagra biztosítást kötni?...
Sziasztok! az lenne a kérdésem ,hogy ez a tükör jó az én 400as viragómhoz? 1991-es

http://www.ebay.com/itm/yamaha...
bocs, hogy belevau, de hol van ennyiért? az én tippem a 15W-50
A 15w 50 1400 peták a 20w 50 1500 peták.
Melyiket ajánlod?
Egykutya, de ha egy árban van, akkor a 15W-50.
Repsol olajból a 15w 50 vagy a 20w 50 -est ajánljátok?
Ok vettem ,utalom. Köszi.
Meg, ment a mail a számlaszámmal, pajtás. :)
Blackiex állítólag már megszerezte nekem! De köszi a tippet.
Most jöttem haza és látom ügyes voltál, a többit privátba mindjárt írom.
Ment más is! Talán igy jó!
Itt a kép amit igértem! 3000 ft postával!
Megnézem, mit tehetek. :)
Nem tudnád lefénymásolni? jó lenne mintának a legyártáshoz...
Nemreg kellett leszedjem en is az oldaldeknit es persze kellett pakolas az osszerakashoz, mert elszakadt.
Megoldas: elszaladtam az elso mezogazdasagi gepeket es alkatreszeket forgalmazo boltba es vettem egy nagyobb darab klingeritet, amibol kijon 3 pakolas es kerult kb 650 Ft-ba.
Kicsit be kell kenni a motorblokkot olajjal, ranyomni a klingeritet, azon kirajzolodik a pakolas es max 10 perc alatt ki van vagva.
Szerintem tobb turelmed van egy fel oras munkara, mint napokat, heteket varni.
Tiszteletem!
Akkor majd valaki átveszi. :)
Szerencsére 80%-ban 535/400-as tulajok vannak itt.
Ügyes :D Csak nehogy közben megrendelje a Boats.net -ről :)