Nem kell pánikolni. A kupplung behúzott állapotában is átvisz egy csekély mennyiségű forgatónyomatékot az olaj viszkozitása és a tengelyek súrlódása miatt. Arra elég, hogy a levegőbe emelkedett kereket megforgassa, de pl. hátsó fékkel vagy kézzel is meg tudod állítani. Behúzott kupplung esetén persze.
Ha nem hiszed, kapcsold egyesbe, nyomd le a hátsó féket és behúzott kupplunggal járasd kicsit. A kerék nem fog forogni, a motor pedig nem fog lefulladni a blokkolt hátsó kerék miatt.
Köszi a tanácsot. Azt ugyan elfelejtettem mondani vagyis írni hogy a jármü kb 80 km megtétele után kerüjt az álványra. Ojan forró volt hogy alig mertem az emelöt alátenni.
Csak annyi történt, hogy a lamellák összetapadtak a hideg olaj miatt. Ereszd le, sebességbe téve behúzott kuklungkarral mozgasd meg előre /vagy hátra/.
Üdv. Az 535-ösöm teleltetés céljából álványra került. Az álványon beindítottam kuplungot behutam és sebességbe tettem. Ekkor ért a meglepetés a hátsókerék elkezdett forogni. A kuplung kar NEM volt kiengedve. A bovdent elkezdtem feszesebbre majd lazábbra állítani de változás nem történt. Mi lehet a jelenség oka?
már láttam :) ... ezért is mondom, hogy egy bedőlő rendszer (akár magától, akár segítenek neki) után újraelosztás jön... amúgy ez a Mátrix filozófiája is :)
a banki rendszer miatt már körvonalazódott egy elképzelés, mely szerint pár balkáni állam létrehoz egy bankhálózatot, adott tőkéből megfinanszírozza az államadósságokat (erre ugye elég az 1/9-ed hitelösszeg tőke gyanánt), aztán becsődöltetik az egészet, és egymásnak eladják a hitelköveteléseket... és ennyi... virtuális pénzből két év alatt lerendeznék az egészet... szerintem aki ebbe belevágna az az amerikai elnök sorsára jutna...
sajnos nem képes... ez a folyamat csak gyorsult, illetve a terrorizmus megjelenésével az eredeti lendület mégiscsak alábbhagyott...
A mai háborúkat nem fegyverrel, hanem hitelekkel nyerik meg... De ahogy Petőfi is megírta, azért a víz az úr... csak az a kérdés mikor töri össze a bárkát... lassan esedékes... fogy az olaj, és fogy a víz... ez utóbbi fontosabb... lesz itt balhé nemsokára, és nem is kicsi...
Valszeg kicsit ez más téma most... De én sokkal jobban kötődök egy olyan motorhoz ami használt és nem egy vadi új gép. Meg nem egy tök drága gép. Valahogy nekem vonzóbbak... Pl én akkor se adnám el a mostani motoromat ha valaki azt mondaná ,hogy kifizeti a 2x-sét. Érzelmileg kötődök hozzá és már csomó minden történt kettőnkkel :D De ez persze én vagyok. :P
Hidd el, abba a névsorba ha akarnánk sem férnénk be. Egyik tag cégeinek éves forgalma 535 mrd forint volt. Ezért hoztam a 300ezer forintos motor kategóriát. De ez már nem fúrum téma
Ne tojj be, én nem haragszom meg olyan könnyen senkire,ahozz több kel. De én láttam a nem írom ide milyen tv-ben őket és eggyáltalán nem voltak szimpatikusak. A névsorukra meg pont ezért nem vagyok kiváncsi.
Szia. Akkor megnyugodtam , egy köszönés erejéig gondoltam leugrok Gödöllöig de sejtettem , hogy nem lesztek ott.Remélem jövőre nagyobb mozgás lesz túra ügyben. Azért egy tíz percre beindítottam hagy járjon egy kicsit a tali óta nem mentem vele.
Jó hétvégét.
Kérdésedre a válasz: én biztosan nem. Nekem nem hiányzik hogy klubnak, egyesületnek, vagy bármilyen szervezetnek tagja legyek. Az én környezetemben a motorozás másról szól.
Hogy kit vennének be, tőlük kéne megkérdezni. Nézd meg a honlapjukon a tagnévsort, találni fogsz pár ismert nevet
Egyébként nem állt szándékomban senkit megsérteni a "300ezerforintos motorral " már csak azért sem mert magam is ebbe a kategóriába tartozom.
Szerintem félreértetted a mondandómat.
Hát igen.
Igencsak igaz a dal.
De még egyszer mondom, nem az egész népről van szó. Hanem csak egy törzsről. Akik a zsidó nép mögé bújnak.
A szomszédomban is él egy zsidó család. Ők ugyan olyan emberek mint te vagy én. Ugyan úgy élnek mint mi.
Sajnos a második világ háborúban is rajtuk csattant az ostor. A bűnösök meg abból is hasznot húztak.
A világ aranykészletének a nagy része hét, az az hetes darab család kezében van.
És őket nem jó egy egész néppel beazonosítani.
Teljes mértékben egyet értek veled.
Én is ezt írtam. Az hogy ilyen helyzetben vagyunk azt csak is magunknak köszönhetjük.
Igen a pénzügyi dolgokat nem jó lenne eltanulni a nálunk okosabb népektől. Viszont a gátlástalan kizsákmányolást, azt valahogy nem kéne átvenni.
Ha nem hiszed, kapcsold egyesbe, nyomd le a hátsó féket és behúzott kupplunggal járasd kicsit. A kerék nem fog forogni, a motor pedig nem fog lefulladni a blokkolt hátsó kerék miatt.