Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah akkor a kovetkezo hetvegen, gyartok v.mit szivi szellephez is hogy hozza ferjek a szimernghez, csak ott mar kicsit neccesebb, aszem ki kellesz vegyem a karbit, de meg mindeg nem blokb, kosz a segitseget beke
Vidd be egy autóbontóba, és simán lesz hasonló. Sok autónál ilyen van a gépháztető, meg az 5. ajtó alatt, ütközőként. Legfeljebb faragsz rajta egy picinykét.
Gondoltam rá de már egyet kivettem és az recés ,hogy ugyebár belekapaszkodjon. Arra gondoltam ,hogy esetleg nincs e valakinek régi ülésben vagy szerintetek ilyen van bontóban vagy valami...
amikor kiderül, hogy a termelt javak nem jó helyre kerültek, akkor jön a forradalom, háború, vagy csak a jó öreg diktatúra... és ilyenkor a javak elkobzása, újraelosztása is esedékes... de valójában érdekes körforgás ez, mert sosincs vége...
Sajnos ennél közelebbit nem lehet mondani anélkül, hogy kinyitnád.
szerintem v.mi mas ilyen dologbol szabjal oda egy hasonlot, v.mi gumibol....
Szia Gyula
Nem nem mentünk.
A következő történt. A Gödöllői találkozási pontot kimondottan, a Pesti haverok miatt találtam ki. De nem nagyon volt érdeklődés. Azért jó idő esetén ott akartam lenni. Legalább is így terveztem.
Aztán tegnap este bulit csináltak a páromék a tanyán a kollégáival.
Én úgy terveztem, hogy hamar lefekszem és reggel megyek motorozni. De mikor elkezdet esni az eső, akkor én is bele mentem a buliba, és hajnalig kareokéztunk.
Reggel 7-kor ébresztett a telefonom. Hát mit mondjak nem voltam a helyzet magaslatán. De kibotorkáltam, s láttam, hogy elég borús az idő. Hát vissza feküdtem. És jól el is aludtam. Mikor felébredtem, szépen pucsított a nap. De a horizont elég felhős volt, és szél is volt rendesen a felhők szintjén. No és a tarjániak sem hívtak az indulási időben.
Így itthon maradtam én is. Gondolom senki nem kelt útra.
Pedig klassz szezon záró motorozás lehetett volna.
De nem baj majd tavasszal valami hasonlóval nyitunk.
Tiszteletem,szelepeket beallitotam, az elso hengernek a szelepszar szimeringet visszacsereltem a regire, nah mar most az a helyzet hogy a gep jol megy, szellep tengely meg minden mostmar a helyukon van, de visszont ugyan ugy alapjaraton fustol meg, nem annyira mint fustol de fustol, most akkor vagy amelyik szimeringet csereltem a kipufogonal is szar vagy a szivo szieringnel van a gond , v.mi trukkot nem tudtok hogy tudhatnam meg hogy melyik szimerng a ludas?beke
http://youtu.be/l_n3hrXpEU4
Itt egy dalocska! :)

Ezt te írtad:
"És a pénz, és a hatalom az istenük"
Erről jutott eszembe a muzsika! :D
Ez egy nyugis de sajnos igaz zene! Amikor először hallgattam esküszöm a könnyezés határán voltam. Nyugodjunk meg tényleg jól mondjátok!

és most már beszéljünk arról ami fontos! Pl az én gumibakomról! :D
Nem akarok vitatkozni veled, de én pl ragaszkodtam a forint hitelhez, amikor meghallottam azt a szót az ügyintézőtől, hogy: "árfolyamfüggő". Ezt bárki megtehette. Án meg azt mondom, hogy voltak kényszerhelyzetek, amikor valaki hitelhez kellett, hogy folyamodjon, meg volt aki azért vett fel hitelt, hogy elérjen olyan dolgokat, amire egyébként nem lett volna pénze. Ez sem baj, csak tudni kell azzal is kalkulálni, hogy nem minden úgy alakul, ahogy mi szeretnénk. Nos ezzel nem sokan kalkuláltak. Én nem feltétlenül mindig másokban keresném a hibát. Valóban a zsidóknál van a világ tőkéje. Mert okosan tudják használni, gyarapítani. Mi meg rohadtul tudunk irigykedni rájuk, és ez magyarázza meg szerintem az összes összeesküvés elméletet.
No azért azt se felejtsük el, hogy a zsidóság sem egyforma. Nem jó általánosítani.
Vannak a normális emberek akiknek ez a vallásuk. De egyébként teljesen normális emberek. Velük semmi baj nincs. Igazán szerethető emberek.
Viszont a zsidóságnak van egy törzsük. Őket úgy emlegetik, hogy az aranyborjút hizlalók. És a pénz, és a hatalom az istenük. Nohát mindig is csak velük volt a probléma. De velük sincs, ha nem játszunk tovább velük. Játszanak ők csak magukba.
No de nem politizálok tovább. Ugyan is utálom az egészet. Nem ismerek a politikánál mocskosabb dolgot.
Ez egy motoros fórum. Itt inkább a motorozásról kéne nekem is beszélnem.
Úgy hogy ígérem többet nem irkálok ilyen hülyeségeket.
Hát had figyeljenek. Tehetnek egy szívességet. Én nagyon figyelek, és remélem később is átfogok rajtuk látni, és továbbra sem tudnak átverni.
Az átverés folyamatosan zajlik. A legutóbbit úgy hívják, hogy ingatlan hitel. És mindegy hogy milyen alapon.
Az országot már meg vették. 89-ben nyújtották be a számlát az oroszoknak. És meg is kapták az egészet.
Most már csak a lakosság kezében lévő magán ingatlanokat kell még megszerezniük. És ebben is jó úton vannak. S ezt csak magunknak köszönhetjük. Ugyan is elég hülyék vagyunk, ahhoz, hogy folyamatosan bedőljünk nekik.
Ugyan is elgondolkoztató volt annak idején, hogy ha ingatlan fedezeti kölcsönre volt szükséged, akkor a frank alapút ingyenes elbirálat mellet vehetted fel. A forint hitelnek jóval magasabb volt a THM-je. + még az elbírálat is 100 ezrbe került. Ugyan ki döntött a a forint hitel mellet?
Most a végtörlesztés is egy nagy átverés. Még nem tudjuk hogyan, de pár év múlva már pontosan tudni fogjuk.
No és legutóbb a bíróság kimondta, hogy törvényes a bankok egyoldalú szerződés módosítása. De kérdem én a bíróság kitől kapja a fizetését?
Ha a kisember próbálja megcsinálni ugyan azt amit a bankok, no az rövid úton börtönbe kerül.
Ez kérem szépen ugyan olyan mint amikor a kis fiúk játszanak, a nagy fiúkkal. És a szabályokat a nagy fiúk találják ki. A kis fiúknak ugyan menyi az esélyük a nyerésre?
Egy esélyük van. Ha kiszállnak a játékból. Külön vonulnak, és kitalálnak maguknak egy igazságosabb játékot.
Csak arra kell nagyon vigyázniuk, hogy az igazságos szó elejéről el ne vesszen az i betű.
Nem hiszem, hogy bármikor is szeretnék egy olyan csapat tagja lenni akik ilyen gőgösek. De lehet hogy nem ez a legjobb szó rájuk.
Az hogy ennyire nehezen engednek maguk közé, az meg azt mutatja, hogy ők is ugyan olyanok, mint akik őket Goly-nak nevezik.
Az egyik 19, a másik meg egy híján 20.
Ha gondolod és füstölget, megnézheted.
Így... Teljesen nem kell ellepje, de ha egy icipicit több, az nem baj. Sokkal több viszont ne legyen (pl. 1-2 deci plusz elmegy, de mondjuk fél liter már nem)!
Ez csak keret, azaz a mostani tartódhoz egy szegélyféleség.
Amerikai szabvány, 4 hüvelyk X 7 hüvelykes táblához. Meg kell mérned a mostani rendszámtábládat, hogy passzolna-e rá. Van egy olyan tippem, hogy kicsi lesz...
Szeretnék venni egy fasza rendszámtábla tartót ,mert az enyém eléggé csanya már...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

Erről mi a véleményetek?... Nekem tetszeni tetszik csak jó a motorhoz?...
Yamaha XV Virago 400ccm (1991) Kéne nekem a vezető ülés alá gumibak. 1db hiányzik. Így a műanyag részébe megy bele az ülésnek! (Gondolom azt a célt szolgálja ,hogy ez a gumibak megy rá a vázra ,hogy stabil legyen.)
rosz kepet tettem,ezz
mivel egy kicsit csak eszi az olajat megnezzem a szimeringet.mit szoltok?
bakker, de tompa az agyam ma reggel,leltem a praktikerbe.az olaj szint kemlelo lyukpn akkor ok a szint ha teljesen el lepi az olaj?kosz
bakker, de tompa az agyam ma reggel,leltem a praktikerbe.az olaj szint kemlelo lyukpn akkor ok a szint ha teljesen el lepi az olaj?kosz
Erről a fórumról szerinted ki az aki tag akar lenni, vagy ki az akit odaengednének?
Az a neve , hogy hézagmérő. (szelephézag mérő). Így néz ki.
tiszteletem, a szelep allitasra valo mero eszkoznek mi az elnevezese?probaltam elmagyarazni a boltokba de csak neztek,beke