Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én épp Londonban vagyok átvegyem valahol ? :)))
Segítünk, mi az amit pontosan kell ?
Én is az EBAY-ról szoktam de generátor tömítést a németen nem csak az angolon találtam, és eléggé borsosak a postai költségek.Ez igen csak kényszerhelyzetet teremt számomra.
Dehogy, Ebay, vagy boats.net már nem emlékszem mi kellett volan akkor tőlük, még kezdő voltam az egész kérdésben évekkel ezelőtt és azt hittem megtaláltam A BOLTOT ahol lehet jó Virgács alkatrészeket rendelni, aztan miutan befürödtem velük szétnéztem és kinyilt a világ :))

Azóta is mindent magamnak rendelek, megkeresem a legolcsóbbat, minden itt van hip hop sosem volt még gond azokból amit magamnak rendeltem.
Kitől rendelted meg végül? Nem tőlük ugye?
Szerintem ne próbálkozz nekem 3-4 hét után lett elegem egyszer belőlük, aztan megrendeltem magam és 1 hét alatt itt volt amit akartam.
köszi az infót elgondolkodom
Ez az én formám. Nem vagyok az a folyton nyerő típus.
Passz, de az biztos, hogy lesznek fennakadások.
Szia!
Ezt én is láttam de ez azt jelenti,hogy online még lehet rendelni tőlük, vagy nem?
400 -ért vették be, de mi elhoztunk másikat így nyilván kevesebbet adott érte a kereskedő mint amennyit ért, szerintem 450-480 körül el tudod hozni mert tényleg fél éve nála van.
Tip top állapotban van a motor, a párom 14 ezret ment vele, mindig kapott olajat mindent amit kellett. Sárvédők meg a tank itt ott le voltak kopva kicsit (de nem sérültek) ezért én szépen lefényeztettem mind a hármat. Vettünk rá háttmlát csomagtartót ami rajta is van. Illetve mivel a párom nagyon könnyű az első fogaskereket kicseréltem 1 foggal kisebbre hogy ne pörögjön annyira a motor kicsit hosszabb lett így az összes fokozat, de odaadtam a kereskedőnek az eredeti fogaskereket is.
Nem tudok rosszat mondani rá mindig pöccre indult...stb
hali megtaláltam jól néz ki mennyiért számolták nektek?
No srácok... Ezt max 1hónapig fogom csinálni!
Amúgy Asztalos.
Minden nap máshol, csak külső szerelés, és úgysem hiszitek el... DE MOST ÉRTEM HAZA! :) Ráadás úgy ,hogy haza hoztak kocsival. De mondta a csávó is hogy itt mindig így megy! Ha este 22:00kor már elindulnak haza az kurva jó! HULLA VOK! Ja és nonstop Hétfőtől Vasárnapig... És egy hónap alatt így is MAX 200ezer. -.- Nagyon szükségem van a pénzre szal végig nyomom de pff na mind1. 1hónapig nem nagyon leszek... Szevasztok jó Fórumozást.
Nem nézted meg elég jól... :(
Igen teljesen egyformán gondolkozunk.
Csak. Az albérleted lehet, hogy olcsóbb mint a svájci frankos hiteltörlesztő részleted lenne.
Plusz, ha munka lehetőség miatt menni kel, akkor nyugodtan mehet az ember. Nem tartja vissza a lakása. És a végén ugye az ember, nem visz magával semmit a másvilágra.
Ismerek olyan embert aki a fizetése 75% fizeti hitel törlesztésre. 6éve fizeti, és jelenleg még ugyan annyi a tartozása mint amennyit felvet. Nyomorog. Mert a fizetésének a 25%-a nem elég a megélhetésre. De, történetesen ha eladná a hiteles lakását és vissza fizetné a tartozását, s elkezdené letenni azt a 75%-ot. Akkor záros határ időn belül tudna magának venni egy lakást. Szerintem ő így tudna a bankok játékából, kelepcéjéből kiszállni.
Így viszont még az unokája is ezt fogja fizetni.

Az új autó megint egy nagy átverés:
Mihelyt kihozod, abban a pillanatban veszt az értékéből jó pár száz ezret. Plusz hordhatod a kötelező szervizekre, horibilis összegekért cserélik le az olajat.
Ha meg van az embernek rá a pénze akkor egy használt, de fiatal autó sokkal többet ér.
Megnéztem, az működik,de nincs kiírva rá semmi rendkívüli.
Már vagy 3 email írtam nekik,hogy mi lesz már és semmi válasz.
Gratulálok.
Örülünk neki. Sajnos tudom milyen rossz dolog munka nélkül maradni.
Szorítunk hogy beváljon a meló.
Egyébként, mit és hol dolgozol?
A Jelenség természetes. Ugyanis a kuplungnak és a körülötte lévő olajnak is van némi tapadása. Ettől forog a kerék. De ha leteszed a földre akkor megáll.
Szia! Nem egyszerű, de ha belegondol az ember, egy 10 milliós lakáshitel jelen esetben 10 év alatt kb 15 milliót kell kiköhögni, és nap mint nap lehet rettegni, ha borul a bevételi forrás, mi lesz a lakással... én kb a különbözetet fizetem lakbérre most, de legfeljebb 5000 huf a többlet havonta. A bank bekaphatja... nem éri meg... Ha a 12 éves autómra 100 000ft-t költök évente, akkor tökéletes állapotban tartom a következő 5 évben, minek vegyek új autót?
Ja én is így gondolom.
Eddig életemben, négy lakást vettem, egy fillér bank hitel nélkül. És később sem szándékozom adós rabszolgává válni.
Mondjuk így is rabszolga vagyok. A saját szükségleteim, vágyaim, és terveim miatt vagyok kénytelen rabszolga munkát végezni.
De semmit nem veszek meg hitelből. Akkor inkább nem is kell.
Igen
Nagyon jól bemutatja a kis fiúk és a nagy fiúk játékát. Pont erről beszéltem én is.
Csak a film, a tipikus amerikai hepiendet alkalmazza.
Én meg azt mondom, hogy akkor tudunk kibaszni a bankokkal, ha nem jászunk velük. Nem fogadjuk el a hitelüket. Pénzüket.
Tudom nem ennyire egyszerű. De azért érdemes elgondolkodni rajta.
Nézd meg a honlapot...
Sziasztok!
Tud valaki valamit a biker-world-ről, vasárnap volt egy hete rendeltem tőlük tömítést és semmi válasz.Több emailt is írtam,semmi jelentkezés. Hívtam telefonon azt mondja, nem kapcsolható.
Becsődölt a cég vagy mi a nyű van velük?
Lehet, hogy igazad van. Sőt valószínű. De én mégis reménykedem a békés megoldásokban.
Ebben az esetben helyezd el letétbe, mondjuk nálam, a váltságdíjadat!
Sok sikert a munkádhoz, meg sok zsetont is érte!