Robbantot abran nem latszik, azt a megleltem service manualba, en voltam a bunko most lattom ossze vissza raktam belle a szellepszar tengelyt mos tmeg nem tudom melyik a helyes allasa, szoval azt kellene tudnom hogy amelyik vegebe vagy a nagyobb bevagas az a vege melyik oldalt kell legyen a hengerfejen
Tisztelettem,nah ithol egybol ruha csere,garazs.szetkaptam megneztem amit mondtatok, az olaj atfolyt de nem a ket luukon hanem a csapalyd mellet, aztan van a 2 csavar a 2db 8 as hosszusag kulombseg van koztunk szerintem az lehet hogy osszecsereltem oket.nem tudom melyiket hova tegyem, a tengelyek kzot van kulombseg hogy melyik hol van?szellep himba tengelyere gondolok .kosz
Eleve Kaszás Hóhér néven vagyok fent. :D Meg adat rólam az nuku. :D
De igazából mind1... Beírod googlebe ,hogy zzHOHERzz vagy Kaszás Hóhér vagy ilyesmik mindenhol ott vok! xD
Ha törölni akarod magad, átírod kamu névre a neved, egyéb adatot meg nem kell megadni. Én is csak rövidített nevet használok. Viszont azért jó, mert helybe jön az az információ, ami érdekel, nem nekem kell keresgélnem.
Ha már itt tartunk...
Beregeltem én is a facebookra.
Szerintem brutál fos...
Plusz hozzá teszem ,hogy nem lehet magadat törölni! :D Ott ragadt örökre beszippantott! XD Mind1 ettől függetlenül nem használom! :)
Ha engem kérdezel, szerintem már nem létezik a szervezet. Ennél jóval kevesebbért is voltak már nagy balhék. A nyakam ráteszem, hogy ezeket a srácokat is lebeszélték a dologról.
Ettől függetlenül rákérdezek, van MC-s ismerős elég.
Hallod Blackiex találtam egy ilyen weblapot. http://vandorock.mindenkilapja...
Használják az MC és a HUNGARY cuccot is. meg minden izét. Őket nem basszák meg? Vagy mivel olyan régi az oldal ahogy nézem hogy már 4éve írtak a fórumba már halottak? xD Jó csak vicceltem de most komolyan!?! Engem már tökre foglalkoztat ez a dolog... Érdekel. Vagy csak így neten nyomják és nem mentek talikra meg nincs a rucijukon felvarró meg stb és így nem figyeltek fel rájuk?...
118: A lényeg az árpádsávos kendő teljesen jól védi a nyakamat.
119: Szintén a kendő de közelebbről.
120: Muszáj ebben a cuccban feszíteni! :D (Amúgy z a fekete cucc a szememen nem napszemüveg vagy rám esett a bukó... Hanem van abukóban alapból nap ellen. :)
121: Értitek vazzze! :D
Már láttam! Streetfighter felvonulás!
Na ebben van egy jó pár fazon aki tényleg felelőtlen! De mit vársz egy ilyen Streetfighter felvonuláson!?! Az ilyennel úgy vagyok ,hogy az is felelőtlen aki már eleve kimegy! Mert ő is veszélyben van! :)
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön ,mert egy baromi nagy adrenalin bomba! :D Bár amit nagyon szívesen kipróbálnék az az Endurózás! Egy Yamaha WR 250F úgy csapatnám neki ahogy azt illik! Amúgy ma kicsit kihasználtam ,hogy valszeg ez az uccsó kellemesebb idő. Kimentem kicsit mocizni koponyás kendőben! :D Imádom ,mert brutálul nézek ki benne! :D Meg Kispestre hallgatva + saját hibámból okulva kendő is van még +ba a nyakamon! :D Aki ott volt a túrán az tudja! Darázscsííípééés! :P Idézet Kispesttől: "Nem viccnek van ott az a kendő a nyakon!" Igaza van! :) Mindjárt csinálok egy képet ,hogy hogyan védem a bucimat meg a nyakamat! :)
Nyugi nem kell mindenen felhaborodni,3 eve dumalgattok itt, nem lehet mindenkivel egyet erteni, mert mindenki mas es ezert ez egy szines tarsasag kell ide mindenki,ezzek jo arcok! csak mindenki probal jo tanacsot adni ne ved tamadasnak, beke
www.youtube.com/watch?v=ZrsFIP...
Most vittem végig és nekem nagyon bejött!
A lényeg, hogy az olajcsatornák és olajzo furatok a helyükre kerűljenek.
csavar esetleg elzárna.
Mondjuk ezen:
http://www.boats.net/parts/sea...
De igazából mind1... Beírod googlebe ,hogy zzHOHERzz vagy Kaszás Hóhér vagy ilyesmik mindenhol ott vok! xD
Beregeltem én is a facebookra.
Szerintem brutál fos...
Plusz hozzá teszem ,hogy nem lehet magadat törölni! :D Ott ragadt örökre beszippantott! XD Mind1 ettől függetlenül nem használom! :)
Már kinéztem magamnak egy fasza kis motoros bőr dzsekit.
Folyamatban van itt minden, csak lóvé kéne! :D
Hát ez a felvonulás borzasztó.
Hogy fog megállni az utánna pár méterrel száguldozó tömeg ha elesik a köcsög produkálás közben?
Ettől függetlenül rákérdezek, van MC-s ismerős elég.
http://vandorock.mindenkilapja...
Használják az MC és a HUNGARY cuccot is. meg minden izét. Őket nem basszák meg? Vagy mivel olyan régi az oldal ahogy nézem hogy már 4éve írtak a fórumba már halottak? xD Jó csak vicceltem de most komolyan!?! Engem már tökre foglalkoztat ez a dolog... Érdekel. Vagy csak így neten nyomják és nem mentek talikra meg nincs a rucijukon felvarró meg stb és így nem figyeltek fel rájuk?...
119: Szintén a kendő de közelebbről.
120: Muszáj ebben a cuccban feszíteni! :D (Amúgy z a fekete cucc a szememen nem napszemüveg vagy rám esett a bukó... Hanem van abukóban alapból nap ellen. :)
121: Értitek vazzze! :D
No hát én így tolom! :D
Na ebben van egy jó pár fazon aki tényleg felelőtlen! De mit vársz egy ilyen Streetfighter felvonuláson!?! Az ilyennel úgy vagyok ,hogy az is felelőtlen aki már eleve kimegy! Mert ő is veszélyben van! :)
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön ,mert egy baromi nagy adrenalin bomba! :D Bár amit nagyon szívesen kipróbálnék az az Endurózás! Egy Yamaha WR 250F úgy csapatnám neki ahogy azt illik! Amúgy ma kicsit kihasználtam ,hogy valszeg ez az uccsó kellemesebb idő. Kimentem kicsit mocizni koponyás kendőben! :D Imádom ,mert brutálul nézek ki benne! :D Meg Kispestre hallgatva + saját hibámból okulva kendő is van még +ba a nyakamon! :D Aki ott volt a túrán az tudja! Darázscsííípééés! :P Idézet Kispesttől: "Nem viccnek van ott az a kendő a nyakon!" Igaza van! :) Mindjárt csinálok egy képet ,hogy hogyan védem a bucimat meg a nyakamat! :)