Jólvan értem. Igazad van. Igazatok van.
Nem akarok rossz feleség lenni... xD
Viccet félre téve értelek téged meg titeket és igazatok van. Megnyugodtam aztán remélem senki részéről nincs harag.
Elolvasgattam a dolgokat - pár napig nem voltam errefelé - és pár dolog jutott eszembe (innen-onnan szedett mondások, szólások):
- egy kis alázat erősíti a jellemet
- ha egy pofon után felállsz, lesz aki felnéz rád, lesz aki hazakísér
- köszönj mindenkinek, mert sosem tudod ki az apád
egy zuhatag gyorsan rombol de keveset, egy folyó a hegyet választja ketté...
Jó dolog a szervezőkészséged, nem baj, hogy más a beállítottságod, de azért, mert valaki (blackiex) lehurrogja a fegyelmezetlen, papucsos állatkákat, akik miatt a normális motorost bélyegzik meg, nem kell két lábon álló paripának, fújtató lenni.
Én arra kérlek, ne azzal fenyegetőzz, hogy elmész... ilyet egy rossz feleség csinál... nem sokkal vagyok idősebb nálad, és kérlek bocsásd meg, hogy az észt osztom, de akarj olyan irányba menni, amihez nem füllik a fogad. Olvasd el a sorokat még egyszer, és keresd az okát mások véleményének...
A hidegfront az tuti jön ezerrel. A csapadékot adó része Salgótarján térségén még pénteken átfog vonulni. Szombaton jelentős csapadék nem várható, legfeljebb párcseppes futó záporesők, 12fok körüli napi max. hőmérséklettel.
Ha nem személyre szóló volt akkor miért fejezted be úgy ,hogy hozzá szólsz valakihez ,hogy "Eddig nem is volt itt ilyen Fórumozó." Vagyis balhés, és igen én balhéztam egy jót az elmúlt napban. Szívesen tanulok a többiektől. De szerintem ti is tőlem. Idézem! "Azért fasza vagy Zoli ,hogy így megszervezted ezt kis gurulást. Berobbansz ide és máris össze rázod a bandát! Mi meg már itt csücsülünk egy jó ideje azt semmi." Nem mondok nevet ,mert őszinte leszek azt se tudom már ki mondta a találkozón! :D De köszönöm neki ,mert nagyon jól esett! :) A probléma az velem ,hogy nem túl könnyen higgadok. :) De próbálkozom! :D
Ez egy álltalános hozzászólás volt nem személyre szoló.
Ha akarok Tőled valamit majd akkor Neked címzem az írosomat, addig is tanulj a többiektől, és nem kell ide a balhé. A szarnapokból pedig még lesz bőven ,szokjál hozzá és higgadj.
Ha ezzel rám céloztál akkor nyugodtan mond meg. Elmegyek ha zavar a jelenlétem. De egy márka fórum nem csak a szerelgetésről szól szerintem. Az oké ,hogy te azért olvasod ,mert szeretsz tippeket hallani és adni. Hozzáteszem én is szeretem és szeretek! De egy két túra meghirdetése vagy találkozók megszervezése vagy esetleg egy két vicces dolog megmutatása bőven belefér ha már személyesen is ismerik egymást páran és úgy gondolják megosszák mással az örömüket! De mondom még egyszer ha zavar a pofikám ,mert szerinted én egy balhés mindenkinek beszólogató fórumozó vagyok akkor elmegyek! De hozzá teszem és igen ezzel magamat védem, hogy mindenkinek vannak szar napjai! pl nekem az az volt de ezt akkor le is írtam! Plusz elnézést kértem a faszságaimért!
Ezen a fórumon a legnagyobb erény a szerénység és a segítőkészség.
Én azért olvasom, hogy segítséget kapjak és akinek tudok és igényli annak segítsek. Semmihelye nincs a civódásnak. Aki ezt csinálja az mennyen máshová! Eddig itt nem is volt ilyen fórumozó.
Basszus az komoly lehetett! :D
Még jó ,hogy nem durrant szét totál és eresztett le azonnal.
Faterom volt gumis még régen és volt olyan hogy csávó hozta be a motorját (Kicsi voltam fingom sincs milyen moci volt) És akkorát esett csóri ,mert hát egyből lapos lett neki. fúú durva volt...)
Szerencsések vagytok! Széles utat továbbra is! :)
Igen a meterológia napok óta károg, hogy jön a rossz idő.
De minket nem érdekel. A Nyáron már jó párszor megjósolták a rossz időt. De nem jött be nekik. Abban bízok, hogy most is tévednek legalább egy pár napot.
Majd szombat reggel kinézek az erkélyre, és akkor eldöntöm, hogy motorra pattannunk-e.
Természetesen zuhogó esőben mi sem fogunk elindulni. De attól még, ha egy kicsivel hűvösebb lesz, attól még nem fogok a négy fal között maradni.
Arra vigyázz, hogy a hatóságok ne köthessenek bele. Pl. a villa ne legyen megnyújtva, kidöntve. A váz nem lehet megvágva, módosítva. stb... Mert ugye annak a motornak műszakizinia is kell, ahol sokmindenbe beleköthetnek.
Ha jól emlékszem, Robin vizsgáztat, vele kell értekezned, hogy konkrétan mit lehet és mit nem.
Igazad volt Blackiex! XD Tényleg balfaszok a "papucsban" ez esetben mezitláb motorozó figura! Aki ráadás bicikli bukóban van! XD http://www.sportmotor.hu/motor...
Jajj gyerekek ez kurva jó! xD
Ne sértődj meg Zsoccca ,mert szerintem ez egy kurva jó túra! Csak az a baj ,hogy már jön a hideg meg a szezon legvége szinte... Ha jövőre szervezel valamit én tuti megyek a párommal!
A Csapat össze jön.
Csak itt a Virágós fórumon nincs érdeklődés.
Itt nálunk van egy olyan csapat, hogy elég indulás előtt 1 órával, egy kör telefon és akkor is, összejön 3-4 motor.
Tehát innen leszünk egy jó páran. A Tarjániak nagy része a Jobágyi benzinkútnál csatlakozik majd a csapathoz. Már ha lesz csapat.
Minden esetre mi felmegyünk Gödöllőre, s végig járjuk a meghirdetett útvonalat. Aztán Jobbágyitól, már csapatban tovább.
Aki jön, az jön, aki nem, az nem. Mi jót fogunk motorozni, és szórakozni.
Üdv mindenkinek!
Szerintem ilyen egyedi ötleteket nem tiltanak. De ha mégis az elég gáz már szerintem...:S
Témáktól függetlenül:
Elkészítettem a "Téli Motor Project" vázlatát!
Nem szeretnék semmi információt kiadni amíg nincs kész!
Ha minden úgy halad ahogyan elterveztem akkor legkésőbb Május elsején mutatok képeket és adok mellé egy részletes leírást és majd lehet kérdezni ,hogy mit hogyan sikerült beszerezni, kivitelezni, elkészíteni, felszerelni! Meg hasonló dolgokat.
Úgy érzem elég nagy fába vágtam a fejszémet, de tuti sikerrel fogok járni ,mert vadállat kis vasat fogok össze rakni!
Az egyen póló tetszik nekem is.
Bár én semmi pénzért nem tartozom, semmilyen tömeg szervezethez.
Csak a sajátomhoz. Az meg ugye csak egy személyes.
Egy olyat szívesen hordanék amin a következő ábra van.
Agy chopper motor. Rajta a motoros hátra felé nyilaz.
Gondolom ezt azért még nem tiltják.
Hát ez az.
De nem csak ez van benne.
Hisz egy magyar céggel is lehetett volna risztelni.
Szerintem az unió diktál. A Mi kedves gazdáink csak azt tehetik amit ők diktálnak. Csak azt nem értem, hogy titokban miért nem próbálják ténylegesen beindítani a magyar gazdaságot, ipart.
Véleményem szerint, ami Hitlernek nem sikerült katonailag, azt most megcsinálták gazdasági alapon.
Mi meg jól beszoptuk.
És még pedáloztunk is, hogy bekebelezzen minket a birodalom.
A saját 15 éves osztálytalálkozómra se tudok elmenni a héten, pedig az csak egyetlen este... Olyan problémás helyen dolgozom, amire nagyon nehéz tervezni és a váltott műszakos 12 órázás miatt elég kevés a szabadidőm. Ráadásul az ország átellenes pontján lakom. Nem ígérhetem, hogy jelen leszek a túrán. A szervezésben sem tudok élőben segíteni.
Hááát nem tudom. Szerintem minden elérhető ha az ember valamit nagyon akar. De az utobbi biztos sokkal nehezebb. De szerintem ezt jól kitárgyaltuk.. :D
Már egyszer felvetettem az ötletet de még nem válaszoltál rá.
Lenne kedved következő szezonban szervezni egy túrát velem?
Ha nem, az sem baj csak legalább vegyél részt rajta ,mert szerintem te vagy az a figura a társaságban aki kurva jól ért a motorokhoz, plusz jó arcnak tartalak, mert nagyon küzdesz a saját igazadért. Csak az a baj ,hogy én is. És ezért is kaptunk össze kicsit. De én egyáltalán nem vagyok haragtartó. Meg én télen baromi sokat fogok ide írni műszaki dolgokkal kapcsolatban ,mert nagyon nagy átalakítást tervezek télen a Virgácsommal, és remélem segíteni fogsz majd nekem is ahogy másoknak is. Mert szerintem fasza csávó vagy.
Nem akarok rossz feleség lenni... xD
Viccet félre téve értelek téged meg titeket és igazatok van. Megnyugodtam aztán remélem senki részéről nincs harag.