Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Zsoccca .Mentek ma ?
Zsoccca, ehez írok ,mert így megkapod! :P A legjobbakat kívánom neked meg a csapatnak a holnapi naphoz! Remélem nem fog esni nektek sehol! De sajna 10 max 13 C° Mond...:S Remélem összejön a legjobbakat vigyázzatok magatokra!
http://www.szkitamotorosok.hu/
Nekem a Szkíta Motorosok jobban szimpatikusabbak... (Saját vélemény)
Amúgy a Gój motorosokra nem rég valaki azt mondta ,hogy jó bagázs csak nagyon gyorsan mennek! A Viragóknak nem túl jó tempó. Gondolok ,most a köbcentiben lévő kollégákra! :)
Szerintem ezen nem kell mit dumálni....

A zsidó szemében mindenki gój aki nem zsidó!
Tömören ennyi! LENÉZÉS! Van egy cuki kis könyvük is...:)
Ahová szépen leírják ,hogy minden gójt nyugodtan át lehet verni, be lehet csapni stb! Hát zsidóság! :) Ennyi! Erről nem kell mit beszélni! :D Sőt szerintem ne is említsük itt többet ezeket a szavakat ,mert csak felfigyelnek ránk! :D
A goj a zsidó vallásúak szóhasználatában némi pejoratív felhanggal azt jelenti, nem zsidó, nem közülük való.

Amiatt meg ne aggódjatok hogy bekerültök ebbe a csapatba. Nézzétek meg hányan vannak és kik a tagok. Különböző média perekben Gaudi Nagy Tamás szokta védeni őket. Tudomásom szerint még nem vesztettek pert !Néhány videojukon a motorjaikat is láthatjátok. Hát egyik sem az a 300ezer forintos kategória. Különböző demonstrációikon sleppként résztvehettek, ha betartotok bizonyos szabályokat. Tagságról ne is álmodj kishaver.
Amúgy meg véletlen sem buzik.
látom néhány fogalom nem tiszta.
gój=héber szó,jelentése: hitvány, értéktelen, általában keresztény ember aki nem zsidó...
gay=meleg, homoszexuális
Akkor már ketten vagyunk. Én sem akarok .Max a családomhoz.
Ezt a lapot még nem néztem át rendesen.
Csak azt láttam, hogy magyar érzelmű. Természetesen a szélső jobbos nézetekkel én sem értek egyet. A Magyar tudatosság az jöhet. De a politikától hányok.
És semmiféle képen nem akarok, és nem is fogok semmilyen tömegszervezethez tartozni.
Bocs
Én más szóra asszociáltam.
Egyébként köszi a linket szimpatikus a lap. Fel is vettem a könyvtárba.
Ez egy revizionista jobboldali szervezet és én nem akarok egy politikai szervezethez sem tartozni , én csak motorozni akarok.
Ebben a társaságban több a politika mint a motorozás.
Szerintem az ilyenektől jobb távol maradni.
Hát Zoli
Ez a szerelés szerintem inkább a polgár pukkasztásra jó, és nem annyira motorozásra.
Ez szerintem csak a motorosokkal szembeni előítélettett mélyíti.
Bár a szerkó nem rossz. Nagyon látványos. Csak nem hasznos.
Igen most bejött a meterológiának. Itt az eső.
Ha holnap nem lesz esőmentes a nap akkor mi sem megyünk.
Sőt előfordulhat, hogy kezdhetem elvermelnem a motoromat télire.
Bár én még várok egy kicsit ezzel. Még bízom benne, hogy lesz még napsütéses nap. Még ha hűvösebb is egy kicsit. Kurva jó a ruhám. Még 14 fokban sem kellet a bélést bele tennem. Szerintem jóval alacsonyabb hőmérsékletnél sem fáznék benne. Csak hát nincs téli gumim.
Szerintem nem rád gondolt.
Nem te szóltál be először. Te csak a beszólásra kaptad fel a vizet.
Sajnos igen.
A Szovjetunióban legalább a munkánkra is szükség volt. De az európai unióban már csak mint piacra és bérmunkásra van ránk szükség.
Csak hát nagyon el fogják számolni megint magukat.
45-ben katonailag leigázott ország lettünk. S a szovjetek voltak a gazdáink.
89-ben pedig tulajdonos váltás és módszer váltás történt.
Pontosan tisztában vagyok a gój szó jelentésével, ne beszélj mesügeségeket... :)
Ha ezzel a Gój-al azt akartad mondani, hogy ez a buzi motorosok emblémája, akkor légyszives gondold át még egyszer.
Nézegesd meg őket. Szimpatikusak első ránézésre.

http://www.gojmotorosok.hu/
Az lehet. Annyira nem néztem meg.
De nekem ez tetszik. Mivel motoros is és magyar is.
Egyébként milyen motoros klub az a gój?
Tiszteletem, igy tettem, fust szinte minimalisra szunt, de meg nem jartam velle csak alo helybe probaltam, kell megent szerezek mm lapokat hogy ujra beallitsam a szellepeket, mert zakatol mint a kisvonat, aztan meg mar nincs ssok olaj benne, egy resze elfolyt a sok szetszedesnel a masik resze eleget, remelem jol tettem most be a tengelyeket, kosz szeppen a segitseget, beke
Felvettelek MSNre! Kérdeznék valamit ha nincs ellenedre.
én is végigvittem már! szerintem is király
Minden legyen a helyén. A gondolatmenet jó, menet nézzen kifelé.
Nem latszik a rajz alapjan, nah szoval elso hengernel hiba megoldva, fustoles megszunt, fellemasan votl bent a ket tengely, most ugy tettem hogy a menetes vege legyen a gyertya felol, mivel egyik vegebe van menet,jol csinaltam? azert gondoltam igy mert ugye bar azzon az oldalon kell kihuzni, es oda be kell csavarni egy csavart es azzal huzzod ki, a gyerta feloli oldalon, na mar most megneztem a hatso hengert ottan megent forditva vannak de onnan visszont nem eszleltem hibat, ottan a menetes vegel vannak a lancfeloli oldalon benyomva, szerintem az se jo....vagy?