Zsoccca, ehez írok ,mert így megkapod! :P A legjobbakat kívánom neked meg a csapatnak a holnapi naphoz! Remélem nem fog esni nektek sehol! De sajna 10 max 13 C° Mond...:S Remélem összejön a legjobbakat vigyázzatok magatokra!
Amúgy a Gój motorosokra nem rég valaki azt mondta ,hogy jó bagázs csak nagyon gyorsan mennek! A Viragóknak nem túl jó tempó. Gondolok ,most a köbcentiben lévő kollégákra! :)
A zsidó szemében mindenki gój aki nem zsidó!
Tömören ennyi! LENÉZÉS! Van egy cuki kis könyvük is...:)
Ahová szépen leírják ,hogy minden gójt nyugodtan át lehet verni, be lehet csapni stb! Hát zsidóság! :) Ennyi! Erről nem kell mit beszélni! :D Sőt szerintem ne is említsük itt többet ezeket a szavakat ,mert csak felfigyelnek ránk! :D
A goj a zsidó vallásúak szóhasználatában némi pejoratív felhanggal azt jelenti, nem zsidó, nem közülük való.
Amiatt meg ne aggódjatok hogy bekerültök ebbe a csapatba. Nézzétek meg hányan vannak és kik a tagok. Különböző média perekben Gaudi Nagy Tamás szokta védeni őket. Tudomásom szerint még nem vesztettek pert !Néhány videojukon a motorjaikat is láthatjátok. Hát egyik sem az a 300ezer forintos kategória. Különböző demonstrációikon sleppként résztvehettek, ha betartotok bizonyos szabályokat. Tagságról ne is álmodj kishaver.
Amúgy meg véletlen sem buzik.
Ezt a lapot még nem néztem át rendesen.
Csak azt láttam, hogy magyar érzelmű. Természetesen a szélső jobbos nézetekkel én sem értek egyet. A Magyar tudatosság az jöhet. De a politikától hányok.
És semmiféle képen nem akarok, és nem is fogok semmilyen tömegszervezethez tartozni.
Ez egy revizionista jobboldali szervezet és én nem akarok egy politikai szervezethez sem tartozni , én csak motorozni akarok.
Ebben a társaságban több a politika mint a motorozás.
Szerintem az ilyenektől jobb távol maradni.
Hát Zoli
Ez a szerelés szerintem inkább a polgár pukkasztásra jó, és nem annyira motorozásra.
Ez szerintem csak a motorosokkal szembeni előítélettett mélyíti.
Bár a szerkó nem rossz. Nagyon látványos. Csak nem hasznos.
Igen most bejött a meterológiának. Itt az eső.
Ha holnap nem lesz esőmentes a nap akkor mi sem megyünk.
Sőt előfordulhat, hogy kezdhetem elvermelnem a motoromat télire.
Bár én még várok egy kicsit ezzel. Még bízom benne, hogy lesz még napsütéses nap. Még ha hűvösebb is egy kicsit. Kurva jó a ruhám. Még 14 fokban sem kellet a bélést bele tennem. Szerintem jóval alacsonyabb hőmérsékletnél sem fáznék benne. Csak hát nincs téli gumim.
Sajnos igen.
A Szovjetunióban legalább a munkánkra is szükség volt. De az európai unióban már csak mint piacra és bérmunkásra van ránk szükség.
Csak hát nagyon el fogják számolni megint magukat.
45-ben katonailag leigázott ország lettünk. S a szovjetek voltak a gazdáink.
89-ben pedig tulajdonos váltás és módszer váltás történt.
Tiszteletem, igy tettem, fust szinte minimalisra szunt, de meg nem jartam velle csak alo helybe probaltam, kell megent szerezek mm lapokat hogy ujra beallitsam a szellepeket, mert zakatol mint a kisvonat, aztan meg mar nincs ssok olaj benne, egy resze elfolyt a sok szetszedesnel a masik resze eleget, remelem jol tettem most be a tengelyeket, kosz szeppen a segitseget, beke
Nem latszik a rajz alapjan, nah szoval elso hengernel hiba megoldva, fustoles megszunt, fellemasan votl bent a ket tengely, most ugy tettem hogy a menetes vege legyen a gyertya felol, mivel egyik vegebe van menet,jol csinaltam? azert gondoltam igy mert ugye bar azzon az oldalon kell kihuzni, es oda be kell csavarni egy csavart es azzal huzzod ki, a gyerta feloli oldalon, na mar most megneztem a hatso hengert ottan megent forditva vannak de onnan visszont nem eszleltem hibat, ottan a menetes vegel vannak a lancfeloli oldalon benyomva, szerintem az se jo....vagy?
A zsidó szemében mindenki gój aki nem zsidó!
Tömören ennyi! LENÉZÉS! Van egy cuki kis könyvük is...:)
Ahová szépen leírják ,hogy minden gójt nyugodtan át lehet verni, be lehet csapni stb! Hát zsidóság! :) Ennyi! Erről nem kell mit beszélni! :D Sőt szerintem ne is említsük itt többet ezeket a szavakat ,mert csak felfigyelnek ránk! :D
Amiatt meg ne aggódjatok hogy bekerültök ebbe a csapatba. Nézzétek meg hányan vannak és kik a tagok. Különböző média perekben Gaudi Nagy Tamás szokta védeni őket. Tudomásom szerint még nem vesztettek pert !Néhány videojukon a motorjaikat is láthatjátok. Hát egyik sem az a 300ezer forintos kategória. Különböző demonstrációikon sleppként résztvehettek, ha betartotok bizonyos szabályokat. Tagságról ne is álmodj kishaver.
Amúgy meg véletlen sem buzik.
gój=héber szó,jelentése: hitvány, értéktelen, általában keresztény ember aki nem zsidó...
gay=meleg, homoszexuális
Csak azt láttam, hogy magyar érzelmű. Természetesen a szélső jobbos nézetekkel én sem értek egyet. A Magyar tudatosság az jöhet. De a politikától hányok.
És semmiféle képen nem akarok, és nem is fogok semmilyen tömegszervezethez tartozni.
Én más szóra asszociáltam.
Egyébként köszi a linket szimpatikus a lap. Fel is vettem a könyvtárba.
Ebben a társaságban több a politika mint a motorozás.
Szerintem az ilyenektől jobb távol maradni.
Ez a szerelés szerintem inkább a polgár pukkasztásra jó, és nem annyira motorozásra.
Ez szerintem csak a motorosokkal szembeni előítélettett mélyíti.
Bár a szerkó nem rossz. Nagyon látványos. Csak nem hasznos.
Ha holnap nem lesz esőmentes a nap akkor mi sem megyünk.
Sőt előfordulhat, hogy kezdhetem elvermelnem a motoromat télire.
Bár én még várok egy kicsit ezzel. Még bízom benne, hogy lesz még napsütéses nap. Még ha hűvösebb is egy kicsit. Kurva jó a ruhám. Még 14 fokban sem kellet a bélést bele tennem. Szerintem jóval alacsonyabb hőmérsékletnél sem fáznék benne. Csak hát nincs téli gumim.
Nem te szóltál be először. Te csak a beszólásra kaptad fel a vizet.
A Szovjetunióban legalább a munkánkra is szükség volt. De az európai unióban már csak mint piacra és bérmunkásra van ránk szükség.
Csak hát nagyon el fogják számolni megint magukat.
45-ben katonailag leigázott ország lettünk. S a szovjetek voltak a gazdáink.
89-ben pedig tulajdonos váltás és módszer váltás történt.
http://www.gojmotorosok.hu/
De nekem ez tetszik. Mivel motoros is és magyar is.
Egyébként milyen motoros klub az a gój?