nagyon profi cucc, ilyet nem fogok most ezert venni, de v.mi hasonlot kerek kolcson.havernak mondom ilyesmije van csak levegos.az szerintem jo lesz de ha kezembe fogom akkor derul ki.meg egy kerdesem lenne.mivel van egy csomo garnituram aminek a felet se tudo, meg hogy hova jar.miket erdemes kicserelnem?
Én Dremellel csinálom a hasonló melókat. Kétütemű vasakon az átömlőket vagy hasonló precíz fémmunkákat. Az olyan, mint a fogorvosi eszköz, csak elektromos. Ehhez a 407-es fejet venném elő. Előtte az 535-ös hengertalptömítését rátenném a blokkra és vékony hegyű alkoholos filccel megrajzolnám az ívet, ameddig le kell dolgozni az anyagot. A többi már csak idő és rápróbálás kérdése.
akkor ok, reggel viszem egy muhelybe, vannak fem maro szerszamaik, ithol lejegyszem a meretet, ott lecsiszolom, aztan osszerakom es reggelig motorozom,kosz a segitseget, holnap irok, hogy mire jutottam, beke
Egy sima félkerek reszelő jó lehet. Ha meg tudod oldani, hogy fél mm-rel beljebb fogatod fel a sablont először, és a második felfogatásnál illeszted a kellő helyre, akkor nem tudsz nagyot hibázni... ennyi alumíniumot percek alatt ki lehet reszelni, és most fontosabb a minőség, mint a sebesség. Nem mellékesen, két sör árából megvan a dolog. Egy az esztergályosnak, egy meg nekem :)
Csak egy ölet: esztergályossal készíttess, egy sablont a másik blokkrész mintályára ( egy íves darab hiányzik egy 3-as vaslemezből, melyen van két nagyobb méretű furat, mint a tőcsavar) ezt rögzíted a tőcsavarok segítségével. Befogod az egészet satuba, és lehet reszelni... hamar meglesz, csak dolgozni kell egy picit. Olyan, mintha berajzoltad volna a vonalat, csak meggátolja, hogy durván továbbreszeld mint kellene
ugy gondoltam hogy a regi hengertalp tomitesemet utana igazitom a regihez es azt rateszem erre es az uttan marrom korbe, csak meg mindeg az a kerdesem hogy mi lenne a megfelelo szerszam ami ezt visszi szeppen
A hengertalp tömítésére mekkora nyomás hat a blokk irányából? Ha a karterszuszogó nincs betapasztva, akkor max 1.2-1.5 bar körüli gázlengések. Azt a spirálfüzet fedőlapjából vágott kartontömítés is megfogja.
http://szerszamgepbolt.hu/appl...
nekem is van csak furogepbe foghato
http://www.onlineszerszam.hu/d...
A hengertalpak az össze illesztésnél egy síkbann vannak?
A képek alapján nem egyértelmű.