Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmire. Ez egy tömítés. Ne szakítsd el, más baja nem lehet.
Én kartonból vágom magamnak a blokk aljához (a hengerfej tömítés kivételével) az eredeti mintájára, nem veszek drága pénzért.
Vagy matrica, vagy dombornyomott műanyag plakett van rajtuk.
Előbbinek lenne nyoma, plusz ez a kétszínű, csíkozott tank DX verziós, szerintem plakettes volt eredetileg. Az meg egy jobb hajszárítóval is lejön nyom nélkül... Pláne hőlégfúvóval.

Másrészt ha megnézed a többi alkatrészt a palinál, ugyanilyen a fényezés. A hátsó sárvédőn is látszik, hogy nem kézi munkával készült.
Ja, és még valami. A gyári fényezett tankon nincs eredendően embléma ?
csak szerettem volna megtudni, h
ogy minden ok e velle,vagy ha nem mire figyeljek oda
Az hogy gyári a színkombináció azt értem . De honnan tudjuk hogy a gyárban készült ? Ezért kérdeztem hogy talán túl jónak látod a csíkozást ahhoz hogy fényezőműhelyben készüljön
Ez egy alap gyári színkombináció.
Semmi. Csak furcsa, hogy megvettél valamit, ráadásul az egyetlen elérhető szettet, és mindezekután megkérdezed, hogy jó-e? Akkor már nem mindegy? :D
Igen,nem volt miben vallasztanom.teljes garnitura szetet mast nem leltem,eredetit nem is lattam,mond mester mi lehet velle a baj?
Ja majd el felejtettem.
Telefonon is lehet érdeklődni.
A számom: 06 20 475 8051
Lehetőleg 16 óra után tudok nyugodtan beszélni.
Sziasztok Virágós Cimborák!
Itt a következő közös gurulási lehetőség.
Jó idő esetén. Ami annyit tesz, hogy nem esik az eső.
Szóval jó idő esetén, október 8.-án 10 órakor találkozó Gödöllőn a buszpályaudvar melletti MOL benzinkútnál.
Állomások: Hóllókő. Szécsény melletti Robinzon szigetek.
Útvonal: 30 úton hatvan felé. Majd jobbra letérő Héhalom felé. Jobágyinál rátérünk a 21-es útra. Majd Pásztó előtt balra el, keresztül a cserhát dombságon Hollókőre. Itt pihenő. És a világ örökség megtekintése. No és a hollókői vár megnézése. A Kényelmesebjei, motoron ülve alulról. Az aktívabbak fel is mehetnek. Természetesen csak gyalog.
Aztán mikor a csapat úgy gondolja irány tovább Szécsény felé. Majd megérkezés a Robinzon szigetekre. Ahol össznépi szórakozás vár ránk.
Lehetőségek: Nyársalás, pecázás, és nem utolsó sorban lehet kenut bérelni is.
No és aki, nyársalás közben szeretne italozni, annak van lehetősége faházat bérelni és ott aludni. Majd vasárnap tiszta fejel haza motorozás.
Mi egy páran, tutira ott alszunk. Mivel a csurdítot kenyér csak sörrel az igazi. No de semmi nem kötelező, mindenki azt csinál és addig amíg kedve van.
A salgótarjáni cimborák közül egy páran biztosan ott leszünk.
És mindenkit szeretettel várunk!
Akit érdelek jelezzen itt a fórumon! Aztán október nyolcadikán 10 órakol találkozunk a Gödöllői MOL kútnál.
A dátum elkerülte a figyelmem.
A csíkozás miatt gondolod ?
Csak 3 napig érvényes.
Ez van, ezt fogod használni. Nem?
Ez gyári festés. :)
Nem xv535 az biztos !
Na aki ezt a tankot fényezte, arra rábíznám az egész motorom fényezését. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az ár 1 hét múlva
Tiszteletem mindenkinek,mit mondtok ez a garnitura szet jofele?:d
Itt egy újabb csak 1 euro még.
http://www.ebay.de/itm/yamaha-...
Ez nem semm!
Mi volt ez? Úgy értem milyen motor?
Köszi, egyszer már elküldtétek blackieixel , el is mentettem.
Itt egy tank Ausztriából.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
hehe tényleg jó :)
Basszus ez nagyon állat! :d
Ne haragudjatok engedjétek meg hogy megosszam veletek ezt a linket nagyon állat :)

http://youtu.be/RS3iB47nQ6E