Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lori én drukkolok neked ...a tőcsavarok távolságát nézted ? rámegy a henger ?
korbe lemarok belole 2mm ert kb, ha ti is ugy velitek hogy okos dontes, csak meg nem tudo
m, hogy milyen szerszammal kellene
És most mi lesz ?
abszolut minden passzol ezzen kivul, egy kb 2mm rel van kijebb a parkanya,ha korbe le marom az ugy ok lenne, gondolom ebbe kisebb henger vol
en ezt csinaltam ma hirtelen,nem egy szep darabb de mukodik
Eddig még nem került semmibe,de a sógornak és Blackiex-nek sok-sok sörrel lógok.
Nem tudom mibe került a lehúzó, de ha lett volna ilyenem meg kuplung lehúzóm én sem vittem volna szervizbe a bicajt. valószínű a szervizköltségből kijött volna az ára és ráadásul a szerszám megmaradt volna.
Úgy akartam én is de a sógor mert ő csinálta a 10-es kazánlemezt ellökte a francba és szerszámacélból lett megcsinálva és az abba vágott menet kibírja. Így nem volt szükség az anyára. Meg amennyit én használom arra bőven elég.
Hu bazmeg ez nem néz ki jól.
Szia!
Úgynevezett talpas anyát fogok allátenni,ez csak a fényképkedvéért kerűlt rá , nem találltam mást a csavar is ideiglenes.
mar vissza is tettem,de agyverzest kapok mindjart.minden pasziol de meg se a henger nem megy belle kisebb a szaja
Köszi a bizalmat. De remélem kifogja birni a szab futó és nem kell használnom.
Szia!
Igen az alapján készült.
Biztosan fog működni, na meg brumeszkosz sem pék, vagy cukrász ha kell majd korrigál.
Szép :) Kijött ?
Az a vicc, Gábor, hogy a gyári mintájára készült ilyenre. :D
Jók a krumplis zsákok! :D Most nálunk is van 2db :P xD
ugy csinalom,nah igy oldottam meg a dolgot
Tök Jó ! Talán a középső csavarhoz lehetett volna egy anyát vagy egy kétoldalon lapolt menetes toldatot hegeszteni, hogyha tekered a csavart, legyen hol ellentartani ! Azt már csak az irigység és a rosszindulat mondatja velem hogy a másik 3db csavar lehet hogy rövid lesz. Bocs ha ok nélkül kritizálok.
Ha abból a skiccből készült, ami nekem is megvan, akkor valóban nem árt. A rések 8-as csavarra vannak méretezve, mert ez egy XV535-750-1100 lehúzó alapvetően. :)
Jól néz kim, szerintem tegyél alátétet az anyák alá mind a két oldalra hogy ne menjen tönkre hamar.
Ez az én / Kaczkó Pityu rajza alapján készült, ugye?
Itt a foto is.
Sziasztok!
Készen lett a mégneslehúzó kézikészülék, ime.
Akkor jó, a régiből a főtengelyt is átteszed ugye ?
Mindent tegyél át a régiből amik illeszkednem vakahogyan egymáshoz mert össze vannak a dolgok kopva.