Ja én is úgymond Taxizom.
Szutyok járatott vezetek.
A fizietés minimál. De legalább van valami. Amíg meg nem telik a hócipőm és el nem húzok innét a francba. Ahol még értékelik a munkát.
Mert ez az ország csak a becstelenek paradicsoma.
Igen a fürere lehet várni. De minek?
Én már rég nem hiszek a mesékben. Teljesen mindegy, hogy ki ül a bársony székben. Egyik sem tud mást mint a népet sanyargatni. Adót emelni.
Azért elgondolkoztató dolgokat lehet olvasni.
Fél éve azt olvastam, hogy a kedves gazdáink, (kormány) 375 milliárdot adott az audinak. Munkahely teremtésre.
Aztán most meg azt olvasom, hogy dicsekszik az Audi, hogy 252 milliárdos beruházással teremt munkahelyet Győrben.
Ezek teljesen hülyének néznek minket.
Hát hová lett 123 milliárd?
No meg a kedves magyar kormány, miért egy német tulajdunú vállalatnak adja a pénzt munkahely támogatás címén. Hisz Ő majd a profitott is kiviszi az országból. Adót meg szinte semmit nem fizet a kiharcolt adó kedvezmény miatt. No meg még a beruházását is mi fizettük. Sőt még a zsebében is maradt jócskán.
Aztán itt meg rabszolga tartó munkarendet vezet be. A melósok meg tűrik mint a ....
De kérdem én. Azt a 375 miliárdal, miért nem lehetett beindítani egy magyar céget. Aki itt termelné a profitot.
No de hagyom a politikát, mert csak a bicska nyiladozik a zsebemben. Le vannak szerva. Csak nekünk játcák, hogy még létezik magyar ország.
Jó szó... "Hátha"... Faternek is van 7szakmája kb. a Gumistól a gépszig meg minden.. Aztán most TAXIzik! XDXD Ha valakinek kell taxi Magyarország egész területén meg külföld is akár. Akkor Szóljatok! :P Egy Nagyon komoly full extrás FORD MONDEO :) A kategoriás.
Semmi gond. Majd találkozunk a következőn.
Sajnos Munkát nem tudok ajánlani.
Itt nálunk is elég tré munka ügyben a helyzet.
Egyébként nekem is asztalos az első szakmám. No persze azóta szereztem még hatott. Tudod hátha azzal majd könnyebb lesz elhelyezkedni.
fürer..... xD Hát ezen egy ideig elkacagtam! :D
Igazából ,hogy őszinte legyek külföldben gondolkodom...
Ausztria vagy Hollandia... Az én szakmámmal ott degeszre tudnám magamat keresni sóóksóók pénzel! :D Nem tervezem a kint maradást de 3 vagy esetleg MAX 5 év belefér. Annyira akarok csak eljutni ,hogy legyen egy saját házam NEM KELL PALOTA! Egy tök normális kis ház. Meg egy normal autó ez alatt egy MAX 4es Golfot értek. Nekem nincsenek ilyenben túl nagy vágyaim... :) Ha már van házam meg verdám szerintem haza is költöznék. Csak onnantól meg akkor az a gáz ,hogy megint one állás! :D Szal kint kéne valami csinálnom amiből jönne a lé! x)
Előre szeretnék szólni ,hogy nem megyünk a túrára a párommal.
Sajnos ő pont suliban van. :(
Két hetente egyszer van suliban szombaton és pont arra a napra esik. (Plus nekem nincs oldal tatyeszom közben átgondoltam és egy nagyobb útra azért jól jönne xd... Majd most télen nagyon komoly alakításokon fog átesni a vas!)
Meghát lóvé gondok is vannak. DOLGOZNI KÉNE MÁR VALAMI!... Ha lenne mit. Valaki esetleg tud nékem munkát? :D
20éves vagyok életerős férfi!
Szakmám asztalos (3-4év szakmai tapasztalat.)
A , B Jogosítvánnyal rendelkezem! :D
Bármi jöhet! :P
Remelem nem faradtal a keresgelessel. Sikerult megoldani a dolgot. En azt hittem, akkor kell erintkeznie, mikor sebessegbe van. Pedig nem. "Ures"-be testel le a szenzor es akkor gyul ki az ego. Gond csak annyi volt, hogy ki volt kopva a szenzor esintkezoje es nem zart rovidre. Csak annyit kellett tenni, hogy vekonyabb alatetet tegyek be es kesz. Van ures jarat, van visszajelzes, van orom.
Tiszteletem es koszonet mindenkinek!
A beszerzési ár másfélszereséért... Ezért szóltam be neki...
Persze nekem mindegy, ki mire cseszi el a pénzét, de akkor feleslegesek az ilyen fórumok, mehetne mindenki a lehúzós kereskedőkhöz.
Ha benzincsapot teszel a tankra, nehogy megvedd azt az univerzális, műanyag csapot, mert pár hónap után folyik. Engem figyelmeztettek rá, mégis megvettem, és ki is kellett dobni, pár hónap múlva. Szóval csak fémet vegyél rá.
Jogo köszönöm a választ így teszek én is. A fehér füsttel kapcsolatban, én balfasz a blokk összerakásakor túl öntöttem olajjal és a leírtakhoz hasonló fehér füstöt produkált. De csak az egyik henger. Én még a garázsban orvosoltam a hibát.
Nagy baj nem lehet, egy próbát megér. Hőértéke és a menete megfelelő, a három pólus hatását még én se próbáltam, de szerintem nem lehet vele gond emiatt.
Szutyok járatott vezetek.
A fizietés minimál. De legalább van valami. Amíg meg nem telik a hócipőm és el nem húzok innét a francba. Ahol még értékelik a munkát.
Mert ez az ország csak a becstelenek paradicsoma.