Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Da , jisoraz gavoris pa russzki.
Na jó ez csak rossz poén. Sajnos nekem is ez a bajom. És a képből sem sok mindent látok. Az ára és a formája is tetszene, de abban sem vagyok biztos hogy felszerelhető a bicajomra.
Szia!
Ehez nálam okosabb ember kell. Én úgy fordítom valami műtank lehet a régi helyén ami 9 literrel megnöveli a régi kapacitását. Van hozzá tartozékként csap és valami csövezésféle ami összehozza a az ülésalatti tankal.
Ennyit hamarjában a többire én is kiváncsi vagyok. én csak fordítógéppel dolgozom az angolhoz nem sokat értek én még oroszul tanultam a suliban.
Sziasztok Motorosok !
Kéne egy kis segítség tanult barátaimtól akik beszélik az angol nyelvet
Még mindig az üzemanyag tank keresésénél tartok. Találtam valamit amit eltudnék képzelni de nem értem a leírást. Próbálom bemásolni az oldalt ahol a 9. hirdetés egy fényezetlen mustang tipusu tank, de 535 viragohoz hírdetik. Nekem tetszene csak nem értem az angolt.
http://www.customcruisers.com/...
Tiszteletem minenkinek.tegnap megjott az ures blokkom.minden ok egyenlore velle, megpucoltam, aztan kerdessem hogyan tudnam megallapitani hogy melyik csapajd a jobb mert egy ketto benne van,nah meg a szimeringek, amint a kepeken is latszik, szoval maradjon vagy tegyem at az ennyembol....kosz beke
Szia!
Mukodik a karbi, rendben is van, csak mar javitott, es szeretnenk, ha lenne masik, hogyha ugy alakul, lehessen cserelni...

A Szittya MK-nak tudtunkkal nincs honlapja, ezert nem is tudtad megtalalni.

Jo ez a kep, sokmindent elarul errol a bulirol..

Minden jot Nektek is!
űdv
sajnos nincs
Kaczkó úr! Van 750-eshez való belső kupplungkosarad?
Sziasztok!
Kispest környékén keresek egy motorszerelőt,aki ki tudná ütni a szervizre figyelmeztető inspectet. Egy XT 125ről lenne szó. Ha valaki tud ilyet írja meg nekem! Előre is köszi!
Sziasztok!
Látom,hogy a vasánapi túra sebessége a téma,hát nem verseny volt az biztos,igy volt jó.
Voltam már olyanon ahol igencsak kapaszkodni kelett pl.a Gój-Motorosokkal/akik igen komoly korekt társaság/de a tempójuk nem nekem,sőt nem a virago 535 nek való/100-alatt csak induláskor mentünk/
Egyébkét az együtt motorozás nem a versenyről szól szerintem.

Üdv.Mindenkinek.Jenő.
Ezt nem vitatom.
Azért a 750-es ülése valamivel kényelmesebb. Az 535ös nekem is rendesen lezsibbasztja a fartájékomat hosszútávon.
Edzés kérdése, a nyári 5300 km -es túra első 3-4 napján nekem is fájt a seggem a napi 4-500km -től aztán utána semmi.

Szerezz egy MZ ülést meg egy bakot tedd rá és nézz azon tévét otthon :D
Feri, minden tiszteletem a párodnak. gyakorlott, ügyes, könnyedén vezet, sok nagyarcú legényt lealázna. becsüld meg rá biztos mindig számíthatsz, sok együttgurulást kívánok nektek
Nem én vagyok a topikgazda, tőlem a Kinder tojásos játékfigura gyűjteményetek is lehet téma.
Ha valakinek baja van, úgyis szól.
Nemtom ti hogy vagytok vele de nekem 190km után igencsak fájt a fenekem állva motorozni meg hosszú távon nem nagyon lehet egyrészt fárasztó másrészt egy óvatlan pillanatban lefejelnénk egy faágat és a bogarakról még nem is beszéltünk.
Anikóval mi a börzsönyt kerültük meg nem kellet nagyon techinkázni csak ráárállni 80ra és gyönyörködni a tájban a 190km et ugy 3,5-4 óra alatt tettük meg ha jól emléxem. Kellemes kikapcsolódás volt otthon meg pihentető bográcsozás egykét doboz sörrel. Egy hétvégére nem is volt több ingerenciánk :)
hehehe Itatásról annyit hogy én meg az asszonykám is másnaposak voltunk. A hólyagommal meg nemtudom mi volt mert 1 órán belül háromszor az már nem kis teljesítmény lehet a tegnap esti sörből volt még pár deci :D.
Ha több napos dolgot tervezünk én benne leszek csak legyen lóvé, jó idő és a vas is jól müködjön. JAH hogy legyen valami műszaki is a hozzászólásban a repsol 15w-50 olajcsere után vagyok kb 1200km-t mentem a csettegőmmel. Megszűnt a csattanó váltás, kajakra fajinul müködik a gép. És a kiengedett kuplungnál lehetett hallani kotyogást nah az is jelentősen csökkent .
----------
Blackiex ne haragudj a sok OFF hozzászolásomért, de én úgy gondolom a fórum egyben a yamaha viragosok csapatépítésére is szolgálhat , ahogy a műszaki segítség nyújtásra és a szürkeállományok tágítására. :)
Vértes, Mátra, Bükk, Mecsek, ideális helyek kellemes motorozásra. Az egy éjszakás túra legfőbb előnye, hogy nem csak a vasakat lehet olyankor megitatni...
Menny innen a negatív energiáddal! CSAK VICCELTEM! :)
Értelek téged de ezt most dióhéjban mondtam. Megoldok mindent nyugi! :)
Szia!
Köszi a kérdést, csak az alsó tankból a csurig töltött benya. minekutána telecsurgattam a tágulási részt is, így a fullos tank, + a meleg henger okozta. Máskor is jártam már így, soha nem tanulok belőle.
300-400km -es túrába kell autópálya minimum 100-al, mert sosem értek oda és vissza a sok falu miatt és országúton is legalabb 90-100 -as tempó.

Ketten most vasárnap 10 -től este 6 -ig mentunk 400 -at 120 pályával, ebéddel középen úgy hogy 100 alá nem nagyon mentünk csak falukban.

10-15 motorossal ezt felejtsd el, hacsak nem csapat mindenki.
De szerintem nem volt különösebb gond ,hogy megálltunk így párszor! Legalább jobban össze tudtunk ismerkedni, és Krueger is mindig tudott pipilni! xD Meg így készültek jó ksi fotók is közben! :)
Senki nem haragszik senkire ez miatt remélem! Nekem nagyon tetszett minden kis baklövés ellenére! :P Legközelebb valami 300-400km-es túrát szervezek szép helyekkel és 1 alvással valahol. Bogrács stb.. Minden ami kell! Remélem akkor is ennyien leszünk vagy még többen!
Egyszer megálltunk egyből az elején tankolni az max egy 10perc volt.
Aztán megálltunk ,mert pisizett egy jót a Krueger! :D De nem is baj ,mert én ott kaptam kenőcsöt a csípésemre! x)
Aztán megálltunk ,mert azt hittem dagad a nyakam közben csak a kenőcs tévesztett meg ahogy száradt rá. Na de menet közben úgy nézett ki mintha tod így körbe dagadt lett volna. Aztán megálltunk megint ,mert venni akartam egy gyógyszert a csípésre. Érted fő az óvatosság még is csak a nyakamon volt. Aztán az zárva volt! :D És nem mentünk gyorsabban 70nél! Azt vettem észre ha 80al mentem már távolodtam el tőletek. Mind1 legközelebb az együtt menetelt jobban megbeszéljük! Ebből tanulunk nem igaz!?! :)
2,5 óra alatt 42km -t ? :)))

Ezt hogy sikerült összehozni ? :)
Zsoccca
[10704] tegnap 10:00
Igazán feltehetnéd az MZ fotóját is ide a lapodra.
Üde színfolt lenne.
Szerintem a nagy többségünk hajtott annak idején MZ-t.
Egy kis nosztalgia nem árt!

Rendben majd beszélek az asszonykámmal elővakarjuk a csodafegyver képeit és feltöltöm :)
Hello hello !

Köszi a túrát, jól éreztem magam, bááár nem volt ingyen fagyi :DD !

A bolyba közlekedésen persze van mit javítani de ez az első gurulásunk volt. A társasággal nem volt gond mindenki jó fej volt és segítőkész.
- Naná hogy egyszer miattam kellet megállni mivel wcre kellett mennem (valószínűleg jól felfáztam valahol) zolit meg egy darázs csípte meg. A poén akkor hangzott el mikor már mendén is megálltunk (gyógyszerért) persze teljesen jogosan... "még jó hogy nem gyulára indultunk el mert még holnapig sem érnénk oda ezzel a tempoval :) "
- 2,5 óra alatt tettünk meg 42 km-ert XDD.
Asszonykámnak is tetszett a túra a fagyi is finom volt. Ha egyszer arra járunk biztosan beugrunk 1-2 gombócra.
Szóval volt jó is rossz is ez mind belefér hiszen első szervezés volt. Jó idő volt és még el is jöttünk egy páran kb. ennyi kell egy találkozóhoz. Minden tetszett úgy ahogy volt. Legyen legközelebb is egy ilyen gurulás hasonló szervezéssel és ilyen remek emberekkel kiket megismertem. Szóval köszi Zoli ,kösz mindenkinek!

Jogo mi volt az a folyás a motorodból ?