Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk nem volt ilyen színű moci. Meg asszem ilyen öltözékben sem voltak. VISZONT: Volt egy vadállat csipperes aki valszeg pecázásból jött egy sárga vödörrel az oldalán és kicsit bravúrozott nekünk! :D Kurva jó volt azt fel kellet volna venni! :P
üdv
a képen lévő generátor 91- ig jo az 1100 ba is
aztán váltás volt
Örülök hogy jól sikerült a túra, én feketebárány vagyok, egy Drag -es barátommal ugy döntöttünk hogy inkabb nyakunkba vesszük az országot annyira jó idő volt és 400km -t karikáztunk Vasárnap, Budapest, Győr, Szilsárkány, Pápa, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest.

A Vas még mindig hihetetlenül jól megy a karbijavítás után, 244km -nél 11.15 Litert tankoltam bele (4.56Literes fogyasztás), pedig húztuk a szarvát a gépeknek rendesen.

Valahol Pápa környékén egy körforgalomban összefutottam egy zöld - bézs 535 -össel ketten voltak "anyu" egy amerikai zászló mintás ilyen cap -ben ült a hátsó ülésen.
Nem innen volt valaki ez a kettős ?
Ez xv 1000 típus,szélesebb a generátor tekercse is.
Szep napot.
Velemenyt szeretnek kerni. Talaltunk egy fogaskoszorut es kicsit elbizonytalanodtam.
Az enyembe ez a tipusu van:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Amit talaltunk az az alabb levo kepeken lathato.
Nagyon sok a kulonbseg. Az enyemen sokkal szelesebb a fogaskoszoru, amit talaltunk azon keskenyebb, stb.
Megis talalna?
Nagyon koszonom.
Kosz szeppen brumeszkosz, de amint blackiex mondta ami kellenne nincs benne. beke
remekül sikerült a mai találkozó, ez kétségtelen. én külön kiemelném a közeli és távoli régiók képviselőinek részvételét, hiszen velük együtt lett teljesebb és színesebb a gurulás. hölgyek, urak kellemes társaság vagytok. mindenkinek üdv. az otthonmaradó fórumtársaknak is!
Le se xard, mindenfelé vannak ilyen gyökerek a neten. Ha megnézed, ennek még egy kereke se volt az életében, nem hogy motorja. Én mulatni szoktam rajtuk, ha már egyszer megütni nem tudom...
Ez nem semmi.
Jó pár halált megörökített a kamera.
No meg néhány hülyét ott helyben főbe kellet volna lőni.
Gondolok itt arra aki a zebrán gázolt el vagy három embert.
Ne foglakoz vele.
Az Ő szegénységi bizonyítványa.
Tudjuk sajnálni az illetőt.
Sziasztok!
Remélem mindenki szerencsésen hazaért.
Jóvólt Veletek személyesen is találkozni,csák rövid idejig tartott,no de elsőnek megfelelt,majd folytatjuk.
Köszi a feltőltött képeket.
Zoli köszi a szervezést,csak így tovább.
Üdv. Mindenkinek. Jenő.
Nagyon klasszak a fotók.
S nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk ott lenni. De majd a következőn.
Akkor is ott leszünk, ha netán fűzőt kel felvennem.
http://www.youtube.com/watch?v...

érdemes ezt a pár percet megnézni, aki idióta, azt nem tudom sajnálni, pl aki felgyújtja a saját mociját! de sok helyzet van amit lehetetlen kivédeni, bármelyikünk járhat így...
szerencsés hazaérkezést mindenkinek ma is, holnap is...
Gyerekek! Jó volt az idő, jó volt a csapat és jó volt a cukrászda is!Zoli!...Jogo!...ne törődjetek a beszólásokkal!...nem azért gurultunk,hogy ez tetszen, avagy ne tetszen bárkinek, hanem azért, mert jól esett!Örülök,hogy személyesen megismerhettelek titeket ( ezt az egész csapatra értem!) és remélem, mielőbb tudunk újra együtt gurulni, esetleg még nagyobb létszámban!
Köszönöm szépen a rengeteg segítséget. Be kell szereznem egy hoszabb gyertyakulcsot mert a jelenlegivel nem sikerült, meg a szervizes annyira megtépte hogy csak na. Majd holnap ügyködöm még rajt. Remélem csak a gyertya lesz a bűnös és nem komoly. Majd megírom mi lett a végeredmény. Addig is köszönöm szépen. Üdv és biztonságos közlekedést.
Valami buzeráns lehet, nem kell az ilyennel foglalkozni. Töröld, oszt' kalap.
Utolsó kép ahol én meg barátnőm voltunk. Oda írta a 650ccm ,hogy Elrettentő példa jesszus meg stb.. Szal fogtam és töröltem azért nem találod.
Egyetlen beszólást láttam Jogo képeinél... Hol van még?
Sziasztok Motorosok !
Mindenkinek köszönöm a segítő szándékot. Ha úgy adódik mindenképpen élni fogok vele. A tankom nem lyukadt ki tehát használni tudom a bringát, ma is gurultunk egy rövidet. Az viszont tuti hogy a biztosító ilyen hozzáállása után a lehető legtöbb zsét próbálom kipasszírozni belőlük. Legalább annyit, hogy fussa egy ilyen klassz amazonos airbrussh festettre.
Valaki erőszeretettel fikázza a "Túra" képeit! -.-
Name: 650ccm Nem csak az enyémet Jogo téged is macerál...
Azért az ilyet jól fejbe tudnám verni!
Sziasztok! Én is feltöltöttem a képeimet!
http://www.sportmotor.hu/motor...
kimaradt egy fél mondat... szóval, nézd meg a gyertya kódját, lehet abból is meg lehet mondani, van e benne zavarszűrő...
szedd ki a gyertyákat és nézd meg milyen a színük, illetve nézd meg van. Ha a szervizlátogatásig nem volt semmi baj, akkor erős a gyanú, hogy zavarszűrős gyertyát tettek bele...
Esetleg ha már kivan véve a gyertya és megvan tisztítva a menetes részét odanyomva a hengerfejhez indítózva meglehetne nézni a szikra intenzítását vagy azt,hogy eggyáltalán van e?
Csak óvatosan jól le testelve mert nagyot tud ütni az áram.A gyertyapipánál fogd meg egy ronggyal vagy valami jó szigetelővel.
Röviden indítózz és jól nyomd oda a hengerfejhez.