Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Pucold meg a gyertyát szárazra.
2. Indítózz szívatóval
3. Vedd ki a gyertyát.

HA nedves, gyújtás vonalon tapogatunk tovább.
HA száraz, az üzemanyag ellátáson kell töprengenünk.
Feltöltöttem én is a képeket, a profilomra, együtt gurulás galériába. Nagyon jól éreztem magam én is, örülök, hogy megismertelek benneteket.
És még valami horpadást is ír az egyik oldali deklin.Gondolom karambolos volt a gép és azért bontja.
Üdv minden kedves motorosnak/motort kedvelőnek ! Pár napja hoztam el a szervízből (92-es 400-as Virago) és mentem vele 50-60km-t . Új akksi, új gyertya, szűrő, teletankolva, karbis, membrán tiszta, és nem megy a hátsó henger , menet közben leis állt . Eresztettem le belőle benzint is nem büdös, és tiszta . Sokáig nem állt módomban használni (gyerkőcök) sajnos. Pedig nagyon sokba fájt nekem a szervíz , állítólag átmosta mindenhol. Most már a szervízig sem tusok elgurulni mert csak indítózik, de nem akarom sokat nyektetni, nincs értelme . V.kinek v.milyen költségkímélő ötlete ? Pedig vevőm is lett volna rá . Előre is köszönöm, ha bárkinek látatlanban volna esetleg ötlete. Üdv.
Képek a taliról:
https://picasaweb.google.com/a...

és az együtthaladáshoz okosság a cbf egyesülettől (remélem nem haragszanak meg érte): http://cbf-egyesulet.hu/news.p... Nagyon jól összeszedve!

Én is nagyon jól éresztem magam, szupi volt ennyi szépséges vasat együtt látni :)

Üdv mindenkinek,
Attila
Sajnos önindító szabadonfutó nincs benne...
zzHóhéRzz! A darázs családjától is kérjél elnézést, mert elütötted csórikámat. Pedig lehet, hogy csak motorozni szeretett volna egy keveset.....
Sziasztok Viragosok!

Először is szeretném megköszönni annak aki részt vett ezen a kis guruláson!
Ez az egész arra ment ki ,hogy megismerkedjünk, kicsit összerázódjunk és így tovább és így tovább. Szeretnék elnézést kérni azért ,mert 2x is meg kellet állni út közben miattam a nyakamon lévő darázs csípés miatt! De fő az óvatosság! Ja, és köszi a krémet a csípésre! 1éve van jogosítványom, soha életemben nem mentem még "bolyban" főleg elől! Tehát, akinek bármi észrevétele van bármivel kapcsolatban, akár hideg-meleg kérem mondja meg! Mert csak így rázódhatunk össze, és én pedig sokat tanulhatok tőletek! Amúgy a végén amikor elmentetek mellettünk Én ott lakom! Köszönjük nektek ezt a szuper kis Virago Tali gurulást! Jövőre valami nagyobb úttal rukkolok elő! De remélem nem csak én fogok szervezni ezek után!
Ezzel az "első" talival remélem elindítottam egy szép kis barátságlánc kezdetét!
Saját észre vételem a következő:
Az együtt haladással kapcsolatban még vannak gondok de nem vészes és erről úgy érzem részben én is tehetek! De mint már mondtam nekem ez volt az első szal tanítsatok had okuljak!

Ami pedig a fényképeket illeti töltsük fel őket, és válogathatunk!
Annyi ,hogy én 1-2nap múlva töltöm csak fel ,mert a bátyám (Robogó) elment itthonról és nála a telefon!

Még megemlíteném ,hogy Október 1.-én a Citadellai guruláson kint leszünk!

Üdvözlettel Dóri és Zoli!
Jövőre találkozunk!
Rendben semmi probléma megértjük!
Bakker a linket mindig elfelejtem.
http://www.ebay.de/itm/Motor-Y...
Itt van egy blokk a hátsóhenger vezérlése hibás de alkatrészként árulja a tokos.Csodálkozom,hogy még nem licitált rá senki,a boltosok megszokták venni és alkatrészként továbbértékesítik.
Lory007 neked ajánlom a figyelmedbe.
Nem tudom, sztem ők azt mondják, hogy X összeget kapsz, a többit oldd meg. Ebben az esetben rá se néznek.
Kicsit drága de jó.
vajon a biztosító fizetné -e?
Ezt mondtam én is...
Sziasztok Virágósok
Remélem jól sikerült a Virágós találkozó, s együtt gurulás!
Robinnal mi is készültünk. Robin úgy tudom most ott is van.
Sajnos én a derekam miatt nem tudtam menni. Nem mertem bevállalni egy hosszabb utat. Innen Salgótarjánból nem rövid.
Ugyan is műtve van a derekam. És az utóbbi időben újra elégé fájogat. Meg újra sántítok egy kicsit. De nem gond. Újra rendbe teszem az tán a következőn már én is ott leszek.
Főleg ha a következőn a Mátrát tűzitek ki uticélul.
Egy csajos tank van csak, egyről beszélünk szerintem...
Nem Arra gondolok ,ezen egy festett csajszi van.
Az MZ fotó ötletét támogatom! :)
A 300 fontos induló licittel árult airbrush mintásra gondolsz? A vesémet el kéne adnom hozzá... :D
Igazán feltehetnéd az MZ fotóját is ide a lapodra.
Üde színfolt lenne.
Szerintem a nagy többségünk hajtott annak idején MZ-t.
Egy kis nosztalgia nem árt!
No szerintem ezért lenne igazságosabb, ha a számlákat fizetné ki a biztosító. Persze az előleg levonása után. Mert előleg azért kéne, hogy az ember el tudja kezdeni a javíttatást.
Nem kéne új tank. De a használt tank megvételét, aztán az újra fényezését, és a javító műhely számláját, nyugodtan fizethetné a biztosító.
Ugyanis mennyi pénzt szednek be. Pl én 24-éve fizetek nekik, és eddig teljesen baleset mentesen. "Lekopogom ez így is marad"
Tehát amit tőlem beszedtek, az nekik tiszta haszon. No meg úgy tudom, hogy még mindig van az üzemanyagba is beépítve biztosítási díj.
Egyszóval ilyen esetben nyugodtan fizethetnének rendesen is.
Itt van egy Angliából és a fényezése se rossz!

Na csak hülyéskedtem.
Biztosan nem lehet megcsinálni ? Csodákat tudnak tenni a lakatosok, fotózd már le nekem van egy nagyon jó kontaktom .