Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha.gyartok le v.mit.azert mert cserelem a blokknak a bal oldalalt amit a multkor elcsesztem,es amit vettem aba nincs ilyen
Ezt nem kell melegíteni vagy hűteni, ahogy az előbb írtam, ki kell nyomni, készítened kell egy olyan szerszámot mint ami a képeken van
Na, a Haynes manual részletesebben írja.

Ki kell nyomni egy spec szerszámmal, ütni nem szabad egyáltalán mert deformálódni fog.

De alapvetően miért is akarod ezt kiszedni ? KOmolyan meg kell mérni a főtengelyt és a csapágyat is mikrométerrel hogy tűréshatáron belül vannak -e.
ez mar ige.egy csabalydot kellet kiszednem ezzen kivul.az kijot konnyen,mindjart beteszem a frigoba:d kosz
Azt írja a könyv, hogy speciális szerszám kell ahhoz hogy ezt a főtengely csapágyat kiszedd.

Egyéb csapágyakra meg azt írja (és most nem viccelek) hogy tedd be az egész házat egy sütőbe és melegítsd fel 205-257 Celsius fokra és akkor ki tudod szedni de ezt a golyós csapágyakra érti ahogy nézem, illetve még azt is mondja hogy amikor az újat teszed be azt meg tedd be a frigóba 30 percre hogy könnyebb legyen betenni.

Olvasgatok még.
faval utom, gondolom vas csovel meg se probjam...
Azert ez csak egy ötlet volt nem vagyok benne biztos halló :)

El ne szúrd véletlenül.
megprobalom, mindjart csak ebedszunetet tartok.kosz az otletet
Gyanítom hogy azt melegíteni kéne hogy kijöjjön.
Tiszteletem.itt leragattam egy kicsit, a fotengely amiben forog azt a kis aluminium dolgot nem tudom kifele szedni.v.kinek v.mi otlet?
kedves barataim

semmi koze a motorokhoz, de a segitsegteket kerem. van egy termeszetvedelmi terulet Haromszeken, aminek van egy weblapja. kulonbozo adminisztrativ okokbol nagy szukseguk van, hogy a weblapjukat latogassak es a facebookon "szeressek" (likeoljak). kerlek ha van facebookotok, lepjetek be, majd latogassatok el a http://csomad-balvanyos.ro oldalra es nyomjatok meg a like gombot.

koszonom es bocs az offtopicert
mistvan
Akkor megnyugodtam, kicserelek mindent en is , en is annyiert kaptam kb.szep napot
Már megint "rosszkor" van a tali... pedig majdnem a környéken leszek. Szalajka-völgyben lógatom a lábam azon a hétvégén. Most pénteken, meg Anyós születésnap Rabac-ban... Más irígykedik, de lassan jó lenne egy nyugodt hétvége, mert kezd eldurranni az agyam... Lassan, ha motorozni szeretnék, vennem kell egy túraendúrót, meg fűthető ruhát, és enyém a tél... jeah!
Jó ez a készlet, nem csak tömítések hanem kismillió O gyűrű is van benne meg szelepszárszimmeringek...stb
28 ezerért vettem a 750 -eshez én is a teljes készletet.
Én is Athénával cseréltem ki az összes motortömítést, 15 ezerrel ezelőtt, hibátlan eddig.
Bátran használhatod.
Jó kis program, a szívem szorul érte, sajnos nekem nem jó az időpont, de ezt meg kellene ismételni sztem jövőre is.
Nem én írtam, én csak fordítottam :)
Jah és sry a hiányos képekért... Szécsénynél gondolom nem állunk meg csak áthaladunk, szal az ne nézzétek az első képnél mint C pont.
A második kép vagyis a "TALI" Pedig gondolom mindenkinek egyértelmű ,hogy közvetlen baloldalt van a buszpályaudvar!
A harmadik kép asszem egyértelmű...
A negyedik kép pedig azért ilyen nagy a "karikázás" ,mert pontosan nem tudom hol van a kemping hely.
Az ötödik kép pedig csak segítség a Pásztói kúthoz.(MOL)
Szia Zsoccca!

Ne haragudj én nagyon vizuális típus vagyok!
Bátorkodtam össze állítani az útvonalat amit leírtál! Ha bármit elcsesztem kérlek szólj! És előre is bocsi!
Azért csináltam ezt ,mert engem és a páromat érdekel a dolog. Meg hát ezzel másokat is segítünk gondolom...
Annyi ,hogy mi valszeg csak Hollókőig mennénk veletek aztán vissza fordulnánk.
Senkit nem akarok lebeszélni a dologról, de ha még esetleg valaki vissza fordulna Hollókőnél, Visszafelé Pásztón van benzin kút!(MOL)
Ezt csak azért mondom ,mert én akkor ott tantyólnák haza fele. Meg így nektek is segítek nem kell keresgélni. (Próbálok segíteni mindenkinek ilyen helyzetekben.)

Üdv Zoli!
Meg van ertve,en is igy csinaltam dekknihez meg ilyenek, en a hengerfej pakkolasert vettem, most az eredeti gyari hengerfej pakkolas ugyan annyi lett volna mint ez az egesz, igy leggalabb van most mindenhez, kitudok meg par dolgot cserelni ami mar nagyon elhasznalodot, holnap nekilatok a blokk atepiteshez, aztan kiderul hogy passzolnak a dolgok, majd irok. kosz a segitseget szep estet beke
Akkor nem próbálkozom 3. alkalommal... Nem tudom betenni a képet. :S
Végül is mindegy akárhol készűlt , egyszerüen szép.
Ez speciel egy egyszínű tank, de plakettes. Én se látom a rendszert a dologban, az viszont biztos, hogy kb 10 perc alatt leszedném nyom nélkül egy kis meleg levegővel és izopropil alkohollal.